[quote=abka;146348]geçmişte blöf yaptım..ama yemedi..:)[/quote]
Kartı kullanıyorsan ve ödenmemiş taksitli alışverişlerin varsa yemezler tabii :D
Printable View
[quote=abka;146348]geçmişte blöf yaptım..ama yemedi..:)[/quote]
Kartı kullanıyorsan ve ödenmemiş taksitli alışverişlerin varsa yemezler tabii :D
350-450 sürmenaj oldu piyasa.. ekşın taym gessin artıkın..
selçuklu patron uzlaşma şu gıcıklarla, APSD'yi düşürelim hep birlikte yaw.. :)
acaba kaç tane shortcuyu bezdirdiler merak içindeyim??
[quote=stonhand;146330]Yaşar Hocadan alıntıdır. Bu günlerde hocada değişiklikler var gibi.
Geçen hafta bizim endeks önemli bir yükseliş yaptı. Hatırlıyor musunuz? Endeksin bir düşüş yapabileceğini ve bu ardaa insanların satacağını ama ondan sonra gelecek bir yükselişe dayanamayıp alım yapacaklarını ama işte bu aşamadan sonra eğer ciddi bir satış gelirse bu sefer satamayacaklarını belirtmiştim. İşte bu hafta yatırımcıların kafalarının anormal derecede karışmasına neden olabilecek gelişmelerin görüldüğü bir hafta olmaya adaydır. Bu yüzden dikkat ediniz.
Birde 14,30 da MC yiyecekler için çekebildikleri kadar yukarı çekebilirlermi MC yiyenler illa 14,30 daki rakama göremi MC yiyor Allah' a aşükür şuana kadar yemedimde bilgisi olan varsa yazabilirse şimdiden teşekkür ederim.[/quote]
ben mc çok takıldım yasa derki 14.15 ama aracı kurumlar genellikle bu saate bırakmadan saat 12.00 gibi oyuncuların kapatmasını istiyor hatta zorluyorlar.dng
[QUOTE=stonhand;146330]Yaşar Hocadan alıntıdır. Bu günlerde hocada değişiklikler var gibi.
Geçen hafta bizim endeks önemli bir yükseliş yaptı. Hatırlıyor musunuz? Endeksin bir düşüş yapabileceğini ve bu ardaa insanların satacağını ama ondan sonra gelecek bir yükselişe dayanamayıp alım yapacaklarını ama işte bu aşamadan sonra eğer ciddi bir satış gelirse bu sefer satamayacaklarını belirtmiştim. İşte bu hafta yatırımcıların kafalarının anormal derecede karışmasına neden olabilecek gelişmelerin görüldüğü bir hafta olmaya adaydır. Bu yüzden dikkat ediniz.
Birde 14,30 da MC yiyecekler için çekebildikleri kadar yukarı çekebilirlermi MC yiyenler illa 14,30 daki rakama göremi MC yiyor Allah' a aşükür şuana kadar yemedimde bilgisi olan varsa yazabilirse şimdiden teşekkür ederim.[/QUOTE]
sn stonhand MC yiyen vatandaş 14.30 a kadar ya nakit yatıracak ya da pozisyon kapatacak PY de bunları en yüksekten kapattırmaya çalışacaktır.
tabi bu kesin bişey değil herkes 14.30 dan sonra düşüş beklerken tam tersini yapıp yukarıda kopartabilirler.
bakalım ne yapacaklar göreceğiz
[quote=erkmen;146353]sn stonhand MC yiyen vatandaş 14.30 a kadar ya nakit yatıracak ya da pozisyon kapatacak PY de bunları en yüksekten kapattırmaya çalışacaktır.
tabi bu kesin bişey değil herkes [COLOR=red]14.30 dan sonra düşüş beklerken tam tersini yapıp yukarıda kopartabilirler[/COLOR].
bakalım ne yapacaklar göreceğiz[/quote]
pek mümkün....bu arada bu pala nın uyuz halide hiç çekilmiyor.PALA nın
offffffffffffff...sıkıldım ben yahuuuu..pelinnnnnnnn nerdesin kuşum
[QUOTE=Astatin;146355]offffffffffffff...ıkıldım ben yahuuuu..pelinnnnnnnn nerdesin kuşum[/QUOTE]
ben boşunamı flatos gayri :::
[QUOTE=Astatin;146355]offffffffffffff...ıkıldım ben yahuuuu..pelinnnnnnnn nerdesin kuşum[/QUOTE]
ahanda geldim .. sıkma canını asteton patron .. küskübar için hazırlık yapıyorum ...
şelale şelale şelale .. .boks..boks..boks.
Shortladım hayırlısı bakalım.
ahanda ilk küsküyü verdim .. sistem sata döndü bu küsküyle .. üvvv:o:o:o
[quote=selçuklu;146357]ahanda geldim .. sıkma canını asteton patron .. küskübar için hazırlık yapıyorum ...
şelale şelale şelale .. .boks..boks..boks.[/quote]
nerdesin be patron..ver küsküyü...
bu arada .aaaaaaaaaa şu iphone reklamındaki göz benim yaw...yotuube dan araklamışlar..way canına patron