Larossian küçük ve büyük kocaoğlan ve üst alt çizgili sisteminin son durumunu verebilirmisin teşekkürler.
Printable View
Larossian küçük ve büyük kocaoğlan ve üst alt çizgili sisteminin son durumunu verebilirmisin teşekkürler.
Arkadaşlar site sabah yoklamasında eksik cok Arkadaş var SEL yüzünden mağdur olan Arkadaşlar varmı icimizde Umarım yoktur Hepimize gecmiş olsun
üst üste 5.günü yükselişle kapatan dow yeni yüksek seviye gerçekleştirmiş..
6.günüde + bitirip haftalık periyotta şık bir kapanış yapması gayet doğal.
dow un yeni yükseğine verdiğimiz tepki pek coşkulu değil..58 bine yakın seviyelerde olmamız sanırım bunda etken..
58 bin kuvvetle yukarı geçilmeden short ların 1/0 önde olduğuna dair düşüncem devam ediyor.
60 dk ve altındaki periyotların tümü alışta olsada şuan periyodu geniş tutmak daha faydalı olacaktır zira günlük grafikteki zayıflık günden güne artıyor..
[quote=MMO;145723]Larossian küçük ve büyük kocaoğlan ve üst alt çizgili sisteminin son durumunu verebilirmisin teşekkürler.[/quote]
Bu tradede küçüğe bak longda.57800 kuvveti drenç var.
bugün 57.800-900 cüleri ala mutlaka geçirir bunlar hatta 58.000 kırıldı süsü verilebilir ondan sonra ver aşağı sonra kapanış dünle aynıyerler olur bence
bikaç grafikle şenlendirin pls ortamı :)
dışarısı ürkütüyor beni...LONG lar için dezavantajlı duruma geldi.dax ve dow en yükselerindeler...arada çok fark oluştu...
dışarısı dönüş yaparsa aşağı PALA burada ne yapacak merak ediyorum gerçekten...
yyld halo devam :D
[QUOTE=erkmen;145568]buralardan long girilir ya geceye neyse
sanki kısa süreli bir yukarı hareket olacak gibi
58000-59000 aralığına doğru...
56750 stop noktası olmalı tabikii...[/QUOTE]
long devam hedef belli...58-59 un tam ortasından
hesaplaşılır bunlarla...
her geri geliş alış fırsatı oluyorr...
günaydın herkese. gece sahurda yattım. yeni kalkabildim...
[U]B enim de sıfır işlem[/U] poz flat.....Düşünüyordum ki.....
Kalkar kalkmaz ekranda şunu gördüm :
[U]ISC ye 5500 e verdikleri sırada 3 kademe düşürmesi gerekirken IMY 57800 den bi dünya mal aldı... millet su gibi verirken o aldı....725- 750 den alabileceğin malları 57800 den aldı[/U]
[U]deli mi ? bence değil...[/U]
[U]MİLLET zarar ederse elindekini vermez bekler....[/U]
[U] Aga buralardan herkes malı versin istiyor olabilir mi ?[/U]
Dün dow 8511 e kadar düşmüşken Vob u nasıl tutup malları yüksekten aldıysa.... Agam bugün kazançta...
[U]....[/U]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;145732]günaydın herkese. gece sahurda yattım. yeni kalkabildim...
[U]B enim de sıfır işlem[/U] poz flat.....Düşünüyordum ki.....
Kalkar kalkmaz ekranda şunu gördüm :
[U]ISC ye 5500 e verdikleri sırada 3 kademe düşürmesi gerekirken IMY 57800 den bi dünya mal aldı... millet su gibi verirken o aldı....725- 750 den alabileceğin malları 57800 den aldı[/U]
[U]deli mi ? bence değil...[/U]
[U]MİLLET zarar ederse elindekini vermez bekler....[/U]
[U] Aga buralardan herkes malı versin istiyor olabilir mi ?[/U]
Dün dow 8511 e kadar düşmüşken Vob u nasıl tutup malları yüksekten aldıysa.... Agam bugün kazançta...
[U]....[/U][/QUOTE]
Oruca mı başladın, hayırdır??
[quote=erkmen;145731]long devam hedef belli...58-59 un tam ortasından
hesaplaşılır bunlarla...
her geri geliş alış fırsatı oluyorr...[/quote]
o sana göre :)
bana göre her yükseliş satış fırsatı
kafam gözüm net satta benim
ana trendin dışına çıkmam