efg 5000 cıtı 4000 long çok tefirgin edici bi sebep short olmak için
Printable View
[QUOTE=ixir;16551]bu aracı kurumlara bakmamak lazım bence kimin eli kimin cebinde bilmiyoruz ki[/QUOTE]
Katılıyorum. Farklı aracı kurumlardan bir tür spread yapıyorlar gibi duruyor. Bazen 10000 tane shortla geceye giriyor gibi duruyorlar. Ertesi gün bir gap yeseler...O kadar risk alabileceklerini sanmıyorum bu volatil ortamda.
Dün deli gibi shortlayıp bugün hiç satmadan longlamak biraz tuhaf değil mi?
Short kapatıyorlar canım...Hadi ordan...Külahıma anlatsınlar...
[QUOTE=ixir;16551]bu aracı kurumlara bakmamak lazım bence kimin eli kimin cebinde bilmiyoruz ki[/QUOTE]
Katılıyorum. Farklı aracı kurumlardan bir tür spread yapıyorlar gibi duruyor. Bazen 10000 tane shortla geceye giriyor gibi duruyorlar. Ertesi gün bir gap yeseler...O kadar risk alabileceklerini sanmıyorum bu volatil ortamda.
Dün deli gibi shortlayıp bugün hiç satmadan longlamak biraz tuhaf değil mi?
Short kapatıyorlar canım...Hadi ordan...Külahıma anlatsınlar...
47125 uzun tekrar.....bakalım sonu nereye varacak...
47125 uzun tekrar.....bakalım sonu nereye varacak...
[QUOTE=mbm;16586]47125 uzun tekrar.....bakalım sonu nereye varacak...[/QUOTE]
[B]sıkıştı iyice piyasa ama kıracak elbet bir yöne, bari kıracaksa da gapla olmasın artık bunaltıyor sabah hareketleri..[/B]
[QUOTE=mbm;16586]47125 uzun tekrar.....bakalım sonu nereye varacak...[/QUOTE]
[B]sıkıştı iyice piyasa ama kıracak elbet bir yöne, bari kıracaksa da gapla olmasın artık bunaltıyor sabah hareketleri..[/B]
[QUOTE=vobbook;16587][B]sıkıştı iyice piyasa ama kıracak elbet bir yöne, bari kıracaksa da gapla olmasın artık bunaltıyor sabah hareketleri..[/B][/QUOTE]
47075 tekrar sata geldi....
47100 kısaldım bende...birer kademe veriyoruz... tplu tahsilat yaparsak problem değilde....
yön net olmayınca mecbur al sata girdik.. risk açısından...
[QUOTE=vobbook;16587][B]sıkıştı iyice piyasa ama kıracak elbet bir yöne, bari kıracaksa da gapla olmasın artık bunaltıyor sabah hareketleri..[/B][/QUOTE]
47075 tekrar sata geldi....
47100 kısaldım bende...birer kademe veriyoruz... tplu tahsilat yaparsak problem değilde....
yön net olmayınca mecbur al sata girdik.. risk açısından...
47.100 den longladım...sistem sat verinceye kadar pozisyondayım.
47.100 den longladım...sistem sat verinceye kadar pozisyondayım.