-
durum...
cuma günki çıkışta tüm kısalar kapanmıştı....kısa vadedeki...HERKES LONGDU....
BU AÇILIŞLA...kime hitapediyor sizce....
sistemler ve teknik bozulmadı henuz...yön yukarı diyor....kime diyor bunu....BİZE...
shorçulara yani...çıkın diyor....çıkarsam namerdim...
longculara ne diyor...TUTUN DİYOR....
-
bikaç dakka geç kaldık 59200 den de ben verdim shortları .. hadi hayırlı olsun..
-
[quote=Astatin;146208]bende 100 den kaapdım kısaları....sistem sat vermedi ...üwwwww..la herkes kapatıyo kısaları birden basmasınlar :) :)[/quote]
derdemez 150den 025 e kadar bastılar be hocam Allahtan İş Yatırım PY liğe soyunuyorda alıyor.
Şuan en fazla satıcı cuma en fazla alıcı olan şimdide 685 kontrat satan EFG buyur burdan yak
-
Cümleten Günaydınlar...
Sistem gereği 59100'den kısa.. Şelale şelale.. :D
-
[QUOTE=Astatin;146211]yvsy...(175)...yorum var şort yine...175 :)[/QUOTE]
aha bende verdim aldığım yerden...
kısa devam.......
-
NASILKİ...
cuma günü...dipten açıp...sürekli ve düzenli çıktı...
şimdide tepeden açtı ve sürekli düzenli bi biçimde düşmeli....bu yawruyu ihya eder....ha ha ha
-
[quote=Astatin;146211]yvsy...(175)...yorum var şort yine...175 :)[/quote]
[quote=stonhand;146216]derdemez 150den 025 e kadar bastılar be hocam Allahtan İş Yatırım PY liğe soyunuyorda alıyor.
Şuan en fazla satıcı cuma en fazla alıcı olan şimdide 685 kontrat satan EFG buyur burdan yak[/quote]
.lelele.lelele.lelele
IYM ye bir EFG ye iki....Ben inanmam patron takasada makasada....EFG Bir Gün Ölümü Tadacaktır....lelele.lelele
-
[QUOTE=Kennym;146215]bikaç dakka geç kaldık 59200 den de ben verdim shortları .. hadi hayırlı olsun..[/QUOTE]
kekek sabah sabah en yanlıs anda işlem yapmışım :P
-
kerimmmm...
TIRLARI ÇALIŞTIR....
agam gudurdu....58 875....
-
Buralardan gene toplayıp terse getirebili bunlar dikkatli olmak lazım.
-
58 500....burada agamdan 800 puan alırım...ilk duragı burası...
-
fdow gün içi 9497 altından yukarı dönebilir...
bizim üst peryotlar alda...
kanlı bi gün olabilir...aşagı yukarı.aşagı yukarı
yönüm yok..
akşam ola hayrola.....:)