[QUOTE=Larossıan;146223]Buralardan gene toplayıp terse getirebili bunlar dikkatli olmak lazım.[/QUOTE]
aynı fikirdeyim...
Printable View
[QUOTE=Larossıan;146223]Buralardan gene toplayıp terse getirebili bunlar dikkatli olmak lazım.[/QUOTE]
aynı fikirdeyim...
selçuklu gelsede az küskülese ortalığı
İş yatırım ve EFG en fazla satıcı her zamanki gibi karşı ayaklarında Garanti ters indikatör olarak en fazla alıcı pozisyonunda bazen arada sankoyuda kullanıyorlar ama çoğunlukla EFG=İş Yatırım = Garanti spota son 2 dk birde spotu görmek lazım
58825 haftalık destek var.
ahada 850 de geçisi sat çıkıyo..way**...14 dakika kim bekleyecek...ne bekleyecem yaww..zaten kısayım...
Cuma spotta coşkuya kapılıpda alanlara sabah sabah coşkunu gösterdiler açılış kafadan %1 eksi, acep devamı gelecekmi yoksa silkeleyip hopp yukarı yapacakmı flatos seyredos
Allah benim Belamı vermesin sabah sabah iki ayak oyununa gelip gül gibi shortları 59100 den verdim sonrada gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaldım
Üstadın destek ve dirençleri
vob günlük [B]RO[/B] - destek [B]TA[/B] - dirençler ;
59800/60200/60600
59200/'''58800'''/58500
58000 / 58300 seviyeleri aşağı geçilmeden kısa vadeli yukarı iştah devam edebilir..
açılış çok olumlu oldu,mevcut seviyeler ise sadece 5 dk lıkları satışa geçirebildi..
[quote=stonhand;146231]Cuma spotta coşkuya kapılıpda alanlara sabah sabah coşkunu gösterdiler açılış kafadan %1 eksi, acep devamı gelecekmi yoksa silkeleyip hopp yukarı yapacakmı flatos seyredos
Allah benim Belamı vermesin sabah sabah iki ayak oyununa gelip gül gibi shortları 59100 den verdim sonrada [COLOR=red]gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaldım[/COLOR][/quote]
::::::ilahi sen..buna da şükret kaya el :) Cuma tepeden long yapanlar, tilki ile sohbet eden kargalar gibi kaldılar...::::::
Günaydın bol kazançlar ana sistemimde daha short sinyali gelmediğinden flat olarak bekliyorum.
[url=http://urlal.com/bn][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/14/2038.bmp[/img][/url]
kör ölür badem gözlü olur misali doholler primli :)
59000 uzun yine....
stratejim 59000 üzeri uzun altı kısa....
000 koştur koştur flat...üwwww...sistem sat vermiyo **