GolD ranıyor arkadaş alamadık düşer diye ühühühüühühühühüühhühühühühühü ingaaaaaaa
Printable View
GolD ranıyor arkadaş alamadık düşer diye ühühühüühühühühüühhühühühühühü ingaaaaaaa
geceye unmusterih şort...spotum %3,5 artıda..vob da iyi trade ettik son işlem hariç..bereekt versin... umudumuz frodo.....gece dj eksiye falan dönerse frodo nun **, ona da gerek kalmaz..hehehe..amma gider %3 artı filan olursa biiz frodo mrodo gurtaramaz
bu nedir arkadaş ya..ne graşieynseync ne ralieynseync...yatıeynseynç..diskindim
88.050 kanal desteğine geldi belki biraz daha teper . Belki buradan belki de biraz daha düştükten sonra sert tepki gelecektir . Önemli olan eğer 93.000 tepe olduysa oradan başlayan düşüşün 3 dalgada mı , yoksa beş dalgada mı ilerleyeceği .
bir ihtimal verdiğim 86.000 lere ilk düşüş sonra 2-3 bin puanlık yükseliş sonra 81.000 lere göçüş , sonra 86.000 lere -x- dalgası , daha sonra 74.000 lere düşüş .
Ama tabii bu zig-zag bir düşüş senaryosu , itki olarak gelişirse başka . Kurtla kuzu kardeş olurdu fikir başka başka olmasa ... :)
istop şanlı ve onurlu bir sancaktır
çakallıkda üstüne yok lebronun..kene modunda olmak lazım
88.450 shortladım .
[quote=gnome;420832]88.450 shortladım .[/quote]
aynen..575 şort stop ve fekat 450 reşort
ve fekat yine çarpılacağız korkusu var..üğww
[quote=nunu;420493]teprik ederim
[IMG]http://haber.ozel-bilgiler.net/wp-content/uploads/2011/04/komik-hareketli-resimler.gif[/IMG][/quote]
rezil olmusum, soylemiyosunuz:::
Sanki aniden yukarı fırlayacak gibi pusuda bekliyor . 20 dak. Sistem oğlum akıllı ol long la diyor :)
[quote=astatin;420833]aynen..575 şort stop ve fekat 450 reşort[/quote]
valla ayni his fazlasıyla bende de var :::
[quote=nunu;420835]rezil olmusum, soylemiyosunuz:::[/quote]
::::::söyledik NUNİ...sonraki mesajlara bak:..::..: Ama iyi tarafından bak, rezil olduğunu bilmiyorsan, bilmediğin süre boyunca rezil olmuş sayılmazsın...Acı çektiğini hissetmemen diye bir durum söz konusu olamaz gibi..teorik olarak:::
[quote=nunu;420835]rezil olmusum, soylemiyosunuz:::[/quote]
niçün çaldın? niçün? :..:
[quote=flexy;420840]niçün çaldın? niçün? :..:[/quote]
hırhız hırhız..hırhız nuni..hırhız nuni...:::
[quote=gnome;420837]valla ayni his fazlasıyla bende de var :::[/quote]
pekiiii..gorkuyor musun?:..:
ben gorkuyorum..eğer sen de gorkuyorsan, şortların iş yapma ihtimali daha yüksek...:::
[quote=Astatin;420560]Bu arada Yingyang amcanın resmini tamamladım..tam asimetrik oldu..yükselişte şortculara barnak gösteriyor..düşüşte longculara baya bay diyor..şu an longculara daha kibarmış gibi görünsede, o dirseğin bükülüş şekli değişebilir...aman diyem..hacilar
[IMG]http://i48.tinypic.com/2hz35w8.png[/IMG][/quote]
yingyang abiyi öne alalım..ula yoksa omuz dirsek sandığımızdan kısa ve 87400 de beklediğimiz dirsek 87800 le oluştu bile mi... kolu hazırlıyor lebron ama du bakali
Ne oldu şimdi ? 425 shortları , 450 den uzuna çevirdik palada beni çevirdi . Ama 450 de boşluk bırakarak düştü , tekrar oraya gelebilir .
graştır bizi opsi
10-20-30 dak. hepsi al da . Eğer sata çıkaramazsa 91.000 lere yükselecek gibi hatta 95.000 hatta 98.000 :)
Halimize bak crash beklerken long poz savunur olduk , pala adamı böyle yoldan çıkarıyor .
[QUOTE=gnome;420847]Ne oldu şimdi ? 425 shortları , 450 den uzuna çevirdik palada beni çevirdi . Ama 450 de boşluk bırakarak düştü , tekrar oraya gelebilir .[/QUOTE]
88.450 deki boşluğu aynen düşündüğüm gibi geri geldi kapattı .
5 dakikalık satta . 20 - 30 dak. al da .
İndik düzleşti . 88.450 . Altı short , üstü long ama indik bir tarafa kırılmadan yeni hareket başlamayacak .
örnek grafik . . .
[FONT=Comic Sans MS]Ağlasam sesimi duyar mısınız,
Pozisyonlarımda;
Dokunabilir misiniz
Fiyatlara, ellerinizle?
