[quote=fXci;145874]
[IMG]http://i31.tinypic.com/11sfkth.png[/IMG][/quote]
FX ci kardeş bu grafı daha erken başlatabiliremisin ayın 7-8 gibin bakalım ne olmuş merak ettim bende de buna benzer bişey var da
Printable View
[quote=fXci;145874]
[IMG]http://i31.tinypic.com/11sfkth.png[/IMG][/quote]
FX ci kardeş bu grafı daha erken başlatabiliremisin ayın 7-8 gibin bakalım ne olmuş merak ettim bende de buna benzer bişey var da
aganın eli ağır geldi bugün bana furdu da furdu ay kafam diyesim yok ki hakettim palayı :(
sahi bugün 11 eylül,bugün güç gösterisi yapabilir dow beklentiden daha iyi bir performans sergileyebilir..
adamlar dowdan bile etkilenmiyor
bu ağalık yada palalık deyil şımarıklıktır
ve ülkede meydanın
aynı zamanda organize ve
ne kadar boş olduğunu gösterir
Çok çok dikkat dediğimiz hedefe geldi bendende bu kadar bu ne ya ne Palaymış .
ulen sert yukselecek dedıkte bu kadarını da beklemıyordum :)
hayır o degıl short gırdık bızı de bicti 1 saatte pala.. olm gun boyu longdum lan dellendirme beni 1350 puan iyi dedik cıktık sımdı bizi de biziyo aldı geri verdigini :D
usaglar korkmayın...
ben buna mama vermeden bu bi yere gidemez....
bakmayın kemkune....benden çekinir....
bunu çok dövdüm....
[quote=YAVUZHAN;145945]sahi bugün 11 eylül,bugün güç gösterisi yapabilir dow beklentiden daha iyi bir performans sergileyebilir..[/quote]
yavuzhan kardeş hala mal elinde mi?
ben evlendim malla:(
[quote=Kennym;145948]ulen sert yukselecek dedıkte bu kadarını da beklemıyordum :)
hayır o degıl short gırdık bızı de bicti 1 saatte pala.. olm gun boyu longdum lan dellendirme beni 1350 puan iyi dedik cıktık sımdı bizi de biziyo aldı geri verdigini :D[/quote]
Kücükken elim sende diye oyun oynardık şimdide param(Puanım) sende yapıyorsunuz galiba
1- cocuk değiliz artık
2- Jani ne diyor para bende mal onda
3- Aceleye gerek yok
4- paranın keyfini cıkar ekranı kapa manzara seyret hayat mücadelesi seyret calışanlara bakarak simitci gazozcu ve boyacıları seyret
59300 den sonra bi partide 450 den kısaldım....
son parti kaldı
*****...
7 günnük düşüşü tek günde geri adı...hemde hazimsiz....
pazartesi...
fu hocayı bulmak lazım....çok cenaze olacak....
[QUOTE=adalı54;145951]Kücükken elim sende diye oyun oynardık şimdide param(Puanım) sende yapıyorsunuz galiba
1- cocuk değiliz artık
2- Jani ne diyor para bende mal onda
3- Aceleye gerek yok[/QUOTE]
- eft burası benım ıcın bır oyun alanı :) cocugum ben daha yas 15 :::
-jani ustamız ne dese dogrudur..
- haklısın sabretmek lazım :)