-
[QUOTE=truva;66874]denedim olmadı
ama bi yolu var galiba
vob 30 ile imkb 30 üst üste gorunuyodu başlangıçta
ayarları dğiştirdim bulamıyorum tekrar[/QUOTE]
bu aralar herkes sizin yapmaya çalıştığınız kıyası yapmaya çalışıyor
en çok hangi kağıt ucuz en çok değer kaybeden hangisi, bence bir kaç zaman önce bu konuda 1 numara [B]garan[/B]dı ama değil artık heralde, tartışılır:..:
-
beklenilen goldman bilanço, tüfe abd, faiz kararı akşam.
-
Bayramdan önceki artış tespitimde yanılmadığım cumadan itibaren bizim piyasanın 4 trade günündede artmasıyla ispatlandı.
Her kırmızıda ortaya çıkan Kayahanında vobla ilgisi olmamasına rağmen ters indikatör olduğudu ve özellikle kısa vadeli diplerde görüldüğüde ispatlandı. 5 inci kez.
sevgiler.
-
[quote=jelibon;66876]beklenilen goldman bilanço, tüfe abd, faiz kararı akşam.[/quote]
fed beklenen oranda olursa etkisi olmaz..tüfe de bence o kadar etkili olmaz..ama goldman önemli...goldman gold man mı trashman mi anlayacağız
-
nasdaqda dün düşüş olacağını gece için yazmıştım, 1500 ün görüleceği ve önemli olduğunu belirttim ve 1500 tuttu. bugün amerika yükselişle kapanacaktır sabah belirtmiştim ancak bizim yarınki yönümüz tamamen futurla olur. bugünkü yükseliş sadece mini bir ralli olup tepkidir ve sonrası dowda, 8200 ile B Yükselişşinin B düşüşü bitecektir. Yerini B yükselişin C yükselişine bırakacaktır.
bütün bunlar 23-29 aralık arasında dowun yeni zirve yapmasıyla sonuçlanıp. tarih tam belli değil.
esas trend C düşüş başlayacaktır.
sevgiler.
-
Jelibon,
Pozisyonların ne durumda..
-
[QUOTE=Astatin;66880]Jelibon,
Pozisyonların ne durumda..[/QUOTE]
boşver yazmayım. sebebi al sat yapıyorum, realize noktalarındayız. yarın future belli olmaz flat iyidir.
-
spottaki 26 üstü hareketin feyk olduğunu düşünüyorum. ekside seyreden makas beni olumsuz düşünmeme itiyor.
-
-
[QUOTE=Vob Trader;66883]abartının nedeni garanti[/QUOTE]
şimdi diyecektim direnci kırdı.
-
[QUOTE=jelibon;66884]şimdi diyecektim direnci kırdı.[/QUOTE]
sabah pgçsi 10 trl idi şimdi ise -1 +1 de gidip gelior. tahtayı alanlar açıkcılar sıkışanlar. ordaki harekette feyk. bence tuzak
-
ya arkadaşlar ben "diskindiğim" için gidip bakmıyorum... şu diğer forumdaki ters indikatör arkadaş ne demiş biri bakıp söylese de ona göre işlem yapsak..bobineri miydi neydi
-
[QUOTE=Astatin;66886]ya arkadaşlar ben "diskindiğim" için gidip bakmıyorum... şu diğer forumdaki ters indikatör arkadaş ne demiş biri bakıp söylese de ona göre işlem yapsak..bobineri miydi neydi[/QUOTE]
herkes sen gibi heralde:)
-
GOLDMAN SACHS'IN 4.CEYREK HISSE BASINA ZARARI 4.97 DOLAR (BEKLENTI:-3.14 DOLAR)
beklentilerin üzerinde bir zarar geldi ama piyasa çok daha kötüsüne hazırlıklı ki pek satış yemedi ...
-
sistemler 3 gündür güçlü al da..veri kötü gelirse yakışmaz..kanımca veri olumsuz gelse bile anlık düşüşler olmalı..
-
Bir Sorum Var Çocuklar,
haydi sor sor,
çayda kahvaltıda yenir demiyeceğim:)
şaka bir yana sorum şu piyasada %99 belki %100 herkes 30000 küsürlere bir yükseliş o yükselişin ardından, asıl şişman kadının sahneye çıkmasını bekliyor hemen hemen herkes beyaz yakalısından tutunda alaylısına kadar herkes aynı şeyi düşünüyor,
peki bundan br gariplik yokmu???
sadece soru al sat veya ayılık boğalık durumları içermez.
-
[QUOTE=Astatin;66886]ya arkadaşlar ben "diskindiğim" için gidip bakmıyorum... şu diğer forumdaki ters indikatör arkadaş ne demiş biri bakıp söylese de ona göre işlem yapsak..bobineri miydi neydi[/QUOTE]
Orda bi RİNTİNTİN var ben ondan diskindim :..::..::..:
-
[QUOTE=AMON RA;66892]Orda bi RİNTİNTİN var ben ondan diskindim :..::..::..:[/QUOTE]
heeee
bende tiksiniyorum ondan......:D
-
[QUOTE=mbm;66893]heeee
bende tiksiniyorum ondan......:D[/QUOTE]
sen nerdesin ya.
-
matriksde garan grafiği açtıktan sonra
, basıp isctr
yazınca
iki grafiği üst üste açıyo
-
-
[QUOTE=jelibon;66894]sen nerdesin ya.[/QUOTE]
bayram sonrası konsantrasyon kayboldu..
