[QUOTE=fXci;146020][IMG]http://i32.tinypic.com/vo4dcn.png[/IMG][/QUOTE]
fxci, bu sistem hani şu forumu birbirine katan meşhur sistemin mi..:D:D
Printable View
[QUOTE=fXci;146020][IMG]http://i32.tinypic.com/vo4dcn.png[/IMG][/QUOTE]
fxci, bu sistem hani şu forumu birbirine katan meşhur sistemin mi..:D:D
[quote=Demirci;145988]Pazartesi ne bekiyorsun kuzu ?
Şimdi flat sin anladığım kadarı ile[/quote]
59 300 kısa girdim demirci....yanarım dedigim...2300 puan kar alabileckken...1300 puan kar aldım...pozizyondan erken çıktım...58 200 de uzunları kapayarak...kalan çıkışı seyrettim....
pazartesi herşey olabilir....ama 61 300 e kadar kılımı oynatmam...
bu ***** zıbaracak demirci....
can çekişiyor....
slow trader shortcuları komple doradı....56 400 den 59 400 e gelerek...
yani 3000 puan...
[QUOTE=BORSACIOZGUR;146022]saygılarımla.... Dow 11 bin olacak.. Biz de 65000 İnanmayan var mı ?
... Ya biz aga dan daha mı iyi bilicez ??
Bugün mal aldı ... Pazartesi bi terslik olmazsa +200 gapla açılırız.. 60000 deneyebiliriz..[/QUOTE]
+ 200 gapi nasıl hesapladın ...dng:Dbi anlat hele..
bir haftadır vobdan uzak pozisyonsuzum.. ama bugün uzak olmakla çok şey kaçırmışım anlaşılan..
[quote=stonhand;146002]Birde bugün göstere göstere bastılar sabah artı yap üstüne arttır sonra hopp '' Bütçeniz Düzelirse Kredi Notunuz Artabilir '' gibi abuk subuk bir haber bas ama oda yetmezmiş gibi Mehmet çıktı '' son çeyrek artı büyüycez '' dedi sonra Aga baktı millet alışmış 58000 e yaklaştıkça shortlamaya yakıtı fulleyince bastı gaza.
Yahu O bütçenin düzelmesinin ihtimali benim 100 mt yi 5 sn de koşmam ihtimali ile aynıdır. Şu anki vergilere %1000 zam yapsalar üstüne benzine 10 katı zam yapsalar o bütçe gene düzelmez ama bahane hikaye artış şahane
Eğerki bu son 2 vadede shortları fulle sonra bas gaza durumu ise şimdiden diğer kısmındaki 39278 kontrata sahip shortçuya ve bize geçmiş olsun yok kuzu üstadın dediği gibi her düşüş ve yükselişte yeni bir kitle yaratıp o kitleyi biçme durumu isede bugün 59 üstünde longlayanlara şimdiden geçmiş olsun.
Herkese iyi hafta sonları iyi tatiller[/quote]
herseyi çok güzel anlatmışsın...birde IMF var....
bizim hükümet ben IMF ile anlaşmıyorum diyemez....bizim hükümet aslında onlar...
netekim...jp morgan IMF ile anlaşma olacak dedi...dün ve toparlanma dün başladı.....
yüce rabbim...bu dünyayı güçlüler üçün yaratmış...zayıf ve hasta ölür...
bu bakımdan...telef olmamak üçün...
bizler akbabayı izliyecegiz....aza ve öze razı olup...malda yatmıyacagız...
barnaklayıp bırakıp kacacagız...ben bunu hergün yapıyorum...
aslında amerikada madan çıkış başladı...bu uzun vadeli bono faizlerinden belli...BONOYA GEÇİŞ BAŞLADI....
düşüş beklerken bu hale gelmeyelim jani..:)
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i160092_11.jpg[/IMG]
SON 11 GÜNDE...
endeks 48 000 den 44 000 e indi....ve tek günde 46 000 e tepki kodu....
sürekli shrt atırdı...kime...slow tradere...o bizim gibi degil...o malda yatar...bugün onları komple kesti....çogu selavatsız gitti...
pişmanlık kullanılacak dedim 3 gün önce....yani sert asagı ve sert yukarı....
VE ŞİMDİ...
sert asagı yeniden....bu şellele başlangıcı olabilir...
olabilir...
çünki...bizi malda yatmamaya egitiyor kerizzzz....
SENİ SOYACAGIM....HA HA HA
ŞİMDİ DAHA SERT Bİ KANALA GİRİYOR....
bu yeni ve son egitimi olacak....marjı 3000 puan bunun...bi öncekinin marjı 1000 puandı ve 11 gün sürdü....bu daha kısa olur....
OBO nun son omuzunu cızacak....ondada fur ve kaç esasında furusacagım....
arkadaşlar bi bakın şunun şekerliğine yaa... ailemizin yeni üyesi.. daha 1 aylık..
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i160111_photo-0004.jpg[/IMG]
[quote=jani;146030]SON 11 GÜNDE...
endeks 48 000 den 44 000 e indi....ve tek günde 46 000 e tepki kodu....
sürekli shrt atırdı...kime...slow tradere...o bizim gibi degil...o malda yatar...bugün onları komple kesti....çogu selavatsız gitti...
pişmanlık kullanılacak dedim 3 gün önce....yani sert asagı ve sert yukarı....
VE ŞİMDİ...
sert asagı yeniden....bu şellele başlangıcı olabilir...
olabilir...
çünki...bizi malda yatmamaya egitiyor kerizzzz....
SENİ SOYACAGIM....HA HA HA[/quote]
jani sen bu işi çok iyi biliyorsun birde hırsına yenik düşmesen bu borsaları alaşağı edersin ama çok hırslı ve inatçısın
bu slow traderlardan acemiler ve tecrübesizler gemi çok sallanacağı için illallah edip inecek.
dünde sistemcileri indirmişti gemiden hemen roketlediler
ama ben ensesindeyim bu ağaların sen hiç kafanı yorma.lelele
denizde kum bende kontrat:..:
[quote=jerfin;146035]arkadaşlar bi bakın şunun şekerliğine yaa... ailemizin yeni üyesi.. daha 1 aylık..[/quote]
1 aylıkmış ama eti butu yerindeymiş :::
golden retriver deel mi? resim bulanık ama öyle görünüyor.bunun tüyleri çok uzar ve çok dökülür.apartman dairesinde beslemek zor.bahçe köpeği.büyüyünce her yaz başında kırptırırsın tüylerini.hem hayvan sıcaktan nalları dikmez, hemde evde çok tüy dökülmez.bizim konşu öyle yapıyor.labrador alsaydın be keşke.
aman ÇİN'e falan götürme bunu anında rakı sofrasına meze olur :::
orada yiyorlarmış kedi-köpek eti...ıyyyyyyyyyyy :mad: