-
[QUOTE=enorton;145820]Seyyah sistemlere o kadar küfür ettik ama benim 56900 den AL verdi dün :( Ben hatta gel de şimdi AL demiştim ama sistemden şaşmamak lazım... [B]Önemli olan kaldıraç, kaldıracı düşük tutup kafan rahat olacak[/B]...[/QUOTE]
kaldıraç sisteme devam etmenin en önemli koşulu...
''zenginliğin sırrı;azda olsa daima kazanmaktır''
-
[quote=fxci;145023]emortım bu yapı yukseliş için zemin hazırlayor gayri :::
Dimedi dime ::: Hemide eyle beyle bi yukseliş deel eyi bi yukseliş yapısı[/quote]
[quote=fxci;145032]57100 sağlam tutulursa gayriii hooooop 58500 e depik atacak burası
dimedi dimeyin gayri ... şinci zemin hazırlıyore yavaş yavaş fren sıkıyore... Frenaj zamanı da boyle sıkıntılı oluyore..
Emme 57100 altında fren patlar :::[/quote]
::: :::
-
Şimdi nolur peki sence abi? Geri gelir miyiz biraz?
-
[quote=enorton;145820]Seyyah sistemlere o kadar küfür ettik ama benim 56900 den AL verdi dün :( Ben hatta gel de şimdi AL demiştim ama sistemden şaşmamak lazım... [B]Önemli olan kaldıraç, kaldıracı düşük tutup kafan rahat olacak...[/B][/quote]
evet en önemlisi psikolojin ve sermaye kontrolü...yoksa bu sistem denen namıssız ne yapıp ediyor ayı bir şekilde + kapatıyor...bazen aya iyi bir eksi ile başlıyor sonradan açılıyor arap atı gibi peşpeşe karlı işlemler sen bile anlamıyorsun nasıl kazandığını...
ama sorgusuz sualiz uymak gerekiyor...yoksa hiçbir anlamı yok...
-
Düşerken böyle düşmedik işte soluksuz yükseliyoruz
-
5 dk lık çarptı çarptı en sonunda trendi buldu.ama bana faydası yok :(
[IMG]http://i32.tinypic.com/35lyekl.gif[/IMG]
-
[QUOTE=enorton;145824]Şimdi nolur peki sence abi? Geri gelir miyiz biraz?[/QUOTE]
şinci durumlar karışık emortım...
teknik analistin kararsız yeresindeyiz :::
şinci 59100 üstünde her halukarda shortları stop etmek isteyenler var ::: onlar istoplara başlarsa löngınşayne çılgınlıvı başlar gayri....
löngınşayne çılgınlıvını başlatcak olanlar 58850 yerelerinden aşaya gitmesi icin şimdiden cort maliyetlenenler........... onlar zarar etmemek icin tez elden taze cortingalelerini istop etmekten çekinmez gayri....
yukardaki istopşayne olayı olmazsa aynen aşavı gideriz
hayırlı cumalar
-
[quote=YAVUZHAN;145827]5 dk lık çarptı çarptı en sonunda trendi buldu.ama bana faydası yok :(
[IMG]http://i32.tinypic.com/35lyekl.gif[/IMG][/quote]
stratejin nedir yavuzhan kardeş ben de şorttayım da ağanın da elini öpmek istemiyorum endeks te öyle bi yerde ki ne aşağı ne yukarı net görebiliyorum
-
geldim .. long devam .. projeksyon belli .. ralli ..
ahanda başka bir boğa .. adam çok yılışık ama boğa iyi maşallah .. heheh.. :D:D
[IMG]http://mypenmypaper.files.wordpress.com/2008/05/friend-lurch-1.jpg[/IMG]
-
bu yeni sitede ne yaw vobcular falan :..:
-
Çok uzun zamandır bu kadar haşırtos olmamıştı ..üwwww..800 puana stopladım kısaları..full girdiğimiz için full haşırtos oldu...%13 eridik **..aynı senaryoyu oynadılar..yatayda sistemlerden tiksindirdiler (bakınız dün akşamki mesajlar)..sonra bumbum..sistem son sinyal 56950 al ama biz haşırtos..sisteme uy uyu uy uy uy uyu
-
ordi kardeş ben günlük grafiği dikkate aldım ve yanıldım.
şuan 60 dk ve altı periyotlar halen alışta ve epey güçlendiler sert yükselişle beraber..
o yüzden 57700 seviyesinin altına inilmeden hareketin nerede tıkanacağıı kestirmek güç.zaten 58 bindeki günlük ortalama üstüne çıkılamaz diyerek kısa kaldık ya..
şuan 59200 önemli seviye..bu seviye üstünde kapanışlar yeniden 60 bin seviyelerini gündeme getirebilir..