-
[B]guzum [/B]bu ganallar sie zorluk cıkarıyore ::: namıssız cumaki zirveyi denemeye çalışcakmış gibin yapayor.. emme ben yemem önce bol stops ettirecekh..... bugun ben heç hareket etmeycem isterse 10 kerem hareket etsin aşavı yukarı :::
emme böyük düşüş olcaksa 59900 üstü olmaycak bence ::: olursa zati böyük düşüş olmaycak
böyükdüşüşten kastım en az 2000 pıvan
-
[QUOTE=YAVUZHAN;146334]ilahi enerton adam daha Türkçeyi sökememiş sen hemen bloomberg e çıkartıyorsun :::
yavaş yavaş bu işler :)
büyüyünce oda olacak abisi diyeyim :::[/QUOTE]
Düşünsene bloomberge çıkıyormuş,
[B]"Merhaba Yarenler, Selam Wall Street deki çilekeş arkadaşlarım"[/B] adamlar dumur olur valla :::
-
[QUOTE=Astatin;146335]walla devam ediyor...bizim şirket kurumsal müşteri anlaşmasına istinaden kk dan aidat ödemiyoruz garantiye...
patronlar,
BDDK nın sitesinde Bankaların KK lara uyguladıkları ücret ve faizler var..gidin görün kelepir kartlar var hemde hizmet aynı hizmet, taksitse taksit puansa puan...bu en büyük 4 şımarmış ..misal ziraat'in maximum'u var bende...hem de KGS kart aynı zamanda..ücretide 10 liramıydı neydi..
Sonra YKB, çok zırlayanların aidatını iptal ediyor..yKB-world olabilir..misal pambığın hiç bir kartına aidat ödemediğine eminim:::[/QUOTE]
Bu yıl maximum dışında tüm kart ücretlerini iptal ettirdim. Sadece iş bankasında şube müdürünün insiyatifindeymiş, o da iptal etmedi .dng
-
Kanaatimce pis verecekler :) 150 puan aşağıda bağırsaklar sinyal gelebilir diyor...:O)
-
Pala ne yapacağına karar versede yoksa yatayda tırmalatacak.
-
Kredi Kartı Uygulamaları(Mart)
Akdi faiz(%) Gecikme faizi(%) Kart ücreti(TL)
Ziraat 4.30 5.10 10
[COLOR="RoyalBlue"]Halkbank 4.35 5.10 [B]5 [/B][/COLOR]Vakıfbank 4.39 4.39 30
TEB 4.39 5.14 40
Akbank 4.39 5.14 35
Şekerbank 4.39 5.14 30
Garanti 4.39 5.14 35
İşbank 4.39 5.09 25
Yapı Kredi 4.39 5.14 35
Fortis 4.39 5.14 35
Citibank 4.39 5.14 35
Turkisbank 3.75 4.88 10-20
ING Bank 4.39 5.14 35
Millennium Bank 4.39 5.14 20
Turkland Bank 4.39 5.14 -
Tekstil 4.39 5.14 35
finans 4.39 5.14 35
HSBC 4.39 5.14 35
Eurobank Tekfen 4.39 5.14 35
Denizbank 3.96 4.71 35
Anadolu 4.39 5.14 15
Albaraka - 2.40 8.40
Kuveyt Türk - 3.75 10
Türkiyefinans 4.35 4.35 10
Asya Katılım 4.35 - -
halkbnk bana uyar(5 lira)..yahu taksit bile yapmam..sadece alışverişde kullanacagım..hayatda temerrüde düşmem..
asya katılımın yokmu(yıllık aidat)
-
ahada bakın dananın kuyruğu orada...orada orada iyi bakın
[IMG]http://i28.tinypic.com/fvi5ub.jpg[/IMG]
-
[quote=abka;146329]arkadaşlar,kredi kartları [B]yıllık aidat ücreti [/B]hala devam ediyor mu..tak diye garanti bonusa 35 tl kesmiş..:mad:[/quote]
Yapılacaklar alo garanti aranır kardeşim kart ücretinden dolayı kartımı iptal ediyorum denir.
Alo garantideki vatandaş size 3 aylığına 500-750 TL harcama garantisi verirseniz şu kadar bonus verelim der. Siz yok kardeşim iptal et dersinizzzz.
Müş.Tem. kartınızı kırmayın atmayın sizi arayacaklar derrrr.
Aradan 1 yada 2 gün sonra bir Müş.Tem. sizi arar kartınızı iptal ettirmişsiniz şukadar harcayın gelin size bonuz yükleyelim der yokkk dersiniz tamam der 35 TL bonus yükleyelim güle güle harcayın der işte ben orda fit oldum.
35 harcama karşılığı olmadan bonus aldım. Bunu yıllık hesap işletim ücreti kestikleri banka hesabım içinde yaptım yıllık hesap işletim ücretinide bonus olarak yüklediler .lelele.lelele.lelele
-
59 altına sarkar bu endeks emme kalır mı oralarda onu çözemedim, hayırlısı
-
[quote=stonhand;146344]Yapılacaklar alo garanti aranır kardeşim kart ücretinden dolayı kartımı iptal ediyorum denir.
Alo garantideki vatandaş size 3 aylığına 500-750 TL harcama garantisi verirseniz şu kadar bonus verelim der. Siz yok kardeşim iptal et dersinizzzz.
Aradan 1 yada 2 gün sonra bir Müş.Tem. sizi arar kartınızı iptal ettirmişsiniz şukadar harcayın gelin size bonuz yükleyelim der yokkk dersiniz tamam der 35 TL bonus yükleyelim güle güle harcayın der işte ben orda fit oldum.
35 harcama karşılığı olmadan bonus aldım. Bunu yıllık hesap işletim ücreti kestikleri banka hesabım içinde yaptım yıllık hesap işletim ücretinide bonus olarak yüklediler .lelele.lelele.lelele[/quote]
az daha direneydinya...biskrem bile alırdın bence:)
-
dananın kuyruğu ne tarafa kırılır bilemiyorum ama, aşağı giderse bu sat sinyali güzel yerden gelir çok aşapıyı beklemez...hoş olur..foş olur...
-
[QUOTE=stonhand;146344]Yapılacaklar alo garanti aranır kardeşim kart ücretinden dolayı kartımı iptal ediyorum denir.
35 harcama karşılığı olmadan bonus aldım. Bunu yıllık hesap işletim ücreti kestikleri banka hesabım içinde yaptım yıllık hesap işletim ücretinide bonus olarak yüklediler .lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
geçmişte blöf yaptım..ama yemedi..:)