-
[QUOTE=Kennym;145616]dün gece yaptıgım analizi gorenler biliyolardır long için kısa bı sure kalmıstı bi keşişmeye bakacak demiştim , 1 saat once işten çıkıp eve gelir gelmez bugunun datalarını aldım ve grafıgın son durumu bekledigim gibi çıktı.. yukselıs için 3 vakıt demistim siz onu 2 vakıte indirdim hatta yarın + 1000 gap dese yeri bile olabılır o derece..
ahanda assada kı grafta bahsettıgımız ıkı ındıkatorumuz kesıstı kesısecek sınırında hatta zorlasa surtturecek kırmızılı .. muhtemelen yarın gun ıcınde bu kesısım olusacak ve sert yukselıs yasanacak.. bandın ust sevıyesı 66000 lerde kı bu sevıye herhalde Turk gazıyla 5-10 iş gününne tekabul eder..
shortcu kardeslerım uzmek degıl nıyetım .. ama goz var izan var ::::::::: sevının longcular , halay cekın gardaslar .lelele.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
ilk analziim %100 tuttu mutluyum :)
-
Tuncer Şengöz dow ve sp de yeni yüksek seviyeler bekliyor..
9 Eylül tarihli güncellemede sözünü ettiğim üç olasılıktan en zayıf gördüğüm, yani endeksin yeni bir en yüksek yapmadan dönüş olasılığı, bugünkü seans dalgasıyla elendi. Geriye benim analizlerime göre iki olasılık kaldı: Her ikisi de DJI ve S&P 500 için daha yüksekte tepeler öngörüyor. Eğer ABD’de endeksler haftanın son seansında daha da yukarıya gitme eğilimi gösterirse, 9 Eylül tarihli analizde sözünü ettiğim üçgen olasılığı da zayıflayacak, sonlanan diyagonal ihtimali artacak. Teknik göstergeler hala zayıf ve uyumsuz, ancak ayı olmak için henüz erken. Ağustos sonu ile Eylül başında çakışan zaman hedefini geçme çabaları zayıf momentumla da olsa sürüyor. S&P500, %62 (A) hedefine hemen hemen ulaştı. DJI endeksinde ise hala %62 (A) hedefine biraz daha mesafe var.
Sonuç olarak, kısa vadede dalgalar yollarına devam ediyorlar. Asıl dikkat çekici oluşumlar ise forex ve mal piyasalarında gerçekleşiyor gibi görünüyor.
Felaket haberlerinden uzak, güzel bir haftasonu diliyorum.
-
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/11/2841.bmp[/img][/url]
Dediğim drenç bakalım geçebilecekmi.
-
PALA bu...kimse eline su dökemez...
dün dedimdi bir hinlik düşünüyor diye...hinoğlu hin PALA...hain PALA...
-
Dün akşam demiştim Djı 9633 geçerse 9800
Altın 1027
Euro Usd 1.46.47 hedefleri
-
[QUOTE=sazan;145795]VOB 60 dk'lık grafik.
Kırılmış olan yükselen trendline'a tersten dokunma noktası, 59.075. Sonrasında üstünde kapatabilecekmi bakacağız.
[/QUOTE]
Bu trendline a geri dönebilir miyiz sizce?
-
-
Kuzu yine yok ortalıkta.. Paraları mı sayıyor ne? :D
-
Bugün Allahtan makası açmadılar vallahi kefal gibi shortlıycaktım ben biraz rektefiyeye gireyim bi kefeye bakım yaptırayım AGA arttırmak istedimmi ajanslardan haber basmaya bile başlamış yok not arttırımı olabilirmiş yahu olabilirle %2 yukarı bastılar
-
[QUOTE=stonhand;145805]Bugün Allahtan makası açmadılar vallahi kefal gibi shortlıycaktım ben biraz rektefiyeye gireyim bi kefeye bakım yaptırayım AGA arttırmak istedimmi ajanslardan haber basmaya bile başlamış yok not arttırımı olabilirmiş yahu olabilirle %2 yukarı bastılar[/QUOTE]
Abi geçen gün yazdım bize bi haber lazım diye... Bu hep böyle oluyor, piyasa sıkışıyır ve haber geliyor... Haziranda da böyle oldu, imf haberi geldi biranda yükseliş başladı...
-
[quote=enorton;145792]Abi selçuklu patron 2000 puan aldın, devam et :D[/quote]
enorton kardeş hala short mu?
-