Mitır selçuklu mistır selçuklu...rekuestıd küskü is eveylıbıl naw..pilis riliys them to hol kauntri...
Printable View
Mitır selçuklu mistır selçuklu...rekuestıd küskü is eveylıbıl naw..pilis riliys them to hol kauntri...
[quote=Astatin;146488]Emortım,
YA hakikaten benim..Ver e-mailini..evdeki pc de duruyodur hala, göndereyim sana akşam..harbi benim yaww..bu arada aramızda avukat var mı :)...[/quote]
hehehehe..sağol emortım PM den atmışsın adını soyadını mailini :) tuzakdı abi senin bilgileri almak için:..::..::..: şaka şaka..akşama gönderiyorum..harbiden:D:D
dow açıldı future lara göre iyi açıldı
birazdan orada satışlar hızlanır bizdede 58900 altına kayma olabilir...
59000 den bu yuskeliş ucun lonklamıstım gayrı kısmet menamor napalım :::
[quote=fXci;146497]59000 den bu yuskeliş ucun lonklamıstım gayrı kısmet menamor napalım :::[/quote]
nenamor nenamor?
fdow yukarı olacaksa 9497 altını görür..
sonra yukarı olur..
gece poza girecekler
Obama akşam 19:30 gibi konuşacak konu finans bankalar vs., riskinizi iyi ayarlayın
[quote=YAVUZHAN;146461]kademeler doldu biranda..
59 bin altında satış baskısı artarak devam edebilir..[/quote]
[URL="http://www.voborsa.com/"][/URL]
senden gelecek bilgiye göre hareket edeceğim ve birazdan çıkacağım
125 fil-at, 225 şort....yine dilenci oyunlarına döndül .**
[QUOTE=Astatin;146495]hehehehe..sağol emortım PM den atmışsın adını soyadını mailini :) tuzakdı abi senin bilgileri almak için:..::..::..: şaka şaka..akşama gönderiyorum..harbiden:D:D[/QUOTE]
Benim adım soyadım gizli değil, msn dekiler biliyor zaten Tevfik Ekmekçi :D
[QUOTE=Astatin;146498]nenamor nenamor?[/QUOTE]
asteton ne hareket olcavını bılıyom emme benı es gecmekte ısracı bu ağa beni sevmeyor üüüü savlık ossun napalım bizimde sıcacıkh bi galbimiz var bize yeter üüü
Abi uzun vadeli yatırımcı olmak güzelmiş bea. İşlem yok stres yok, çarpılmak yok :D