-
[QUOTE=sovalye;145959]şorta geçerkende dedim 59bin benim pivottur üstünde şort altında long beni bozar kırılınca longa geçtim
geceyede böyle girerim
bu 2bin puanlı dalgalara bakmam almasamda olur(yanlış anlaşılmasın küçümsediğimden değil trade tarzım bu yoksa 25 puana bile şükrederim)
dalga hedefim 10bin plus dalgalardır[/QUOTE]
Bugün msn de dedim 59000 üstüne atsın şovalye abi bile longlar... :D Seni de yanımızda görmek güzel...
-
ZİLD YYLD :D Haloya selam yola devam :D
-
Herkese iyi hafta sonları long devam
-
geceye 59.250 kısalarla girdim .. herhalde uzlaşırım bu kısalarla .. ekim vadede .. hayırlısı artık ...poza stop yazmıştım ama çıkarken iptal ettim stopu .. iyikide iptal etmişim 725 görmüş meret .. vay anasını ..
endeks vob graflarda nortopu gibi obo oldu .. hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. :):):)
şövalye patron uzuna geçmiş .. bi türlü senkronu yakalayamadık abi senle .. üüüüüü
mbm patron uyumsuzluklar bu sefer çalışacak .. 25000 uzlaşırız senle ekm vadede inşallah ... .lelele
-
[QUOTE=enorton;145981]ZİLD YYLD :D Haloya selam yola devam :D[/QUOTE]
teprik ederim enorton patron ... iyi sabrettin .. .brv.brv.brv
-
Patron 16:25'teki mesajında tepe 59700 olacak demişsin ama aganın kırıtmalarına kanıp 59300'de trene binmişsin.. Neyse kapanış kötü olmadı :..:
[quote=jani;145940]bugünki tepe 59 700 ....ama önce bi 800 puan geri gelir sonra....[/quote]
[quote=jani;145964]usaglar...59 725 oldu...
buradada durmazsa....BEN HAKKA YÜRÜRÜM...DÖŞÜMDEN FURDU DÜRZÜ...
HEP BU ŞOM AGIZLI FXCİ nin yüzünden....yok o var yok bu var...ahanda 200 puan zarar yazdım....[/quote]
-
bende iptal ettim stopu son kurşunları 59300 lerden yolladım.
59100 maliyetle girdik hafta sonuna bende uzlaşacam bunlarla...
taktım kafaya....
-
selçuklu patron,
şu özgür'e de demir küsküyle bi girişsene.. .boks.
günlerdir 65000 65000 demesine rağmen iki arada bi derede shortlamış..
aga da hareketi çakmış.. üwwwww.. :..:
[quote=BORSACIOZGUR;145957]VAY anasını IYM hala alıyor yaaa.... 65000 e gidecek ondan mı mal toplamaya çalışıyor...
Bugün ağa beni 600 puan fena çarptı.. neyse düne göre kardayım..
[U][B]59400 ten İş yatırım ın hem de dow düşerken destek çıkıp mal aldığını görünceee[/B][/U]
[B][U]jeton düştü..[/U][/B]
[U][B]Aga beni bile korkuttu[/B]..[/U] Artık shortlamıycam..
Kesin 65000 e götürecek bunlar.. Agam nerden mal kapsam kar gözüyle bakıyor..
[U]Benim üç harfli kurumun yöneticisi de öyle demişti..[/U][/quote]
-
[quote=jani;145976]59 375 kapadı....75 puan zararda...
pazartesi açılışta 1000 puanı bu sülükten döve döve almazsam namerdim....
bende bunu adam bilir agam derdim....döşümden yaraladı beni....
haysiyetsiz *****....58 200 direnç diye kapadım....59 725 e giderek...mideme 1500 puan kazık soktu....yandım usaglar yandım....
bugün sistemci usaglar gökten para döktü...ALDILAR MI...BİLEMEM...
ama...onların günüydü....[/quote]
Pazartesi ne bekiyorsun kuzu ?
Şimdi flat sin anladığım kadarı ile
-
[QUOTE=martoniki;145985]Patron 16:25'teki mesajında tepe 59700 olacak demişsin ama aganın kırıtmalarına kanıp 59300'de trene binmişsin.. Neyse kapanış kötü olmadı :..:[/QUOTE]
:D:D:D hakkatende çok kırıtmış bu ağa ben çıktıktan sonra ..tepesine vuracaktınız iyice martoniki patron ... heheh :)
-
59475 geçerse hedef 60100
-
[QUOTE=Demirci;145988]Pazartesi ne bekiyorsun kuzu ?
Şimdi flat sin anladığım kadarı ile[/QUOTE]
abi nerdesin ya ..demirden küskü yapacaktın bize ..
bugün çok lazım oldu voba .. aradık aradık bulamadık .. :o:o:o