Tekrar düşüş teyidi olarak 1.şekildeki kırmızı çizginin alt banda değmesi düşüş teyidi olacak.
Printable View
Tekrar düşüş teyidi olarak 1.şekildeki kırmızı çizginin alt banda değmesi düşüş teyidi olacak.
[quote=V.O.B;146048]IMF Üst düzey yönetici aralığa kadar yukarı diyor sana sen 5 kontrat uzunla giriyor 500-700 puan yukarıdan bahsediyorsun aralığa kadar full long girmen lazım bence gir en azından dene.:::::::::::::::::::::[/quote]
Sadece cuma [U]çok yükseldiği[/U] için korkarak biraz temkinli girdimn.. Yoksa önümüzdeki hafta fulleyeceğim merak etme. Zaten long girmeye cesaret eden çok az insan vardır...
[quote=jani;146032]ŞİMDİ DAHA SERT Bİ KANALA GİRİYOR....
bu yeni ve son egitimi olacak....marjı 3000 puan bunun...bi öncekinin marjı 1000 puandı ve 11 gün sürdü....bu daha kısa olur....
OBO nun son omuzunu cızacak....ondada fur ve kaç esasında furusacagım....[/quote]
:cool:60.000 üstü OBO yu bozar
örnek 60.400 buradan gelecek satışlar
58.300 de karşılanır ve görüntü bozulur
ancak 59.500 geçilemezse görüntüde OBO
ihtimali artar.
yalnız bu adamlar formosyoncu doğruyor
etraf kırık omuzlar ve kesik başlarla dolu
[quote=security;146056]:cool:60.000 üstü OBO yu bozar
örnek 60.400 buradan gelecek satışlar
58.300 de karşılanır ve görüntü bozulur
ancak 59.500 geçilemezse görüntüde OBO
ihtimali artar.
yalnız bu adamlar formosyoncu doğruyor
etraf kırık omuzlar ve kesik başlarla dolu[/quote]
örnk:
DOW:08.05/02:07 arasında yaptığı OBO yu
boyun çizgisini kırmasına rağmen üstelik kır
dıktan sonra formasyon onayı anlamında ki tepki
yükseleşi de yaşandı ama adamlar herkezi FAKE ledi
(timothy ile bernanke işin peşini bırakmıyor açıklama falan)
Yalnız dow ile dax ta ters OBO olmasına rağmen bizde
henüz oluşmadı.(Bu yüzden 11.000 ler konuşuluyor.Ölçün ve bakın).
Keşke olsaydı.Buda bizde V çıkışını gündemde tutuyor.
55.000 lerde formasyona girseydik süper olacaktı.Ancak her yükseliş OBO
ihtimalini zayıflatıyor Vformasyonu güçlendiriyor.2000/2001 arası durum
gibi.((2.000-20.000)(20.000-13.000)(13.000-20.000)(20.000-7.000 ve stbay,derviş ekonomisi)
Bizim gibi ekonomiler V forma çok uygun, doldur boşalt ekonomisi olduğundan çaktırmadan en hızlı ve can yakarak, üstelik eğer zararın varise fazlasıyla geri alarak üstüne bide IMF olursa dadından yenmez çok uluslularada bonus olur,
kıssaca 62.000 tekrar deneyip geçemez isek 50.000/47.000 düşüşle
güzel bir Ters OBO muz olur.
.
[quote=sovalye;146036]jani sen bu işi çok iyi biliyorsun birde hırsına yenik düşmesen bu borsaları alaşağı edersin ama çok hırslı ve inatçısın
bu slow traderlardan acemiler ve tecrübesizler gemi çok sallanacağı için illallah edip inecek.
dünde sistemcileri indirmişti gemiden hemen roketlediler
ama ben ensesindeyim bu ağaların sen hiç kafanı yorma.lelele
denizde kum bende kontrat:..:[/quote]
şövalye....
dövüş adil degil....
hükümet IMF ile anlaşmaya gerek yok ayaklarını işlerken....
jp morgan...hayır bu iş olacak diyor....
biz hükümeti izliyoruz...ama sonunda morgan nın dedigi oluyor....
bu hep böyle oldu....
eskiden kol bükerdiler...
misal...basardılar doları yukarı...basardılar borsayı aşagı...hükümet IMF le anlaşırdı....bizde onların bu hareketleri yapacaklarını bildigimiz üçün acaip götürürdük....hırsın ve inadım o eski düzenden kalmadır...
ama şimdiki düzen öyle degilki...
hükümette onlar...oyuncularda onlar....
biz ise av....
velhasıl...
delikanlılıgın raconu degişti....emme gördügünüz gibi...BUNU SOYUYORUM...
O 2000 PUAN GÖTÜRÜRKEN...ben 1000 puan götürüyorum...
