[QUOTE=Larossıan;145990]59475 geçerse hedef 60100[/QUOTE]
larossian abi pozu naptın .. ??
Printable View
[QUOTE=Larossıan;145990]59475 geçerse hedef 60100[/QUOTE]
larossian abi pozu naptın .. ??
Arkadaşlar bu gün takip edemedim ( eyi pok yedim ) sistemim dünden 57100 den al vermişti ama ben bu gün takip edemeceğim için almamıştım.Kapanışa yakın 425 den kısa don ları giydim sistemsiz.
Pazartesi sabah düzeltmesinde satacağım. (umut ediyorum).Bu tür yükseliş trendlerinde cengaverlik yapılıp kısa girilmez ya hadi neyse.
Kendime kızdım sansımı deneyeyim dedim
Herkeze iyi tatiller
Hayırlı iftarlar
[quote=selçuklu;145991]abi nerdesin ya ..demirden küskü yapacaktın bize ..
bugün çok lazım oldu voba .. aradık aradık bulamadık .. :o:o:o[/quote]
Spek öyle bir küskü yaptırmıştı....bizimkinin gücü yetmedi bugün...
[quote=selçuklu;145992]larossian abi pozu naptın .. ??[/quote]
Dün kocaoğlan long dedi Selçuklu akşam flatladım.
[url=http://urlal.com/bn][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/11/6252.bmp[/img][/url]
[QUOTE=Larossıan;145995]Dün kocaoğlan long dedi Selçuklu akşam flatladım.[/QUOTE]
iyi etmişin abi .. bi sonraki satta .. kocaoğlan destan yazacak bence .. +.+.
..haftaya sat der bence ..
[quote=selçuklu;145996]iyi etmişin abi .. bi sonraki satta .. kocaoğlan destan yazacak bence .. +.+.
..haftaya sat der bence ..[/quote]
Kocaoğlanın tersini hiç yapmadım şimdiye kadar terse getirir yoksa.
DJI 9633 deniyor akşama geçirirler.
[quote=YAVUZHAN;145973]hangi seviyede yeniden yükseliş trendine döndük diyebilirsin şövalye ?
ben günlük grafikteki bozulmaya güvenerek kısaldım ama durum ortada..
dün ve bugünkü yükseliş günlük grafikteki zayıflığı giderdimi dersen hayır gidermedi gidermeside mümkün değil zaten ama çok sert yükselişte moral bozdu..[/quote]
abicim benim hesap yaptığım pivotlar zaten bir türlü hareket etmiyordu işgillenmiştim ama inan bugünkü hareketi beklemiyordum. ben dünle aynı yerde kapatır 4-5 gün daha sıkıştırdıktan sonra tüm vadedeki(kısa orta uzun) trend takipçilerin pivotları birbirine yaklaşınca gerçek bir kopma beklerdim (aşağı yada yukarı o farketmez)
ama öyle olmadı
sürekli aynı dalga yapısı olsa herkes burada zengin olurdu dalga yapıları da denizdeki dalgalar gibi sürekli değişiyor ama sonuçta mutlaka orta vadeli bir dalga oluyor şimdi ben oyuncuyum yatırımcı değilim önümdeki fiyat al dedi aldım :)
3-17 hazirandada böyle olmuştu hergün şorttaydım ama şorttan topu topu 100 puan kazanmıştım sonra longa döndüm uzunca bir süre uyuzlanmasına rağmen pivotum kapanışta hiç kırılmadı ben hep longta kaldım ve sonra biranda 20bin puana yakın bir trend oldu gerçi ben bunun tatilden dolayı 14bin puanını aldım. kısmet artık
eğer aceleleri varsa hızlıca son bir şortçu kesme yaparlar ama yavaş yavaş çıkıyorlarsa bence şortçuların korkması lazım
tek bildiğim hedef ya 70 bin yada 45 bin ama nereye giderse gitsin ben mutlaka o hedefi göreceğim başka şansları yok:)
yaw nasıl oynuyorlar paritelerle, ne kadar sistemci var ise tarumar ettiler, benim gördüğüm dow artsa bile akşama sağlam satış gelecek gibi parite dünyasına göre.
Birde bugün göstere göstere bastılar sabah artı yap üstüne arttır sonra hopp '' Bütçeniz Düzelirse Kredi Notunuz Artabilir '' gibi abuk subuk bir haber bas ama oda yetmezmiş gibi Mehmet çıktı '' son çeyrek artı büyüycez '' dedi sonra Aga baktı millet alışmış 58000 e yaklaştıkça shortlamaya yakıtı fulleyince bastı gaza.
Yahu O bütçenin düzelmesinin ihtimali benim 100 mt yi 5 sn de koşmam ihtimali ile aynıdır. Şu anki vergilere %1000 zam yapsalar üstüne benzine 10 katı zam yapsalar o bütçe gene düzelmez ama bahane hikaye artış şahane
Eğerki bu son 2 vadede shortları fulle sonra bas gaza durumu ise şimdiden diğer kısmındaki 39278 kontrata sahip shortçuya ve bize geçmiş olsun yok kuzu üstadın dediği gibi her düşüş ve yükselişte yeni bir kitle yaratıp o kitleyi biçme durumu isede bugün 59 üstünde longlayanlara şimdiden geçmiş olsun.
Herkese iyi hafta sonları iyi tatiller
[quote=stonhand;146002]Birde bugün göstere göstere bastılar sabah artı yap üstüne arttır sonra hopp '' Bütçeniz Düzelirse Kredi Notunuz Artabilir '' gibi abuk subuk bir haber bas ama oda yetmezmiş gibi Mehmet çıktı '' son çeyrek artı büyüycez '' dedi sonra Aga baktı millet alışmış 58000 e yaklaştıkça shortlamaya yakıtı fulleyince bastı gaza.
Yahu O bütçenin düzelmesinin ihtimali benim 100 mt yi 5 sn de koşmam ihtimali ile aynıdır. Şu anki vergilere %1000 zam yapsalar üstüne benzine 10 katı zam yapsalar o bütçe gene düzelmez ama bahane hikaye artış şahane
Eğerki bu son 2 vadede shortları fulle sonra bas gaza durumu ise şimdiden diğer kısmındaki 39278 kontrata sahip shortçuya ve bize geçmiş olsun yok kuzu üstadın dediği gibi her düşüş ve yükselişte yeni bir kitle yaratıp o kitleyi biçme durumu isede bugün 59 üstünde longlayanlara şimdiden geçmiş olsun.
Herkese iyi hafta sonları iyi tatiller[/quote]
Öyle hemen veremezler biraz aşağı yukarı sallarlar dow euro dolar altın hedeflerine ulaşsın öyle.:)))60000 kadar bile götürebilirler
Ordi shorttamı kaldın arkadaşım Engin bile long dedi bari poz kapatsaydın üzüldüm.Ani hareketlerle dönmen lazım vobda.