-
[quote=SEYYAH;145852]sende ayrı bir cinssin...gül gibi sistemin var...tırı vırı işlerlen uğraşıyorsun...ALLAH canını almasın senin...ayarla sermayeni kaldıracını sürekli uy sistemine...
psikolojik delisin sen...takma boşver hepimiz dayak yiyoruz normaldir bunnar...800 pıvan dediğin nedir ki asti?[/quote]
wallda cinsim..mesela 825 şort ettim yine..üwwww
-
800 kısa .. tekrardan .. 59 üstünede stop yazdım .. şelale ..
-
[quote=Astatin;145859]wallda cinsim..mesela 825 şort ettim yine..üwwww[/quote]
ya bazen tutuyor asti bu dip-tepe avcılığı ama totale bakacaksın...onda da her zaman sistem kazanıyor...
hayırlısı bakalım.umarım bu sefer ümüğünden tutmuşsundur.dönecekse piyasa aşağıdan olur ama bende SHORT larım.
-
[QUOTE=selçuklu;145860]800 kısa .. tekrardan .. 59 üstünede stop yazdım .. şelale ..[/QUOTE]
Longcular shorta dönüyor, shortcular alttan kapattıklarını yeniden shortluyor... Ya bayram edeceksiniz ya da nakavt... Ben sat verene kadar bekleyeceğim kesin kararlıyım, isterse 1000 puan aşağı gelsin...
-
[quote=SEYYAH;145861]ya bazen tutuyor asti bu dip-tepe avcılığı ama totale bakacaksın...onda da her zaman sistem kazanıyor...
hayırlısı bakalım.umarım bu sefer ümüğünden tutmuşsundur.dönecekse piyasa aşağıdan olur ama bende SHORT larım.[/quote]
benimki fantazi oldu... bağırsaklarındna gördüğüm kadarıyla bu sistem 500 falan gibi ancak sat verir..bu yüzden fiyat düşerken TGG 2 yi aşağı kırmazsa, şortları kapatacam..tabi bi haşırtos vakasıda mümkün..üwww
-
[quote=Astatin;145863]benimki fantazi oldu... bağırsaklarındna gördüğüm kadarıyla bu sistem 500 falan gibi ancak sat verir..bu yüzden fiyat düşerken TGG 2 yi aşağı kırmazsa, şortları kapatacam..tabi bi haşırtos vakasıda mümkün..üwww[/quote]
Asti TGG nin açılımı nedir dostum matrikte varmı bu indikatör?
-
bence cart diye verecekler ..makasa kapanacak .. ana yön yukarı ama .. kimseyi etkilemesin ..
-
[QUOTE=selçuklu;145865]bence cart diye verecekler ..makasa kapanacak .. ana yön yukarı ama .. kimseyi etkilemesin ..[/QUOTE]
Bence de küskü bar gelebilir, ama fxci abinin dediği çok önemli 900 kırarsa stoplarla zaten uçar burası...
-
[QUOTE=enorton;145866]Bence de küskü bar gelebilir, ama fxci abinin dediği çok önemli 900 kırarsa stoplarla zaten uçar burası...[/QUOTE]
yorumlarıma verdiin onem için savl emortım:::
zati o stoplar gelmezse sonuc kusku bar ::: cıktıvı gıbı ınmece
-
[quote=MMO;145864]Asti TGG nin açılımı nedir dostum matrikte varmı bu indikatör?[/quote]
Yok MTX de yok..o bana ait..Trend Gücü Göstergesi...2 nin altında şortos, 2 nin üstünde longos şanslı diyen bir indikatör o...yani misal sistem longda, ama 500 puan bastılar ama sistem sat vermedi TGG 2 yi kırmadı, o zaman diyorsunki bu bir realiz ama ana trend yukarı..gibi falan falan..veya fiyat hülülüllüüü çıkmaya devam ediyor ama TGG 4 den gevşemey baladı...longları kapamaya başla falan falan..yani sistemin yanında fantazi işlem yapmak için :..:..mesela fiyat 850 ye değdiğinde TGG 4 den 3 e düştü..fantazi şort yaptım
-
short short short 750 den short...
akbank hiç sağlam değil vermeye başlarlarsa 58000 de alırız soluğu...
-
58.625 exit long.
58.250-200 aralığı LONG emirleri girilir. (düşerse)