usaglar...
çalıların altına yatın...ölü numorosu yapın...
***** hareket eden herşeyi furuyor....
Printable View
usaglar...
çalıların altına yatın...ölü numorosu yapın...
***** hareket eden herşeyi furuyor....
dün haftalık en düşüğü gördük bugünde en yüksekteyiz...şaka gibi 1 haftada verdiğini 1 günde aldı neredeyse...
VAY anasını IYM hala alıyor yaaa.... 65000 e gidecek ondan mı mal toplamaya çalışıyor...
Bugün ağa beni 600 puan fena çarptı.. neyse düne göre kardayım..
[U][B]59400 ten İş yatırım ın hem de dow düşerken destek çıkıp mal aldığını görünceee[/B][/U]
[B][U]jeton düştü..[/U][/B]
[U][B]Aga beni bile korkuttu[/B]..[/U] Artık shortlamıycam..
Kesin 65000 e götürecek bunlar.. Agam nerden mal kapsam kar gözüyle bakıyor..
[U]Benim üç harfli kurumun yöneticisi de öyle demişti..[/U]
[quote=jani;145953]*****...
7 günnük düşüşü tek günde geri adı...hemde hazimsiz....
pazartesi...
fu hocayı bulmak lazım....çok cenaze olacak....[/quote]
mydan boş
şorta geçerkende dedim 59bin benim pivottur üstünde şort altında long beni bozar kırılınca longa geçtim
geceyede böyle girerim
bu 2bin puanlı dalgalara bakmam almasamda olur(yanlış anlaşılmasın küçümsediğimden değil trade tarzım bu yoksa 25 puana bile şükrederim)
dalga hedefim 10bin plus dalgalardır
dünki dibinden tam 3125 puan çıktı....hala guduruyor...
akkızı E-5 e attı....
bu gızda oynak...hep böyle günnerde kızısıyor....
[QUOTE=fXci;145938]guzum 59700 yeresine atak potansı olabilermi acep sankim eyle bisey gordum eger burda savglam durursak... olabiler gibi sanki .... ? bi yandan cortlayasım var bıyandanda 59750 potansından korkuyorem gayri[/QUOTE]
[QUOTE=jani;145940]bugünki tepe 59 700 ....ama önce bi 800 puan geri gelir sonra....[/QUOTE]
savol abi işte bu atavı bekleyordum ::: peh matriks dondu eyimi :::
lönkleri verdim gayri 625 den 750 den cort accam emme matrıks dondu
inşallah Z.İ.L.D diyeceğim günlerde gelecek
[QUOTE=fXci;145961]savol abi işte bu atavı bekleyordum ::: peh matriks dondu eyimi :::
lönkleri verdim gayri 625 den 750 den cort accam emme matrıks dondu[/QUOTE]
elbowwwwwwww 725 gormus benım cortları almadılar 750 deydı gayrı ::: nasip kısmet :::
ossun gayri ne edem nerelere gidem nası edem yuaw :::
[quote=jani;145940]bugünki tepe 59 700 ....ama önce bi 800 puan geri gelir sonra....[/quote]
usaglar...59 725 oldu...
buradada durmazsa....BEN HAKKA YÜRÜRÜM...DÖŞÜMDEN FURDU DÜRZÜ...
HEP BU ŞOM AGIZLI FXCİ nin yüzünden....yok o var yok bu var...ahanda 200 puan zarar yazdım....
[quote=fXci;145963]elbowwwwwwww 725 gormus benım cortları almadılar 750 deydı gayrı ::: nasip kısmet :::
ossun gayri ne edem nerelere gidem nası edem yuaw :::[/quote]
Nerden verirsen gider..lelele
Pazartesi yurtdışı düşsün ya da çıksın.... margin call a kadar 60000 alır bunlar..
[U][B]Agam deli gibi hala mal alıyor. Kapanışta son saniyede Bana da aldırtacak valla... agamı izliyoırum..[/B][/U]
Pazartesi Milleti 60000 den margin call a düşürecek agam hesap yapıyor..