[QUOTE=jelibon;23907]yky yi takip edin derim :)[/QUOTE]
çözmüşşün işi.
Sevgiler.[/QUOTE]
hayatta takılmam kurumlara illaki kurum takip edilmek isteniosa dedim:)
Printable View
çözmüşşün işi.
Sevgiler.[/QUOTE]
çözmüşşün işi.
Sevgiler.[/QUOTE]
[QUOTE=Vob Trader;23908]sn jelibon sizi de alalım dinogruba veya gofuturese. akşamlarınız renklenir:)[/QUOTE]
sonum o herhalde, zaten daha kolay.:..:
[QUOTE=Vob Trader;23908]sn jelibon sizi de alalım dinogruba veya gofuturese. akşamlarınız renklenir:)[/QUOTE]
sonum o herhalde, zaten daha kolay.:..:
[QUOTE=Vob Trader;23909]çözmüşşün işi.
Sevgiler.[/QUOTE]
hayatta takılmam kurumlara illaki kurum takip edilmek isteniosa dedim:)[/QUOTE]
bende seni tastikledim, 2 aydır iyi işlem yapıyor daha önce bakmıyordum. Hele geçen kontratın kapanış günü kralı.
[QUOTE=Vob Trader;23909]çözmüşşün işi.
Sevgiler.[/QUOTE]
hayatta takılmam kurumlara illaki kurum takip edilmek isteniosa dedim:)[/QUOTE]
bende seni tastikledim, 2 aydır iyi işlem yapıyor daha önce bakmıyordum. Hele geçen kontratın kapanış günü kralı.
dow'da sp'de destek direncler puanına kadar tutuyor abuk subuk hareketler yok..."py bizi tersemi getiriyor" derdi yok ... daha ne olsun
dow'da sp'de destek direncler puanına kadar tutuyor abuk subuk hareketler yok..."py bizi tersemi getiriyor" derdi yok ... daha ne olsun
sonuç olarak kötü bilanço falan adamlar bu halde bile çıkma derdinde demekki su bilançolar bi bitse diyolar dow çok hızlı yol alır yüzde 3 3 gider herkes batık beklerken
sonuç olarak kötü bilanço falan adamlar bu halde bile çıkma derdinde demekki su bilançolar bi bitse diyolar dow çok hızlı yol alır yüzde 3 3 gider herkes batık beklerken
vadeli-son-durum
dow-son-durum
fdow-son-durum
vadeli-son-durum
dow-son-durum
fdow-son-durum