Bilmezdim
İndikatörlerin bu kadar iğrenç,
Sistemlerin kifayetsiz olduğunu
Yatay piyasayı görmeden önce
Bir trend var, biliyorum;
Her şeyi söylemek mümkün;
Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
Anlatamıyorum..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]O.V.K.-Astatin Featured[/FONT]
[quote=Astatin;420853][FONT=Comic Sans MS]Ağlasam sesimi duyar mısınız,
Pozisyonlarımda;
Dokunabilir misiniz
Fiyatlara, ellerinizle?
Bilmezdim
İndikatörlerin bu kadar iğrenç,
Sistemlerin kifayetsiz olduğunu
Yatay piyasayı görmeden önce
Bir trend var, biliyorum;
Her şeyi söylemek mümkün;
Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
Anlatamıyorum..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]O.V.K.-Astatin Featured[/FONT][/quote]
teprik ederim usta yürekten döktürmüşsün...brv.brv.brv
O1-O2-O3 ..iyi ama hangisi...:(:(
[IMG]http://img849.imageshack.us/img849/927/hangisi.png[/IMG]
belki bi su serper yüreğine usta...:o
[IMG]http://img809.imageshack.us/img809/871/nnun.png[/IMG]
[quote=obsidyen;420854]teprik ederim usta yürekten döktürmüşsün...brv.brv.brv[/quote]
EYvallah Opsi ceday...:p
Hüzünlü tümceler kullanmak istemyorum artık opsi.. Ya graşşsın ve angaralı durgut ev yasemin den "atakuleden at beni" diyelim yada "randıramazsan randırırlar gülüm" diyelim..ne böle yatay yatay
[quote=obsidyen;420855]O1-O2-O3 ..iyi ama hangisi...:(:(
[IMG]http://img849.imageshack.us/img849/927/hangisi.png[/IMG][/quote]
Analiz cadcam ile yapıldı sanırım .brv:..:
sıkıntıdan varyete yaptım..300 şort kavır 400 reşort **..hale bak..100 puana olta atıyoruz yaww
[quote=flexy;420859]Analiz cadcam ile yapıldı sanırım .brv:..:[/quote]
opsinin bu emeklerini takdir ediyoruz...brv.brv.brv
valla arkadaşlar artık siz düşünün...ben yırttım :) şöle: spor toto devretmiş..sanrıım ikramiye 800000 TL olur bu hafta..Maçlara baktım.. 4 ü sürpriz olmak üzere 9 maçı tekten biliyorum..4 tanesini 2 olasılıklı, 3 tanesini de 3 olasılıklı oynadık mı kupon 36 TL tutuyor...4 sürpriz sonuç olan haftalarda genelde bir kişi tutturuyor ki bu hafta o kişi ben oluyorum..teprik ederim kendimi...ama 36 tl de çok be..bi 5 TL y indireydik eyiydi..hehehe
saatlik graf ve indikler şortlar için gorgutucu olmaya başladı..üww
bugün 88100-88675 arasında hareket etmişiz.. kısa salınım aralığı ama bu aralıkta yukarı aşşa seri hareketleri görünce buna kısaca **do action diyesim geliyor
[quote=Astatin;420862]valla arkadaşlar artık siz düşünün...ben yırttım :) şöle: spor toto devretmiş..sanrıım ikramiye 800000 TL olur bu hafta..Maçlara baktım.. 4 ü sürpriz olmak üzere 9 maçı tekten biliyorum..4 tanesini 2 olasılıklı, 3 tanesini de 3 olasılıklı oynadık mı kupon 36 TL tutuyor...4 sürpriz sonuç olan haftalarda genelde bir kişi tutturuyor ki bu hafta o kişi ben oluyorum..teprik ederim kendimi...ama 36 tl de çok be..bi 5 TL y indireydik eyiydi..hehehe[/quote]
9 maçı merak eden yok ha...dng
[quote=Astatin;420865]9 maçı merak eden yok ha...dng[/quote]
toto moto çıkma ihtimalini falan düşününce işin büyüsü kaçıyo, ondan oynamıyorum patron :D
Sevgili dostlar ormana tepeden bakalım ,
pala denyosu ( fiat demiyorum çünkü pala nın bizahiti kendisi fiat demek)
20 günlük hareketli ortalamsının altında . Cuma altında kapattı , pazartesi altında kaldı şu an itibarıyla bugünde altında . 20 günlük ortalama 88.700 lerden filan geçiyor .
Tehlike büyük , tehlike gaçınılmaz . . . . . ..
[quote=gnome;420868]Sevgili dostlar ormana tepeden bakalım ,
pala denyosu ( fiat demiyorum çünkü pala nın bizahiti kendisi fiat demek)
20 günlük hareketli ortalamsının altında . Cuma altında kapattı , pazartesi altında kaldı şu an itibarıyla bugünde altında . 20 günlük ortalama 88.700 lerden filan geçiyor .
Tehlike büyük , tehlike gaçınılmaz . . . . . ..[/quote]
taban olsun bence...:::
88.450 short 88.525 den kıllanıp kapattım . Normalde bu kadar tuzaktan sonra şimdiye kadar çoktan 89.000 görmesi gerekirdi , ters giden birşeyler var . 475 altına düşünce 88.400 den tekrar shortladım . Tek dileğimiz 20 günlük ho üstüne çıkmadan mortu çekmesi :))
Tek taban yetmez 3 gün olsun 3 gece devam etsin . Yılın bu zamanını shortör bayramı olarak kutlayalım.