yarın şelale,şelale....umarım yarın fdow-%1 olur...tamamen duygusal...
memleket zaten şelale olmuş...
ben davete gider..:)
Printable View
yarın şelale,şelale....umarım yarın fdow-%1 olur...tamamen duygusal...
memleket zaten şelale olmuş...
ben davete gider..:)
jani hakaret etmiş .. jani haksız bence .. şelale
zaten ceza almış jani .. şelale
cümleten iyi pazarlar .. şelale
[QUOTE=selçuklu;146151]cümleten iyi pazarlar .. şelale[/QUOTE]
No şelale yes ralli :D
vay canına patron..MTX in, IB sinin altında fonksiyonlar ve indikatörler hakkında açıklamalar içeren güzel bir HELP menüsü varmış...Yuh bana daha yeni fark ettim..Mevzu o değil, internetten parça parça toplamak zorunda kaldıydım ben benzer bilgileri aylar önce... Uyanayımda balığa gideyim..yuh beaa..
[quote=Astatin;146156]vay canına patron..MTX in, IB sinin altında fonksiyonlar ve indikatörler hakkında açıklamalar içeren güzel bir HELP menüsü varmış...Yuh bana daha yeni fark ettim..Mevzu o değil, internetten parça parça toplamak zorunda kaldıydım ben benzer bilgileri aylar önce... Uyanayımda balığa gideyim..yuh beaa..[/quote]
dur be abi kavganın ortasına giriyosun:..::..: sanada patlar şimdi bi kaç tane :..::..: zaten bu konu değişmez daha ::::::
[QUOTE=Astatin;146156]vay canına patron..MTX in, IB sinin altında fonksiyonlar ve indikatörler hakkında açıklamalar içeren güzel bir HELP menüsü varmış...Yuh bana daha yeni fark ettim..Mevzu o değil, internetten parça parça toplamak zorunda kaldıydım ben benzer bilgileri aylar önce... Uyanayımda balığa gideyim..yuh beaa..[/QUOTE]
Sazanalrdan uzak dur ama sonra kim ew procekşın yapacak bize. .dng
[quote=VOBiX;146163]Sazanalrdan uzak dur ama sonra kim ew procekşın yapacak bize. .dng[/quote]
Yok zaten Sazan tutmam..Sazan'ın eti değil analizi lezzetli... Bu arada izlenmekten, loglanmaktan çekinen net sörfcüleri için şöyle bir şey varmış.(.Longlamaktan çekinenlerin ise sistemin sat vermesini beklemekkten başka yapacakları yok :))
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#696969]Torpark 1.5.0.7:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#696969]Türkçe dil desteği de sunan ve tamamen ücretsiz birt yazılımıdır. Torpark tipik bir Firefox web tarayıcısı gibi davranan, (gibisi fazla) işinde de oldukça başarılı olan bir yazılım. Torpark’ı Mozilla ya da Firefox kullanıyorsanız bir eklenti, kullanmıyorsanız başlı başına bir tarayıcı gibi değerlendirebilirsiniz. Eğer bir tarayıcı olarak kullanmayı seçerseniz, IP numaranızı gizleyip sürekli değiştirmenin yanında, Javascript ve reklam önleme özelliklerini de yabana atmamanızı tavsiye ederiz. Torpark çalışmaya başladığında bir Firefox penceresi açılıyor ve tarayıcının altında sizin için atanan sahte IP numarası yer alıyor. Bu sahte IP numarası belli bir sıklıkla ve durmaksızın değişiyor. Bu da Torpark tarayıcısını kullandığınız sürece güvende olduğunuz anlamına geliyor. Son günlerde oldukça popüler olan ‘taşınabilir yazılım’ modasına uymakta geç kalmayan Torpark, dilerseniz USB belleğinize de kurulabiliyor. Bu sayede başına oturduğunuz her bilgisayarda ‘görünmez’ olarak sörf yapma keyfine erişebiliyorsunuz.[/COLOR][/FONT]
Ya bu teknoloji çok nalet bişey ha..şimdi ben 50 dene nick alsam, forumda bunları birbiri ile atışdırsam ne rating alır burası beaaa..Üstelik, Voborsa Teftiş Kurulu Başkanı "Sn. Hellim Fairgirl" bilem tespit edemez aynı kişi olunduğunu, IP ler farklı olduğu için :)..
