Açılışa 2 dk FDOW -%0,88 lerden -%0,69 a geldi illa biz açılana kadar toparlayacak *****ler.
Eruro/USD %0,34 ekside USD/TL 1,50 de %0,32 artıda AGA istemezse 1 puan bile vermez ancak cuma günü 59 üstü longcuları doğraması lazım bu aganın be
Printable View
Açılışa 2 dk FDOW -%0,88 lerden -%0,69 a geldi illa biz açılana kadar toparlayacak *****ler.
Eruro/USD %0,34 ekside USD/TL 1,50 de %0,32 artıda AGA istemezse 1 puan bile vermez ancak cuma günü 59 üstü longcuları doğraması lazım bu aganın be
günaydın herkese,
bol kazançlı ve güzel bir hafta dilerim...
günaydın yyld :D
uşaklar 59050 den uzadım ben...verdim kısaları
hala aldayız.. güçlü açıldı kanımca...
sat verene kadar uzun....
59000 altı kısalırım...
günaydın,kolay gelsin !
Dışarıya göre bu açılış olduysa vay babo vayy, eğerki bugün dışarısı hafif yeşil başlasaymış vay bizim shortların haline 59100 den shortlar verildi flatos bekleyos
bende 100 den kaapdım kısaları....sistem sat vermedi ...üwwwww..la herkes kapatıyo kısaları birden basmasınlar :) :)
epey olumlu bir açılış yaptık..
[quote=Astatin;146208]bende 100 den kaapdım kısaları....sistem sat vermedi ...üwwwww..la herkes kapatıyo kısaları birden basmasınlar :) :)[/quote]
Günaydın arkadaslar,heee bende kapattım 59625 maliyetli shortları 59075 den..Uzunlamak lazım gibi bundan sonra,kafaya koymuslar bunlar..
yvsy...(175)...yorum var şort yine...175 :)
[quote=Larossıan;146175]Bu akşam tv seyredeyim dedim yarışma programı açtım bayanın çocuğu rahatsız üzüldüm,kanal değitireyim dedim flash açtım üzüldüm halimize şükretmek bu dünyada kimseyi kırmamak lazım.[/quote]
Herkese günaydın;
Larossian; ne yazık ki o Bayan 112000 tl yi kabul etmeyerek kutusuna gitti ve 100 tl aldı biryerde durmasını bileceksin her zaman kasa kazanır diye boşuna söylememişler.
[URL]http://www.vidivodo.com/183862/kara-kuvvetleri-ile-mehter-marsi[/URL]
Hatılatayım abi..malum yine şortum :)