bu arada komisyonlar artıyor..0.8 ytl veriyom..ama bana çok geliyor..hani hizmet olmayınca ,kesilince falandan dolayı..
Printable View
bu arada komisyonlar artıyor..0.8 ytl veriyom..ama bana çok geliyor..hani hizmet olmayınca ,kesilince falandan dolayı..
Bi gittik geldik 59600 görülmüş 58900 e gelmiş sonra hopp 59100 olmuş tam adam çarpma piyasası terse geleni ters çevririp amuda kaldırıyorlar
ağam gel senne annaşalım gayri
59000 lönkleri ben 59400 den firirim zonra saa garışmam acı bana
[QUOTE=demir;146469]emmoğlu demirci benmiyim. yaw iki kişilik konuşmayın :)[/QUOTE]
demirci başka karıştırma .. dur küskümüz kalmadı .. üvvv :):):)
larossian abi kocaoğlan ne durumda ..exittemi hala .. sat gelse iyi olacak .. :(:(
[quote=Altan;146465]akşama long mu kalacaksın??[/quote]
kapanışı dipten yaparsa evet....planım öyle....
işin kotu darafı benım zıstem halen cortıngale :::
ben neden lönküm anlamadım gayri biri baa aağnatsın gayree allah cezamı vircek....
DAYANAMADIM FLATOS MUÇHOS
Yettim selcuklu abi yettim,verdim biraz daha..bende de cok az kaldı haberin ola..
birazdan eksi makasa gemesi gerekir....
[quote=Astatin;146399][IMG]http://i30.tinypic.com/xkzpdw.jpg[/IMG]
6o dklık...fiyatın üst boll banda kavuşma arzusu dikkat çekici aam NU larda gırla..Aklı selim flat ol kenarda bekle diyor ama.. du bakalım..her yöne bol küskülü gün olacak..En alttaki DIS..20 yi tepeden hemde iki kez aşağı şeedince genelde fiyatıda şeederler..ama genelde..her zaman değil.....cumadan bugüne gelen karlar v.b. hesap kesap break even 650 ye düşümüş ***....ben stopları iptal ettim..bakalım görelim...[/quote]
NU BU doru deeelll:..::..: DIS bu adamın **..TGG 2 yi kırdığı an film biter...gidişat 58000..öperim
[IMG]http://i25.tinypic.com/238uf7.jpg[/IMG]
[QUOTE=elstock;146477]Yettim selcuklu abi yettim,verdim biraz daha..bende de cok az kaldı haberin ola..[/QUOTE]
eyvallah elstock patron ... bendede kalmadı ... ama sipariş ettim .. demirden bulamadık .. tahtadan yapacaklar .... artık idare edecez .. :D:D:D:D:D
elstock patron bi elense çeksene voba .. 59000 kıralım .. hahahha :D:D
[quote=selçuklu;146480]eyvallah elstock patron ... bendede kalmadı ... ama sipariş ettim .. demirden bulamadık .. tahtadan yapacaklar .... artık idare edecez .. :D:D:D:D:D
elstock patron bi elense çeksene voba .. 59000 kıralım .. hahahha :D:D[/quote]
Abi Dow Jones acılısına 58800 ü kırdırttık mı bi daha dikis tutmaz bu kevase vob..