[quote=HeLLiM;146096]Siyasi tartışmaları siyaset bölümüne aktarıyorum.[/quote]
Benim yazdıklarım siyasi değildi, tartışma da değildi..ama siz bilirsiniz...
Printable View
[quote=HeLLiM;146096]Siyasi tartışmaları siyaset bölümüne aktarıyorum.[/quote]
Benim yazdıklarım siyasi değildi, tartışma da değildi..ama siz bilirsiniz...
[QUOTE=Astatin;146098]Benim yazdıklarım siyasi değildi, tartışma da değildi..ama siz bilirsiniz...[/QUOTE]
Keşke siyasi konulara hiç girilmese. Sayın jani'nin yazma hakkı, cümleleri arasında kullandığı bazı kelimelerden dolayı 1 gün sınırlandı.
Sayın Astatin yazıları silmedim buradan bakabilirsiniz. Bağlantılı olduğu için taşıdım.
[url]http://www.voborsa.com/forum/siyaset-meydani-t887p3.html[/url]
:DPambık, Enorton
Hellim e ispiyonlarsınız sanırsam bu mesajımmı..ama olsun 5 dk dursa yeter..:):):) rerere rarara gassaray gassaray cimbombom..:..::..::..:.kom:D.nassı resim ama.Hem zaten Hellim de cimbomlu haberiniz olsun:):):)
[QUOTE=Astatin;146100]:DPambık, Enorton
Hellim e ispiyonlarsınız sanırsam bu mesajımmı..ama olsun 5 dk dursa yeter..:):):) rerere rarara gassaray gassaray cimbombom..:..::..::..:.kom:D.nassı resim ama.Hem zaten Hellim de cimbomlu haberiniz olsun:):):)[/QUOTE]
Abi tebrik ederiz, spor barış kardeşliktir :D Rüştüyü de kınıyorum :::
[QUOTE=jerfin;141281]ben de bu vadede uzlaşacağım 65.000 de...lelele.lelele[/QUOTE]
ayyyyyyy jerfin o ton ton ne öle :..: yumoş yumoş
No geyik plz :D
Borsayla ilgili birkaç bilgimi sizlerle paylaşmak isterim.Piyasaya yön veren insanlar tabiki var.Mesela benim bildiğim aydın abi,ahmet abi,resul abi bu kadar yeterli sanırım.Bu isimler bütün forumlara ajanlar bile yollamıştır bunu net olarak bilirim.Bu sebeple hepsinin.....................rim.
[quote=negrolino;146108]Borsayla ilgili birkaç bilgimi sizlerle paylaşmak isterim.Piyasaya yön veren insanlar tabiki var.Mesela benim bildiğim aydın abi,ahmet abi,resul abi bu kadar yeterli sanırım.Bu isimler bütün forumlara ajanlar bile yollamıştır bunu net olarak bilirim.Bu sebeple hepsinin.....................rim.[/quote]
Bu üç kişimi yön veriyor vay canına sende teşekkür ediyorsun galiba.:o
[quote=Astatin;146100]:DPambık, Enorton
Hellim e ispiyonlarsınız sanırsam bu mesajımmı..ama olsun 5 dk dursa yeter..:):):) rerere rarara gassaray gassaray cimbombom..:..::..::..:.kom:D.nassı resim ama.Hem zaten Hellim de cimbomlu haberiniz olsun:):):)[/quote]
no pliz asti geyik :p
ahanda pazar projeksyonu .. ekim vade 35000 aralık vade 20000 uzlaşırız tahminim .. bence yeni tepe göremeyeceğiz .. alçalan bi tepe ile bitecek bu iş .. obo oldu graflar nurtopu gibi .. hayırlı uğurlu olsun .. şelale şelale şelale .. .lelele.lelele.boks..boks.
[URL=http://img200.imageshack.us/i/adszaj.jpg/][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/3912/adszaj.jpg[/IMG][/URL]
forum karışmış iyi olmamış patronlar ... etmeyin mübarek gün .. birbirinizi kırmayın .. üvvvvvvvvv ..
ben hiç anlamam siyasetten falan .. şelale şelale şelale .. :D:D
huzur...huzur...huzur...
birazcık huzur...çok deeel be...birazcık...
kırmayın birbirinizi ya...