-
Sistemler değil şuan Vahşi batıdada herkes alda herkes longlamışken Babalar nasıl para kazanıcak. Sortlayayım diyorum makas kapandı endeks dünkü seviyesine gelse VOB makası açar 57350 de kalır o kadar riske rağmen banada 500-600 puan verir oda bana gelmez en iyisi flat flat seyretmek makas açılırsa öğleden sonra kafasına basmak
-
[QUOTE=exxx;145771]kaldıraç konusunu açabilir misiniz sayın abka? 2'den 3'e çıkmasını tam anlayamadım..[/QUOTE]
mesela [B]20 milyarın varsa[/B],60 milyarlık pozisyon alırsan kaldıraç 3 olur..vob 60.000 iken 10 kontrat alırsan ,kaldıraç 3 olur..
ama vob 60.000 iken 7 kont alırsan kaldıracın yaklşık 2 olur..
-
900 kısa son poz .. bi uyuzluk var .. şelale olabilir ..
-
Vahşi batı denilen site hangisi arkadaşlar.
-
yok yok kolay para aldırmıcaklar gene milletin sinirleryle oynuyo agalar.. heran hersey yapabilirim diyo insanların gozune baka baka.. makasım var elımde ıstedıgım an keserım diyo .dng
-
850 uzun ... stopu yazdım çıkıyorum ralli ..
-
İngiltere'de Vergi Mükellefleri Birliği olarak bilinen işveren
kesimi lobi grubu, hükümetin bütçe açığını azaltmak için emekli
maaşlarını 1 yıl dondurması, çocuk yardımlarını sonlandırması ve
kamuda hizmet veren sivil görevlilerin yüzde 10'unu işten çıkarması
geretiği yorumunda bulundu.
Raporda, öneriler yoluyla mevcut mali yılda 175 milyar GBP
olması beklenen bütçe açığında 50 milyar GBP tasarruf edilebileceği
belirtildi.
Foreks Haber Merkezi
yok artık lebron jamesssssssss..
-
[QUOTE=selçuklu;145777]850 uzun ... stopu yazdım çıkıyorum ralli ..[/QUOTE]
Ben de 875 kısa 850 uzun sankm geri gelmeyecek gibi... Ulen sistemden koptum iyice...
-
1/3 longdayım aga .lelele
(taraftar mode on)
bizler inandik sizde inanın bizim için 66000 alın hayda hayda .....dng.dng.dng
(ses etmeyin gaz veriyorum agaya..)
yaf o akdar analiz yaptım , aga sert yukarı yapman lazım , matematikten kaçış yok istedigin kadar diren .. gidecek kacacak kurtulacagın yer yok.. ya zararını kabuledip dibe dogru ineceksin yada dediklerimi yapacaksın ulen...(tatar ramazan mod on) çık yukarı .boks..boks.
-
not artabilirmiş..
11.09.2009 11:48:52 *MOODY'S: TÜRKİYE'NİN NOTU HÜKÜMET MALİ GELİŞLEMEYİ KONTROL EDERSE ARTABİLİR-CNBCE
*MOODY'S: TÜRKİYE'NİN NOTU HÜKÜMET MALİ GELİŞLEMEYİ KONTROL EDERSE ARTABİLİR-CNBCE
-
-