[quote=enorton;146431]bakın mesela siz de türkçe'nin ilk harfini küçük harfle yazmışsınız.[/quote]
:d :d:d
Printable View
[quote=enorton;146431]bakın mesela siz de türkçe'nin ilk harfini küçük harfle yazmışsınız.[/quote]
:d :d:d
günün tepesi bence 59650 hayırlı uğurlu olsun .... şelale .
Anlaşıldı bugun sistemleri dansöz gibi oynatıcaklar, perşembe cuma iyi verdiler sistemlere güven tazelediler :) fırsatçı pala oynatır elinden geldiğince.. APSD yi iyi takip etmek lazım ne zaman coverlar yapılıyor diye
palamıdır nedir herkesi longa inandırıp düdükleyecek sanki :)
[quote=demir;146424]forumda ne kadar çok türkçe katili var.anlayamıyorum.[/quote]
"Forumda ne kadar çok Türkçe katili var. Anlayamıyorum."
Noktalama işaretlerinden sonraki boşluklar çok mühim. İşyerinde böyle gelen yzıları paralıyorum.O yüzden uzun zamandır öyle yazı gelmiyor.Ama burası forum. Burada herkes patron. Herkes kafasına göre takılıyor. :..::..: Sıkma canını patron
59350 kısaaaa
Kocaoğlan 2.exıt koydu son çıkışımı gösteriyor ne kapıları kapatacak galiba.
[QUOTE=Astatin;146438]"Forumda ne kadar çok Türkçe katili var. Anlayamıyorum."
Noktalama işaretlerinden sonraki boşluklar çok mühim. İşyerinde böyle gelen yzıları paralıyorum.O yüzden uzun zamandır öyle yazı gelmiyor.Ama burası forum. Burada herkes patron. Herkes kafasına göre takılıyor. :..::..: Sıkma canını patron[/QUOTE]
astoton patron küskülesene ortalığı sana zahmet .. hahah :D:D:D:D
Sistemim sabah 9,45 barında 58850 den sat verdi hala satta beni verem etti ama durumu kurtaracak galiba
[quote=selçuklu;146441]astoton patron küskülesene ortalığı sana zahmet .. hahah :D:D:D:D[/quote]
Ayıpsın Petron... Küskü kalmadı patron..Demirci bir kaç deste imal edecekti ama ses çıkmadı sonra..Bafi olsa olur mu:..::..::..:
[quote=selçuklu;146435]günün tepesi bence 59650 hayırlı uğurlu olsun .... şelale .[/quote]
patron gözünü seveyim deme şöyle ya :..:
illa 60 bin yaktıracan piyasaya :::
Gene short.