[quote=ordi;145950]yavuzhan kardeş hala mal elinde mi?
ben evlendim malla:([/quote]
59200 de 1/2 hafifledim..
Printable View
[quote=ordi;145950]yavuzhan kardeş hala mal elinde mi?
ben evlendim malla:([/quote]
59200 de 1/2 hafifledim..
üüüüüüüüüü 59725 gordu benım cortlar 59750 deydi almadı onnarı kütt diye indi 59400 lere namıssız aga :::
guzum buna cokh yuz verdın sen yuaw ::: hekkat dürüüzüymüş
kısalar tamamlandı...
fdow saatlik uyumsuzluk aşagıyı gösteriyor...
[QUOTE=jani;145964]usaglar...59 725 oldu...
buradada durmazsa....BEN HAKKA YÜRÜRÜM...DÖŞÜMDEN FURDU DÜRZÜ...
HEP BU ŞOM AGIZLI FXCİ nin yüzünden....yok o var yok bu var...ahanda 200 puan zarar yazdım....[/QUOTE]
guzum ne edeyim yuaw başıma daş düşseydide yarılsaydı keşkem görmeseydim o potansı::: ne bana yaradı ne sie gayri
azımın suları akaraktan plan yaptımdı... flat flat durarkene 59175 e gelınce lönk ettim 59750 den cortlamak ucun....
aneyy fiyat 59650 deykene matrıksım dondu bende e bürükürden 625 e virdim gayri eldeki bulgurdan olmamak ucun... tabi onceden 59750yede yazdıydım cortları........ barim giderse cortlar dan kaparım aradaki farkı dediydüm emme olmadı
aktifinende veremedim iki saat matriksi acmaknan ugrastım...
sonuc olarakh bana az yaradı bosuna sie zorladım üüüüü
Hafta sonuna short,dolar long hadi hayırlısı.İyi iftarlar,iyi hafta sonları.
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/11/5918.bmp[/img][/url]
4 günlük performans fena değil.
[quote=sovalye;145962]inşallah Z.İ.L.D diyeceğim günlerde gelecek[/quote]
hangi seviyede yeniden yükseliş trendine döndük diyebilirsin şövalye ?
ben günlük grafikteki bozulmaya güvenerek kısaldım ama durum ortada..
dün ve bugünkü yükseliş günlük grafikteki zayıflığı giderdimi dersen hayır gidermedi gidermeside mümkün değil zaten ama çok sert yükselişte moral bozdu..
Hafta sonuna short girdim yahu hızlı koşan atın pohu seyrek olur derler memlekette longlamayan kalmadı EFG 3538 long açmış helali hoş olsun ama karşı ayağı Garanti 6788 kontrat shortta üstüne işyatırım 2674 kontrat shortta EFG=Garanti=İş yatırım denklemine göre Aga bugün fazlasıyla shortta diye düşünüyorum
Haftaya ya kafamıza gapı yeriz yada bu sindirilmemiş çıkışı gene 7 günde sindiririz
Bakmayın vererek kapadığına agam deli gibi mal almış.
mallar löngür löngür agamın elinde en az 1,5 trilyon 25000 kontrat mal var.. Küçük yatırımcı shortta...( yapmayın )
Agam Hala mal aldığına destek çıktığına göre telefonla konuşmuş amerikayla bu gece Dow da yüksek kapatacak. ( bakmayın oyun yapıyorlar =)
Kapanışta 425 ten az 5 kontrat longum.. pazartesi yükselişe..,
mal gömmeden yukarı çıkarmadan bırakamazlar. En az 500 -700 puan daha
59 375 kapadı....75 puan zararda...
pazartesi açılışta 1000 puanı bu sülükten döve döve almazsam namerdim....
bende bunu adam bilir agam derdim....döşümden yaraladı beni....
haysiyetsiz *****....58 200 direnç diye kapadım....59 725 e giderek...mideme 1500 puan kazık soktu....yandım usaglar yandım....
bugün sistemci usaglar gökten para döktü...ALDILAR MI...BİLEMEM...
ama...onların günüydü....
daha
şövalye gibiler var...onlar 60 000 lerden açtıkları shortları henuz bozmadı...
pazarteside onların peşine düşerse...bizi gene meletir bu haysiyetsiz....
cümleten iyi akşamlar,2 gün kafa dinleyelim..
dün-bugün yordu beni..