daytrade için süper gündü...;)
katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz...:cool:
her nerede bulunuyo ve trade ediyosa...:D:..:
iyi akşamlar....lelele
T..CT..CT..CT..CT..C
Printable View
daytrade için süper gündü...;)
katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz...:cool:
her nerede bulunuyo ve trade ediyosa...:D:..:
iyi akşamlar....lelele
T..CT..CT..CT..CT..C
günün şom ağızlısı ilan ediyorum kendimi,sabah sabah bi iyimser havaya büründük % 3 + lık bi güne benzettik gidişatı neredeyse %3 - olacaktı :)
haber düşmese kılım kıpırdamayacaktı,ucuz yırttık..
sabahki uzunlardan kazandık,birazda kısadan nemalandık ama kısa performansımı beğenmedim..erken kapandık bişey yokken.çok kitabi bir emir girmiştim oysa,uzun ema ya şartlı short yazmıştım 74200 den..
cümleten iyi akşamlar,geceye flat !
saraylı abi en ufak bir ihtimal bile olsa düşüş başlamış olabülür mü plzzzzzzzzzzzz en ufak iğne başı kadar bile ihtimal varmı ufukta yani üwwwww
help pllzzzzzzzzz
dow yeniden 10200 altında kaparsa eksi gab konti garanti olur..
tahmini .. sayım son durum .... buna karr verdim .. sazan abiyle sabah konuşmuştuk kulakları çınlasın .... .. running corrction ... eflatun 2 rnning oldu bence. .. üvvvvvvvvvvv .. cümleten iyi akşamlar ..... üvvvvv .......
[IMG]http://img688.imageshack.us/img688/589/adszspa.jpg[/IMG]
[quote=seagate;265382]saraylı abi en ufak bir ihtimal bile olsa düşüş başlamış olabülür mü plzzzzzzzzzzzz en ufak iğne başı kadar bile ihtimal varmı ufukta yani üwwwww
help pllzzzzzzzzz[/quote]
seagate 'im ,
iğne başı gibi ihtimal her zaman vardır,:::
metin ol,:::.kom
umudunu hiç bir zaman kesme,:cool::..:
yok düşmezse ,long yaparsın abim str ile...:))):::
[quote=The Tatar;265384]dow yeniden 10200 altında kaparsa eksi gab konti garanti olur..[/quote]
10.248,73
tahminimce fdowun saat 23:00'daki durumu.:)
gecye flat..bu saçma hareketin yarınki yansıması hiç belli olmaz..
Bu gece dow 10500 e yakın kapar bence.yarın biz de 74200 üzeri açarız.İşkembei kübradan atmıyorum.hareketli ortalamaları kullanarak yaptığım nir hesaplama.
bu gün sabahki al sinyalini kaçırdım düşüşteki sat sinyalinede
güvenemedim hayırlısı
tabi artık geceyede fılat önümüzdeki maçlara bakacağız.
Cümleten iyi aksamlar
[quote=EURO/USD;265042]saraylı dostum sen str ile ne zamandır alsat yapıyorsun ?[/quote]
Yazmayayım yazmayım diyorum ama artık kendimi tutamadım o yüzden herkezden özür....
Eur/usd Dostum,
Saraylı bu sistemli trading aleminde çok eskidir ve bu işe seneler öncesinde başlamıştır. Dikkatimi çektide sen genelde saraylıyla konuşurken onun yeni başladığı tarzında yazılar görüyorum yada ben yanlış algıladım... Eğer yanlış algıladıysam şimdiden özür... Sen bu foruma yeni geldin hoşgeldin, ama diğer forumdan tanıyorum seni, saraylı seneler önce bu işe ilk el atanlardandır, Diğer forumada geldiğin yeni başladığın zamanı cok net hatırlıyorum, belki o zamanlarda geriye dönük eski forum topiclerini okusaydın saraylı hakkında daha çok bilgin olacaktı...
Rahatsızlığım kişisel değildir, seninle ilgili değildir, ama çok rica ediyorum saraylıya akıl verici konuşmalar yapmayın. Bunu kötü niyetle yapmadığını biliyorum ama seneler önce daha sistem nedir kimse bilmezken eline kağıt kalemi alıp sistemleri burdaki birçok kişiye öğretmiş birine yapılınca dayanamayıp bişeyler yazmak istedim...
Bununla ilgili cevap vermemi gerektiricek bişey yazmassan sevinirim, bu aralar çok sık takip edemiyorum topiği, muhtemelen yazdığın yazıyıda aradan kaçırıcağım, ama kötü niyetli yapmadığından eminim...
İyi akşamlar...
T..C
eur/usd azmış vaziyette orda daytrade yapsaymışım tek işlemle long devam ediyor olacaktım.(STRem 1,2730 al)