bence .. dow sp falan buraya kadar gelmişken yeni bir tepe yapıp uyumsuzluklarını iyice pekiştirirler .. sonrada çökeriz .. şövalye patronla beraber uzlaşırız vade sonu .. senaryom projeksyonum bu şekilde ..
cümleten hayırlı akşamlar ..
Printable View
bence .. dow sp falan buraya kadar gelmişken yeni bir tepe yapıp uyumsuzluklarını iyice pekiştirirler .. sonrada çökeriz .. şövalye patronla beraber uzlaşırız vade sonu .. senaryom projeksyonum bu şekilde ..
cümleten hayırlı akşamlar ..
[QUOTE=enorton;145592]Geceye lönk, golü bu gece atarız artık :D Ben yatmaya gidiyorum iftara kadar, hadi bana iyi uykular...[/QUOTE]
golu atacaz akşam patron iyice uykunu al ... .hehhe :D:D:D
[quote=Demirci;145445]Arkadaşlar janti kuzu nerde haberi olan var mı ?
Yoksa akşamları 2telli tır parkında kerem ağa ile tavla oynamaya gidiyordu da...yoksa.....yoksa....
Nayır nolamazzzzzzzz....
Dere yatağını ıslah ettirmeyen spekmi idi yoksa....[/quote]
Arkadaşlar elinin altında telefon olan biri 155 i arayabilir mi ? :eek:
yafu şu metastock ta keşke dakikalık olsa idi be...iyi olurdu valla...güniçi alcanı al geceyede FLAT kal oh mis valla...
ofofofofff efg ile ıym fena alıyor. 350 Shortlar kapattım. [U]geceye flat kalmak en iyisi[/U]
Agam kısadan para vermemeye karar verdi...
Sabahtan beri pala için seyyah diyor ya hinlik peşinde diye... Dedim ya milyon tane shortçu var, bu pala bunlara margin yedirtmez mi?
Son andaki takasa bakın İş yatırım,EFG ve Sanko üçüde long tarafını zaptetti karşılarında ters indikatör garanti ama bu işlemler karşılıklı değilse bende adımı değiştiricem bu arada EFG=sanko=Garanti diyorum başkada birşey demiyorum
geceye flat nasılsa yatay piyasadayız her yöne fırsat var bugünde rahat bir uyku çekeyim
Geceye long.İyi akşamlar,iyi iftarlar
iyi mi ettim kötümü mü ettim ama shortladım
Ya valla kendime cok pis küfredicem yani o kadar sinir oldum ne salak adamım ben ya..3 gündür take profit yapsam 3500 ytl alacaktım(hemde alt seviyelerden degil,aksam evde belirledigim seviyelerden mesela bugün 56650 idi,dün 56950)..Su an take profit yapmadıgım icin komisyonlar cıktıgında 100 ytl alarak pozisyonu flatledim..Simdi 100 ytl yi kıvırıp kıvırıp münasip bir yerime sokmak icin aranızdan ayrılıyorum..Cok sinirliyim abiler,hepinize iyi aksamlar diliyorum...
way**..bir ara 900 puan olan günlük kar kapanışta 0 (yazıyla sıfır) olarak geceye şort devam ettik...ertesi gün yazıyla üwwwwwwwww deme ihtimalimiz yüksek...şelalyi beklerken oyulacağız galiba..üwww
geceye 56.900 LONG kaldık bakalım en sistemlisinden.take profit yapmadığım için karların çoğusu buhar olmaya devam ediyor.bugün sabah SHORT ladım 750 puan karı gördüm ben olsam gözünün yaşına bakmam.gittik sistemle 275 puan karla kapattık ve LONG olduk.
ancak sağlam bir hareket olacak ki yüzümüz gülsün...keyfimiz yerine gelsin...yoksa böyle 1000 in 1000 çık bu iş iş deel...para bırakmıyor doğru dürüst.100 pıvan 200 pıvan 250 pıvan...bu iş iş deel...
gap trading gibisi var mı yuaw? ahh ahh...pozu alıyorsun ertsi sabah ÇAT basıyorsun PALA nın kafasına...para sende mal onda...