vayyyy ***** dowa bak .. seagate patro bişeyler yap abi .. üğğğğğğğğğğğğğğğ
Printable View
vayyyy ***** dowa bak .. seagate patro bişeyler yap abi .. üğğğğğğğğğğğğğğğ
:D bizi etkilemez tahminim üwwwww selçuklu patron üwwww
kendimi avutim üühühühühüühüh
vay **************
dow ******************
[quote=selçuklu;265450]vayyyy ***** dowa bak .. seagate patro bişeyler yap abi .. üğğğğğğğğğğğğğğğ[/quote]
Üzgünüm patron... Ben kısadayken Dow'u düşürmeye kimsenin gücü yetmez.. Buffet amca Soros amca paraları bir araya getirip full short'a geçse yine bişey olmaz... Benim gücümün yanında hepsi solda sıfır... Herşey paradan ibaret değil hayatta patron... Paranın satın alamayacağı şeyler var... Mesela Dow'u Stro'yla aynı yönde hareket ettirmek gibi... :..: Sizlere yazık oluyo ben ona üzülüyorum... Her gece benimle aynı pozda kalan vatan evlatları telef oluyo benim yüzümden... :o :)))
cümleten iyi geceler ...bizde zayıflık vardı ama .. rahat uyuyayım dimi ... . gece pozunun *** .. üvvvv ..
[quote=selçuklu;265450]vayyyy ***** dowa bak .. seagate patro bişeyler yap abi .. üğğğğğğğğğğğğğğğ[/quote]
pala orayada ayar vermiş, ulen pala .dng
kertenkele99, grtrader, uufuk, The Tatar,[COLOR=Red] pala.[/COLOR], vobran, AMON RA, onur, özdenil, Kennym, sinatra, daylight, umbey, yasin, raymonda, yusuf_alp, Na_Du, doruk91, İmales, saraylı, formula9, hilmi, hpy
pala burda:::
[quote=selçuklu;265454]cümleten iyi geceler ...bizde zayıflık vardı ama .. rahat uyuyayım dimi ... . gece pozunun *** .. üvvvv ..[/quote]
zayıfız patron,rahat uyu ;)
şahsen ben açılışı satarım..
trend 5 ;
2 temmuz 16:15 barında pozitif bölgeye geçmişti,bugün kapanış barında negatif bölgeye geçti..sabah açılışla beraber basıp yukarı gitmesi zor,pek örneği yok geçmişte.demem o ki short lar kesin fırsat yakalar karlı kapanmak için..
[IMG]http://i28.tinypic.com/2d2hyzd.jpg[/IMG]
şip-şak 74525 ten short yakarak aferini haketti..
[IMG]http://i28.tinypic.com/15ro3di.jpg[/IMG]
[quote=seagate;265452]:D bizi etkilemez tahminim üwwwww selçuklu patron üwwww
kendimi avutim üühühühühüühüh
vay **************
dow ******************[/quote]
[quote=Strategist;265453]Üzgünüm patron... Ben kısadayken Dow'u düşürmeye kimsenin gücü yetmez.. Buffet amca Soros amca paraları bir araya getirip full short'a geçse yine bişey olmaz... Benim gücümün yanında hepsi solda sıfır... Herşey paradan ibaret değil hayatta patron... Paranın satın alamayacağı şeyler var... Mesela Dow'u Stro'yla aynı yönde hareket ettirmek gibi... :..: Sizlere yazık oluyo ben ona üzülüyorum... Her gece benimle aynı pozda kalan vatan evlatları telef oluyo benim yüzümden... :o :)))[/quote]
[quote=selçuklu;265454]cümleten iyi geceler ...bizde zayıflık vardı ama .. rahat uyuyayım dimi ... . gece pozunun *** .. üvvvv ..[/quote]
yahu yürüyüşten geldim ,
ev sıcak zaten,
Miço Pisik bile sıcaktan oynamıyo yerinden,;):::
ama beni güldürdünüz yine yaa...:D:..:
hepinize iyi geceler...:rolleyes:;):yü:.lelele.kom
good morning
ohhh mondiyo japan crash scenario lives -2.50 ohhh mondiyooo
:D:D:D
japan is first indicator :D ohhhh mondiyoo crasshensyNCc
[quote=seagate;265494]good morning
ohhh mondiyo japan crash scenario lives -2.50 ohhh mondiyooo
:D:D:D
japan is first indicator :D ohhhh mondiyoo crasshensyNCc[/quote]
oooww yeaaaaaa...mondiyo kraşieynseync
[IMG]http://www.modifiyem.com/foto-galeri-resim/lamborghini-lp640-most-expensive-crash-in-india-235-4.jpg[/IMG]
thousands dolar of crash bill :D