Birde eğerki bugünde Dışarıdaki artışa rağmen bizde Spotta gene satışlar gelirse gerçekten bgün final günü olur ancak açılışta bir gazla olması lazım en azından poz açmam için spot açılışta yukarı giderse makasın açılıp açılmadığına bakmak lazım.
Printable View
Birde eğerki bugünde Dışarıdaki artışa rağmen bizde Spotta gene satışlar gelirse gerçekten bgün final günü olur ancak açılışta bir gazla olması lazım en azından poz açmam için spot açılışta yukarı giderse makasın açılıp açılmadığına bakmak lazım.
endeks yüzde onluk düzeltmesini yaptı bence yeni rotamız ekim vade 67bin
ulen pala yakacan gene milleti
[QUOTE=mozkan;145713]ulen pala yakacan gene milleti[/QUOTE]
ben yandım eller yanmasın long position mode on .. bakalım kendi analizimin kendime faydası olucakmı :) yoksa gene agaya mı yarayacak bugun
birazdan fırlatacaklar gibi .. ralli ralii .lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
dünden short giren yiğitler hala direniyor muyuz?
kekek ilk kez yaptıgım bi analize gore pozisyon aldım mutluyum :) yolumuz 66000 hadi hayırlı olsun..
dereyi gormeden sıvadım aga ben paçayı :D
günaydın 0 işlem long devam .. projeksyon belli hedef belli .. ralli ralli ralli
bu boğanın hakkı minimum 60.000 üstü bence ..
[IMG]http://3.bp.blogspot.com/_SqhhJb_P3Kk/SDzUSjXGFvI/AAAAAAAAAzw/RjRLH6vBZzs/s400/bull+with+largest+horns.jpg[/IMG]
dün akşamki muhabbete dair şunu diyim: teknik analiz dikiz aynasına bakıp araba kullanmaya benziyor :::
ama yine de vorsprung durch technik.
günaydın,kolay gelsin !
57.35 maliyetli longların yarısı, kar amaçlı satılır (57.75). Geri kalan pozisyonlar için stop loss breakeven'a çekilir. (57.35)
birazdan sert alışar gelir diye düşünüyorum eğer spot 3 saat daha böyle durursa :)
boğaları 1 haftadır pusturdular :) temkinli davranıyo insanlar..
ağanın yeni bi oyunu da olabilir mal toplamak için :)