[url]http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/12463731.asp?yazarid=249&gid=61[/url] :D
[QUOTE=BORSACIOZGUR;146046]1 kahvaltıya gittiğim için 2 gün üstüste kar ettim. sadece bunu yazdım. öyle denk geldi.
2- Kişisel yorum ve saldırıya çok açıksın.. Hepinizde short psikolojisi olması ve saldırgan olmanız normal. Büyük yatırımcı da zaten bunu istiyor. Ama piyasa düşmeyecek..
3- Marttan beri yanlış yapmışım. Ben 15.000 dolar maaş alan nokta nokta nokta türkiye temsilcisinden daha iyi bilemem.. Onu o evde oturtup o maaşı veriyorlarsa vardır bi bildiği..Adam şimdi türkiye de ve tesadüfen tanıştım...3 ay daha yükseliş sürecek dedi. Bu sadece kendi şahsi orta vadeli bir görüşüymüş.. .
4- Dow 11 bin ve önümüzdeki hafta 60 bin üstü laflarımı bi kenara yaz istersen.[/QUOTE][QUOTE=BORSACIOZGUR;146055]Sadece cuma [U]çok yükseldiği[/U] için korkarak biraz temkinli girdimn.. Yoksa önümüzdeki hafta fulleyeceğim merak etme. Zaten long girmeye cesaret eden çok az insan vardır...[/QUOTE]
Saldırıya açık dediğin enorton Cuma günü işlem yamadan uzunlarını tutan ve uzunlarını azaltmadan haftasonuna uzun giren biridir. Senin ağana rağmen gösteremediğin cesareti sadece ssitemine bakarak göstermiştir. Yani senin sandığın gibi o mesajı short psikolojisi ile yazmamıştır.
Üstelik kahvaltı konulu birinci mesajında da o haklıdır.
iyi geceler....TÜRKÜN FURUŞKAN EVLATLARI....
yaktınız lem bizi yıldırım demirören ile mustafa denizli...verilen milyon eurolar ortaya çıkan takıma bak...mahalle takımı bile böyle ruhsuz oynamaz...
rezil ettiniz lem bizi...
tebrikler cimboma müthiş futbol oynuyorlar...
[QUOTE=SEYYAH;146091]yaktınız lem bizi yıldırım demirören ile mustafa denizli...verilen milyon eurolar ortaya çıkan takıma bak...mahalle takımı bile böyle ruhsuz oynamaz...
rezil ettiniz lem bizi...
tebrikler cimboma müthiş futbol oynuyorlar...[/QUOTE]
Aga etme bea, 2-0 a kadar şiir gibi top oynadık. Allah rüştüyü davul etsin mahvetti takımı...
Siyasi tartışmaları siyaset bölümüne aktarıyorum.
[B][COLOR=red]Çağrı Merkezi'nden komik diyaloglar[/COLOR][/B]
''-İyi günler, nasıl yardımcı olabilirim? Ben Emre.
-Yahu benim kontörlerimi neden emiyorsunuz!
-İyi günler. Ben Demet, nasıl yardımcı olabilirim?
-Alo! Siz gerçek misiniz yoksa kaset mi?
-Nasıl yardımcı olabilirim size? Adınız soyadınız nedir acaba?
-Ben Nuri. Ya boşver unuttum ben neden aradığımı. Neyse sonra
yine ararım ben.
-Adınız soyadınız nedir acaba?
-Zımbırt...
- Bilgilerinizi kontrol ediyorum Zımbırt Bey!
-İyi geceler hanımefendi, nasıl yardımcı olabilirim?
-Canım ben arkadaş arıyorum, ama bulamıyorum.
-Anlıyorum.
-Sesli yanıt sisteminde 5'i tuşlayarak yapabilirsiniz.
-Peki sen benim için tuşlar mısın canım?
-Buyurun sizi dinliyorum.
-Arkadaşım ben telefona kontör yüklüyorum. Akşam yatıyorum, sabah kalkıyorum. Bir bakıyorum kontörlerim kaçmış, gitmiş.
-Şimdi 'mouse'u ekranın sağ alt köşesinde bulunan saat ikonunun yanındaki bilgisayar resmine çift tıklayınız.
-Saatin yanında benim herifin resmi var, bilgisayar resmi yok.
-Şu anda masaüstünde ne var bana aktarabilir misiniz?
-Kahva fincanı, su bardağı, saat, kocamın resmi...
-Hanımefendi, 'masaüstü' demek bilgisayarın ekranı demek.
-Şimdi... bey, masaüstünden bilgisayarıma çift tıklayınız
-Ben buradan senin masanın üstündeki bilgisayara nasıl tıklayayım?
-Şimdi açık olan tüm pencereleri kapatmanızı istiyorum.
-Tamam hemen kapatıyorum
-Alo... Orada mısınız? Alo...
-Mutfaktaki pencereleri kapatmaya gitmiştim.