Şincik lafı nereye götüreceğim; Vicdan azabı çeken bir eski CIA-man açıklamıştı..3 üncü dünya ülkelerinde, aşırı örgütler (en sağından-en soluna kadar) derin devletler kanalıyla CIA tarafından kontrol edilir diye....
Ne alaka astatin send eşimdi yawww....dng.dng
-------------------------------------------------------------------
Bir diğer konu: enorton-jani tartışmasını tetikleyen mevzuya baktığımızda "yahudi" kelimesini görüyoruz..Şimdi jani bunu bir aşağılama yapmak için kullanmış, enorton da aynen o şekilde anlamış...Bu iki arkadaşımızı eleştirmek için demiyorum bunu ama "yahudi" kelimesinin iki karşıt görüşü savunan taraflarca aynı şekilde ve hakaret olarak algılanması enteresan bence...yahudi vatandaşlarımız çok üzülürdü buna eminimüüü
--------------------------------------------------------------------
Alternatif proceksiyon..(selçuklu projeksiyonuna alternatif..Daha kesin daha net daha terbiyesiz bir şelale)
[IMG]http://i29.tinypic.com/14mamp3.jpg[/IMG]
Haftaiçinin yorgunluğunu dün akşam 20:45'te uyuyakalmak ve bu sabah 07:10'da uyanmak suretiyle üzerimden atmış bulunmaktayım. :..:
Lakin bu zaman zarfında neler olmuş neler..
6alata5aray 8eşiktaş'ı 3-0 ne skorla yenmiş..
(FB'li olduğum belli oluyor sanırım ::: )
VoBorsa siyaset meydanına dönmüş..
Şincek bir kaç kelam da ben edeyim, gerisi size kalsın..
Dini ve siyasi konularda fikir beyan etmek kişiye yeterli gelmez bunları empoze etmek ve kabul görmesini sağlamak da artçı beklentilerdir..
Dolayısıyla şu şöyle demiş, bilmemnenin şeyi bööle bööle olmuş demek bazı gerçekleri değiştirmez..
Öncelikle herkes düşünceleri ilgili ortamlarda özgürce ifade etmelidir. Bu bir şahıs veya olayla ilgili ise gerekçe, belge veya referanslar sunulmalıdır. Doğruluğundan çok emin olduğumuz şeyler bile ortaya atılacak gerçeklerle çürütülebilir, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
Bu yüzden benimsemediğimiz veya yanlış olduğunu düşündüğümüz fikir ve görüşlere karşı cevap verirken üslubu bozmamaya özen göstermemeliyiz.
Hayatta bazen çıkmaza girdiğinizi düşünüyorsanız ve inançlı biriyseniz KADER faktörünü de aklınızdan çıkarmayınız. (Ya nasip ya kısmet..)
Burada bulunma amacımız üzerine biraz daha yoğunlaşalım derim.. :)))
selçuklu patron[I] "[B]uzlaşıcam bunlarla, hayırlı uğurlu olsun[/B]" [/I]demene bitiyorum valla, tüm gerginliğimi alıyor güniçinde..
Selam olsun herkese..
Patroniki..
1 senedir bu filmi bekliyorum...bu tartışmanın üstüne iyi gider...diğer fragmanlarıda var..
[URL]http://www.timsah.com/Nefes-Fragman/ZdQVPn6QQXt[/URL]
[url]http://www.timsah.com/Nefes-Yeni-Fragman/C0VPVSaE3y9[/url]
Bu akşam tv seyredeyim dedim yarışma programı açtım bayanın çocuğu rahatsız üzüldüm,kanal değitireyim dedim flash açtım üzüldüm halimize şükretmek bu dünyada kimseyi kırmamak lazım.