Bail out zıkkımı belli olsada kurtulsak şu dertten
Printable View
Bail out zıkkımı belli olsada kurtulsak şu dertten
[quote=VOBiX;66817]Bahsedilen emir Süresi "İptal Edilene KAdar Geçerli" emridir. Emri ekranının Süre kısmından ulaşılabilir.[/quote]
Biliyorum. O sinirle öyle yazdım : )
feyk attılar :)
teminatların 300 tl olması lazım neden yapmıyorlar sizce?
önce caprisun diye meyve suyu vardı. önce hüplet sonra gümletti sloganı:) aynen öle oldu seansda. pihihih
[quote=Cornetto;66834]teminatların 300 tl olması lazım neden yapmıyorlar sizce?[/quote]
+- %15 MARJ
VOB30 Short : 33275 maliyet
GBPJPY Short : 139 maliyet
VOBGOLD(0209) Long: 42800
EURJPY Short : 123.80 maliyet..
4 ünü de sevgi ve hasretle kucaklarım..Bir de not: BU AKŞAM DJ BEDDUAMI YAPACAĞIM...
cc: Sazan
arkadaşlar sizden rica etsen Fx tekı kayan yazıları nasıl silebileceğim konusunda yardımcı olabılırmısınız sımdıden tesekkurler
jelibon usta erken atladın be vagondan :(
[QUOTE=Vob Trader;66839]jelibon usta erken atladın be vagondan :([/QUOTE]
kararsız kaldım valla, olsun, fırsat bakıyorum.
garantiyle (spot değil) bu kontratta günlük işlemleri müthiş yapıyorlar.
HEXAAAA
Yeni işlem : GBPUSD kısa 1.5228..hedef 150 pips..stop 1.5270
[quote=Cornetto;66834]teminatların 300 tl olması lazım neden yapmıyorlar sizce?[/quote]
Onu geçen sefer piyasa iyice düşünce yapmışlardı..Bu sefer ulusal30
26 binn altına gelip de oyuncular sıkışında yaparlar belki..
Aslında haklısın Şu an tam 8 katına denk geliyor. 33100 / 400 ytlyani bizim VOB umuzda kaldıraç oranı 1 e 10 bile değil..1 e 8 . Dolarda da öyle
[quote=torsion;66838]arkadaşlar sizden rica etsen Fx tekı kayan yazıları nasıl silebileceğim konusunda yardımcı olabılırmısınız sımdıden tesekkurler[/quote]
kardeş..bize mi kızdın..fx kayan yazıları derken :(
[QUOTE=BORSACIOZGUR;66843]Onu geçen sefer piyasa iyice düşünce yapmışlardı..Bu sefer ulusal30
26 binn altına gelip de oyuncular sıkışında yaparlar belki..
Aslında haklısın Şu an tam 8 katına denk geliyor. 33100 / 400 ytlyani bizim VOB umuzda kaldıraç oranı 1 e 10 bile değil..1 e 8 . Dolarda da öyle[/QUOTE]
evet yani neden vob kaldıracı dusuk tutuyor,
biraksinlar 300 tl teminat olsun herkes kendi riskini alsin. yatirimciya soran yokki peh
[QUOTE=Astatin;66844]kardeş..bize mi kızdın..fx kayan yazıları derken :([/QUOTE]
foreks veri izleme terminalinde fx2000 de yani aşşada zırt bırt kayan haber yazıları çıkıor onu dior arkadaş:)
herkese merhaba
ben forumun sessiz izleyicisilerindenim
uzun zamandan forumu aksatmadan takip etmeme ragmen bu ilk mesajım
forumda bilgi içerikli mesajları yazan tum arkadaslara cok tesekkurler özellikle grafik yorumlu mesajlardan cok faydalanıyorum
bu arada forex de ılgı alanıma gırdıgınden sn astatın sızı de takip ediyorum eğer ki bu konuda ayrı topik acarsanız haber verirseniz sevinirim
Astatin bakıyorum tamam her an girebilirim girersem haber verceğim :) Bugünkü verileri yazayım bari... GBP TÜFE (a/a) (Kas) 11:30 EUR İstihdam (q/q) (3Q) 12:00 USD TÜFE (a/a) (Kas) 15:30 USD Konut Başlangıçları (Kas) 15:30 USD Fed Faiz Kararı 21:15
[quote=Vob Trader;66846]foreks veri izleme terminalinde fx2000 de yani aşşada zırt bırt kayan haber yazıları çıkıor onu dior arkadaş:)[/quote]
hımm tamam o zaman...mtrksciyim..fx2000 ide görmedim hiç :) formula gibi olmuş terminal ismi
Hexen...plans va mı?
o neydi ya 3000 kontrat deustche 33100den aldı tek kalemde
doçe efg özel işlem geçiyor devamlı karşılıklı pozisyon ispatı bunlar.