ısınma turları atıyorum şimdilik ..:)
-
[quote=VOBiX;66818]Grafiklerin neye ait olduğunu da yazarsanız daha anlaşılır olur.[/quote]
biri 30 biri dolarda zaten ustunde yazıyordu :) günlük 5 22
-
Fed faizi 25 puan indirirse olumsuz mu algılanır? Astatin gbp-jpy kapattın mı, eur-jpy longlamayı düşünüyorum ne dersin :D Bence bugün dow % +2 den aşağı kapatmayacak :)
-
[QUOTE=truva;66895]matriksde garan grafiği açtıktan sonra
, basıp isctr
yazınca
iki grafiği üst üste açıyo[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;66870]ISCTR,GARAN şeklinde karşılaştırılmak istenen iki grafiğin adınıa raya virgül koyarak yazınca da gösterebilir. Forekste böyle matriksi bilemem[/QUOTE] Yani matrikstede de aynı sistem
-
[QUOTE=traderx;66891]haydi sor sor,
çayda kahvaltıda yenir demiyeceğim:)
şaka bir yana sorum şu piyasada %99 belki %100 herkes 30000 küsürlere bir yükseliş o yükselişin ardından, asıl şişman kadının sahneye çıkmasını bekliyor hemen hemen herkes beyaz yakalısından tutunda alaylısına kadar herkes aynı şeyi düşünüyor,
peki bundan br gariplik yokmu???
sadece soru al sat veya ayılık boğalık durumları içermez.[/QUOTE]
çok önemli bir soru sordum fikirleri çatıştıralım istedim, ([B]zaten forumlar bunun için varya sözde[/B], gerçekte ise herkes ben biliyorumu ispatlama derdinde ya neyse) kimse cevap vermiyor herkes yükselişin tüpraş ve garantinin sarhoşluğunu yaşıyor:D
-
[quote=hexa;66899]Fed faizi 25 puan indirirse olumsuz mu algılanır? Astatin gbp-jpy kapattın mı, eur-jpy longlamayı düşünüyorum ne dersin :D Bence bugün dow % +2 den aşağı kapatmayacak :)[/quote]
GBPJPY leri .40 dan kapattım :)
-
[QUOTE=truva;66895]matriksde garan grafiği açtıktan sonra
, basıp isctr
yazınca
iki grafiği üst üste açıyo[/QUOTE]
tşk ederim öğrendiğimiz iyi oldu...
-
akşam dowda 8800 civarı satış fırsatı olacaktır, hedef 8200 dür.
sevgiler.
-
[QUOTE=traderx;66901]çok önemli bir soru sordum fikirleri çatıştıralım istedim, ([B]zaten forumlar bunun için varya sözde[/B], gerçekte ise herkes ben biliyorumu ispatlama derdinde ya neyse) kimse cevap vermiyor herkes yükselişin tüpraş ve garantinin sarhoşluğunu yaşıyor:D[/QUOTE]
onlar 3 gün artı görünce hemen 30000 derler, şimdilik bu nokta için fikrim yok.
-
[QUOTE=serkanyurttas;66898]biri 30 biri dolarda zaten ustunde yazıyordu :) günlük 5 22[/QUOTE]
grafiklerden analşışlıyor ama sağını solunu kesince neye ait olduğunu gösteren yerler de eksilmiş. Herkes anlayamayabilir.
-
[QUOTE=VOBiX;66906]grafiklerden analşışlıyor ama sağını solunu kesince neye ait olduğunu gösteren yerler de eksilmiş. Herkes anlayamayabilir.[/QUOTE]
şafak kaç:D
-
-
bugün apds -10000 olmuş. sanırım önceden alınan longlar kapatıldı.
-
[QUOTE=Vob Trader;66909]bugün apds -10000 olmuş. sanırım önceden alınan longlar kapatıldı.[/QUOTE]
Şubatta +15827 bugün özel emrilerle vade değişimi yapıldı.
-
Sn jelibon'a katılıyorum. Bugün yada yarın yükseliş sonlanacak, sonrasında 1000 puanlık bir düşüş görülüyor. Ben de geceye short gireceğim. Ancak henüz shortlamadım. 34.175-34.25 aralığı (yükselebilirse) yada kapanış öncesi 2 dk. shortlama yerim olacak.
-
Sevgili Astatin,
Bu gece meşhur bedduanı bekliyorum. :D
-
[QUOTE=sazan;66911]Sn jelibon'a katılıyorum. Bugün yada yarın yükseliş sonlanacak, sonrasında 1000 puanlık bir düşüş görülüyor. Ben de geceye short gireceğim. Ancak henüz shortlamadım. 34.175-34.25 aralığı (yükselebilirse) yada kapanış öncesi 2 dk. shortlama yerim olacak.[/QUOTE]
ben maalesef böyle acelelikler yapıyorum, belki yarın sabah bile verebilir o fırsatı.
-
[quote=sazan;66911]Sn jelibon'a katılıyorum. Bugün yada yarın yükseliş sonlanacak, sonrasında 1000 puanlık bir düşüş görülüyor. Ben de geceye short gireceğim. Ancak henüz shortlamadım. 34.175-34.25 aralığı (yükselebilirse) yada kapanış öncesi 2 dk. shortlama yerim olacak.[/quote]
yarına kesin olan gaptır, py bile gardını aldı efg kısa dsı uzun, geceye poz=kumar
-
o kadar emin olmayın..nasıl ki 70.000 den beri düştükce verdiler,canı çıkıncaya kadar..şimdi de arşa kadar alır bunlar..artık hep alma veya hep satma yapıyorlar..