veriye kısa girecem ben .. dow çok pahalandı anasının nikahı oldu .. küskü bar bekliyorum veride .. hayırlısı artık .. olmadı stoplanırım yapacak bişey yok .. şelale ..
Printable View
veriye kısa girecem ben .. dow çok pahalandı anasının nikahı oldu .. küskü bar bekliyorum veride .. hayırlısı artık .. olmadı stoplanırım yapacak bişey yok .. şelale ..
[QUOTE=selçuklu;145895]veriye kısa girecem ben .. dow çok pahalandı anasının nikahı oldu .. küskü bar bekliyorum veride .. hayırlısı artık .. olmadı stoplanırım yapacak bişey yok .. şelale ..[/QUOTE]
Ne verisi var abi?
ulen Halo'yla dalgeçtik ahı tuttu elen Halo...
USD İthalat Fiyat Endeksi (a/a) (Ağu) 15:30 %1,0 -%0,7 Düşük
USD İthalat Fiyat Endeksi (y/y) (Ağu) 15:30 -%16,1 -%19,3 Düşük
USD Michigan Güven Endeksi (Eyl) 16:55 67,3 65,7 Yüksek
USD Toptan Satış Stokları (Tem) 17:00 -%1,0 -%1,7 Düşük
USD Aylık Bütçe Gerçekleşmeleri (Ağu) 21:00 -$174Mlyr -$111,9Mlyr Yüksek
kısa devam .. stop yazılı ..
Le boğalar aslanlar yürüyün bea :D
Jani üstat şuan pozisyonunuz varmı acaba hatırladığım kadar en son 57350 shortaydınız
Şu an için bir öngörünüz varmıdır 3000 puanlık marj demişsiniz eğerki karın üstünde oturan shortçuları keseceklerse eski tepeye kadar basmaları gerekmezmi.
Cevap verirseniz çok teşekkür ederim.
astatin demir küskü nerdeydi patron .. şuan lazım oldu çok .. üvvvvvv .. :o:o
guzummm senden bi projeksiyon bekler forum ahalisi
nedir projeksiyonunnn bi anlatıver gariii
[QUOTE=selçuklu;145902]astatin demir küskü nerdeydi patron .. şuan lazım oldu çok .. üvvvvvv .. :o:o[/QUOTE]
Tıkandı piyasa 600- 900 arası pis biçiyorlar, bugün pozda bekleme günüydü abi.. Neyse sat verirse satarım yoksa devam böyle...
[QUOTE=enorton;145904]Tıkandı piyasa 600- 900 arası pis biçiyorlar, bugün pozda bekleme günüydü abi.. Neyse sat verirse satarım yoksa devam böyle...[/QUOTE]
sistemine uy patron sen .. hayırlısı olsun .. ben şu küsküyü bulayım .. 3 dk kaldı ..üvvvvvvvüü:mad::mad::mad:
[QUOTE=selçuklu;145902]astatin demir küskü nerdeydi patron .. şuan lazım oldu çok .. üvvvvvv .. :o:o[/QUOTE]
58875 shortları dopsedım bırazdan arzular şelale olacak ..
bugun 1350 puanını almıstım aganın geri alacak mı yoksa 2 ye mi katlıcam gorucez.. .dng
düş ülen ,respect my autority aga .. (tatar ramazan mode on )