USDJPY kısa 90.30 ..hedef 120 pips
sabah yazdığım dowda 8200 e düşmeden önce bugün olacak olan yükselişin ne kadarını fiyatladık, işte bütün mesele bu, bunu çözmek lazım. ben çözemedim o yüzden flat şimdilik.
[QUOTE=Astatin;66844]kardeş..bize mi kızdın..fx kayan yazıları derken :([/QUOTE]
yok yaw forexte alttan gecen kayan yazılar var onları nasıl sılecegım konusunda yardım ıstemıstım
[QUOTE=torsion;66856]yok yaw forexte alttan gecen kayan yazılar var onları nasıl sılecegım konusunda yardım ıstemıstım[/QUOTE]
FX2000>Haberler tıkla açılan sayfada sağ tıkla çıkan menüde Flaş Haber tıkla .
İngilizyadan iyi i veri geldi GBPJPY 138 e tepti..yeni satış için fırsat olabilir
Astatin GbpUsd tüfeden etkilendi galiba veriden sonra girecektim şimdi girmeyi düşünüyorum ne dersin? Bu arada en çok güvendiğin pozisyon şu anda hangisi gbp-jpy mi?
GBPJPY ağırlıklı pozisyonum...
İçimde şööle bir gıpırtı WAR...FED haberinden sonra ve hatta belki az önce beklenti bitti yapı paydos oyunu perdelenecek sanki..EURUSD güm, GBPXXXX güm...JPYXXX bum bum...ama dur bakalım hele bir akşam olsun..içimdeki gıpırtı bir heyezana dönüşsün..kızgım kumlardan serin sulara bi sıçrasın...olgunlaşsın..vob da kısalara ek yaptım 33425 den
Yahu girmek istiyorum ama AnadoluBank Paritem 13 pip al-sat farkı var Gbp-Jpy komedi resmen başkaları 2 piple işlem yapıyor komik. Astatin DJones işlem yapabileceğim ve dolar-ytl'de 24 saat işlem yapılabilen(veya sabah 8 de erkenden açılan) güvenilir bir kurum yazarmısın özel mesajla...
[quote=Astatin;66858]İngilizyadan iyi i veri geldi GBPJPY 138 e tepti..yeni satış için fırsat olabilir[/quote]
ve öyle oldu :)
KRALİÇE nin cenazesine hepiniz davetlisiniz dostlar :)
HEXA GBPUSD leri 15 pips kara kapattım..GBPJPY kısaya devam
HEXEN...VOB30 da bi plans yapıver beaa
matriks de iki grafiği nasıl karşılaştırabiliyoruz
[QUOTE=truva;66867]matriks de iki grafiği nasıl karşılaştırabiliyoruz[/QUOTE]
grafiği açın üst solda tl yazan yere tıklayın çıkan seçenekler içinden "seneti" seçin
sonra istediğiniz senet bazında kendi senedinizi eldebilirsiniz....
sizin istediğiniz 2 grafiği aynı anda tek pencerede görmek ama ben bu kadarını hatırlıyorum.
extra uğraştım kurcaladım matriksi 5-10 dakkadır, ama göremedim malesef.
ISCTR,GARAN şeklinde karşılaştırılmak istenen iki grafiğin adınıa raya virgül koyarak yazınca da gösterebilir. Forekste böyle matriksi bilemem
beklenen onemli bir haber veri yada baska bir seymi var bu kadar yataylastık bilen varmı
teşekkurler
denedim olmadı
ama bi yolu var galiba
vob 30 ile imkb 30 üst üste gorunuyodu başlangıçta
ayarları dğiştirdim bulamıyorum tekrar