[quote=engin sözmen;146358]Shortladım hayırlısı bakalım.[/quote]
Maillerinizi kontrol ediniz...
Printable View
Maillerinizi kontrol ediniz...
[QUOTE=engin sözmen;146358]Shortladım hayırlısı bakalım.[/QUOTE]
hayırlı olsun engin sözmen patron .. güzel poz .. teprik ederim .. ben uzlaşacam kısalarla ... projeksyon belli ... obo belli .. şelale belli .. ayı belli .. üvvv :D:D:D
[QUOTE=selçuklu;146362]hayırlı olsun engin sözmen patron .. güzel poz .. teprik ederim .. ben uzlaşacam kısalarla ... projeksyon belli ... obo belli .. şelale belli .. ayı belli .. üvvv :D:D:D[/QUOTE]
59300 kısaaa..
ama bugün daha çok sallarlar...
sistem hala long :)
[QUOTE=mbm;146363]59300 kısaaa[/QUOTE]
helal mbm patron ... patronların patronu .. teprik ederim .. yap şu küskü iğnesini artık abi ... yardım edin şu ayılara .. yazıktır ..oynaşıyolar ne güzel .. :D:D:D şelale şelale şelale ...
[IMG]http://www.2flashgames.com/2fgkjn134kjlh1cfn81vc34/flash/f-Kung-Fu-Baby-Bears-5466.jpg[/IMG]
Fiyat 150 ye değince multpass 15 dk sat çıkıyor...ama çeyrek geçe çıkmayabilir..emortol kızmasın...
Engin; duygusal mı sistemsel mi şort ?
[quote=fXci;146337][B]guzum [/B]bu ganallar sie zorluk cıkarıyore ::: namıssız cumaki zirveyi denemeye çalışcakmış gibin yapayor.. emme ben yemem önce bol stops ettirecekh..... bugun ben heç hareket etmeycem isterse 10 kerem hareket etsin aşavı yukarı :::
emme böyük düşüş olcaksa 59900 üstü olmaycak bence ::: olursa zati böyük düşüş olmaycak
böyükdüşüşten kastım en az 2000 pıvan[/quote]
sabırla bekliyecegiz....her zamanki gibi cancagızım....
yılanın fareyi bekledigi gibi....
[quote=Demirci;146367]Engin; duygusal mı sistemsel mi şort ?[/quote]
ve bir grafik lütfen Sn Engin
sistem 275 den sat da..57.000 den beri ilk işaret..
saat 14 30 da....
fare delikten çıkar....çıkar çıkmaz fare dogduguna pişman edecegim onu....ha ha ha
artık nereye isterlerse götürecekleri bir sürüleri var
dkkat/AYI BOĞA TUZAKLARINADA DİKKAT