59250 üstüne atabilirsek bugün bu borsa düşmez bence, tabi çok çok önemli bir gelişme olmazsa..
Printable View
59250 üstüne atabilirsek bugün bu borsa düşmez bence, tabi çok çok önemli bir gelişme olmazsa..
[quote=SEYYAH;146247]evet tekrar aşağı dalış yaparsa SHORT der artık...şüphemiz yok...:::[/quote]
dalmaya gerek yok patron...3-4 bar sonra fiyat 59100 de olsun misal ve fiyat 000-200 bandında gezmiş olsun, yine sat gelebilir.lelele.leleleama şu an itibariyle güçlü süsü veriolr..250 olmuş üwwwwwwwüüüüüüüüüüüü
selçuklu patron nirdesin
[quote=selçuklu;146249]günaydın .. işler yoğun bugün .. 0 işlem kısa devam . uzlaşacam .. arkaya yaslandım .. projeksyon belli .. şelale şelale şelale .. bebe ayılar dışarda oynaşıyolar .. uzlaşacam ekim vadede .. kapanış tahminim 55.875 kayıtlara geçsin .. öğleden sonra için küskü yaptırıyorum ..
ahanda ayı .. şelale
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG][/quote]
patron baylıyorum bu ayıların asalaetine :)... ama alıyolrlar üwwwwww...proceksiyon gelli..ya lord ya zort patron...
dax da bi yola gelse soluğu 60.000 de alacağız. zild yyld :D
vay *q .. stop yazdım poza .. yazmayım diyodum .. alıyolar .. vay anasını .. acil küskü lazım .. mesut abi .. bi küskü iğnesi yapsana şu voba ... çıkıyorm ben kısa devam .. şelale ..
59375 short ters indikator kardeşiniz işlem yaptı :) sistemlerinizi kontrol edin kesin al sinyali gelmiş olması lazım ben histemle sat yaptım :)
[QUOTE=selçuklu;146254]vay *q .. stop yazdım poza .. yazmayım diyodum .. alıyolar .. vay anasını .. acil küskü lazım .. mesut abi .. bi küskü iğnesi yapsana şu voba ... çıkıyorm ben kısa devam .. şelale ..[/QUOTE]
uzun devam lo..59000 den en son....
küskü sırası değil şimdi... ha haaa:D:D:D
Gene geldik 59450 drencine bakalım ne yapacak.Burasıda haftalık kuvvetli bir drenç.
[QUOTE=selçuklu;146254]vay *q .. stop yazdım poza .. yazmayım diyodum .. alıyolar .. vay anasını .. acil küskü lazım .. mesut abi .. bi küskü iğnesi yapsana şu voba ... çıkıyorm ben kısa devam .. şelale ..[/QUOTE]
abi hala şelale diyon küskü diyon sen daha iyi bilirsin ama sankim piyasa ile inatlaşıyosun gibime geliyo...
Buyur burdan yak iş yatırım 1000 küsür shorttan hoppp 1500 kontrat longa geçmiş
Heleki şuan takasta öyle bir durum varki
İş yatırım 1500 long = EFG 1500 short
Sanko 810 long = garanti 842 short
Karşılıklı işlemler değilse adımı değiştiricem hamuşullah yapıcam
Fdow cuma kapanışımızın 70 puan altında biz aynı seviyedeyiz hava olumlu... Sabah önce 59200 lere gittiler shortları stoplattırdılar... Sonra 59000 altına geldiler longlar stopladı, azönce stoplayan shortlar "tüh işte düşüyor" deyip yeni short açtılar ve tekrar yukarı geldik...
Yön net yukarı bence... Tabi siz yine de sisteminize göre hareket edin, ben z.i.l.d :)
Selçuklu patron bende piyasa ile inatlaşayım diyorum biraz daha..475 dende şort ekledim patron..varsın cumadna kalan karlar ve bugün sabah tradeleri gitsin..patronnn...yaşasın tepe avcılığı yaşasın şelale...:)