-
ben bugun agayı dürttüm :)
aga dedim sana sabah , tabi tatar ramazan mode on olunca tırstın dimi auhauha
bugun gecen haftaki düşüşün ve kennyin intikamıydı bu aga..
yedigin komısyonları saymadım daha .. onlarıda ıns onumuzdekı hafta fazlasıyla geri alıcam..
respect my autority !!
-
[QUOTE=stonhand;145876]Yahu düşerken 10 günde düşer çıkarken 1 günde gider mübarek düşüşler sancılı bezdirici bıktırıcı artık ne varsa ellerinde kullanıyorlar düşüşe inandır inandır sonra 1 günde la ne oluroyuz derken hopp yukarı trene atlasam adım gibi biliyorum 500 puanı kucağıma bırakacaklar atlamasamda melmel ekran seyredicem en temizi bugün ekranı kapamak bu saate kadar en azından zarar yazmadım dürtülmenin alemi yok[/QUOTE]
asıl düşüş bu yükselişten sonra başlayacak
kanaatim düşüş trendi başladı tabi arada yukarı sert hareketler olacak aynı yükseliş trendinde olduğu gibi...
-
[quote=jani;145882]USAGLAR DİKKAT...
agam volatility i artırdı....günnük marjlar degişti....
sistemci avını bıraktı...slow trader avında....bu haşin vede gaddar olur....[/quote]
evet şindik yannışlıklan depeden SHORT layıpta arhasına yaslananları kucaklıyor PALA :::
realize etmezen kucağa gelirsin diyor :::
PALA çok gaddar :mad:
-
[QUOTE=jani;145882]USAGLAR DİKKAT...
sistemci avını bıraktı...slow trader avında....bu haşin vede gaddar olur....[/QUOTE]
agam makası kullanıyo simdi , spot assa inerken agam vobu cıkarıyo , makas elinde.. bence gün sonu basacaklar assaya .. dikkatli olunmalı.. simdi herkes 59 gazında 59 gorulurse anında 58 altına düşer.. görülmezse 58200-58400 gibi kapatırlar muhtemelen...:dü::dü:
-
sistemci avını bıraktı...slow trader avında....bu haşin vede gaddar olur....[/quote]
Üstat nerdesin gözümüz yollarda kaldı üüüüüüüüüüüü.
-
şeytan dürtüyor yafu SHORT la diyor...la git la başımdan...düş yahamdan...
-
daha önceki kanaının marjı 1000puandı...bununıa 10 gün sistemci avadı...
şimdi 3000 puanlık bi kanaa girecek....
kestirmeden soyguna gecti *****üüü....
-
[QUOTE=mbm;145881]geceden uzun devam..
yalnız
fdowun 9635 üzerinden aşagı dönmesini bekliyorum...
geceye bu yüzden kısa büyük ihtimalle..[/QUOTE]
ahanda patronların patronu gelmiş .. :D:D:D
-
[QUOTE=SEYYAH;145888]şeytan dürtüyor yafu SHORT la diyor...la git la başımdan...düş yahamdan...[/QUOTE]
iki kere shortladım 58700 de sonra tırsıp gerı kapattım aynı yerde aman vermıyokı 5 800 900 gosterıyo :)
seytan hala durum durum durtenzi..
-
son poz 775 kısa .. arkaya yaslanamadım .. dik oturuyorum .. vay anasını .. :D:D:D
-
aga son atakları oynuyo ama short giricem daha fazla dayanamıyorum :D
-
piyasanın şimdilik shortçu aradğına inanıyorum
10 dk sistemim hala long
al 57350 sat57950
sat 57950 al 57825
sat 58775 al 58675
sat 58775 al 58675