geceye kısa....
aşagı hareket geceye kaldı...
biz kapanmadan 9497 altını görseydik uzun girecektim....
şimdide futurların yarın iyi olma ihtimali çıktı ortayada
yinede kısa geceye
Printable View
geceye kısa....
aşagı hareket geceye kaldı...
biz kapanmadan 9497 altını görseydik uzun girecektim....
şimdide futurların yarın iyi olma ihtimali çıktı ortayada
yinede kısa geceye
son 225 atağında TGG, 15 dklıkda 1 den sıfıra, 60 dklıkda 3 den 2 ye düştü...yükselişe inanmayor...gila benmayor
amerikaya tepki gündüz gelseydi bizimkiler ortalığını anasını bilmem naparlardı sortçu kalmazdı
[QUOTE=sazan;146518]Sazan flat başlar, flat bitirir. No action. :)[/QUOTE]
no action no stress no loss
[quote=jani;146515]gel degiştirelim....
general ASTİ....yapalım....[/quote]
hahahahahah..
sanırım "mesaj kaygısı" var mesajında :) Seninkini [B]F[/B]uat Göprülü yaparsak benimkini de General ASTİ yaparız..sorun değil:::ama 4 yıldız isterim.. orrr
çarpılacagımı bile bile sistemler al olduğundan ,geceye long.
[quote=VOBiX;146523]no action no stress no loss[/quote]
And no Money !
geceye nasıl girecegini şöyle düşünerek karar vermelisin bence...
yarın...asya...avrupa ve futurler ne olur....
avrupa 7 gün çıktı bugün düştü....biz 11 gün düştük cuma çıktık...bugün hazımda agam....yarın tipi bozulur...zaten tipsiz *****....
Haloya selam longa devam :D
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=146528&postcount=3[/url]
[quote=Astatin;146524]hahahahahah..
sanırım "mesaj kaygısı" var mesajında :) Seninkini [B]F[/B]uat Göprülü yaparsak benimkini de General ASTİ yaparız..sorun değil:::ama 4 yıldız isterim.. orrr[/quote]
bu kadar furuştun...
tabiiki orgeneral...hatta bu furuşmadan başarı ile çıkarsan '' maresal asti'''makuldur....
celcuki ninde adını degiştirelim...o kadar ayı...o kadar şellele....
onuda...''haso yigit'' yapalım....
geceye kısa devam .. dow çöker tahminim ..şelale şelale şelale şelale şelale şelale şelale ..
ilk kez 7 kere şelale yazdım ... demekki dow iyice çökecek .. dow kapanış tahminim . 7555,31 kayıtlara geçsin . :D:D:D:D
[QUOTE=selçuklu;146531]geceye kısa devam .. dow çöker tahminim ..şelale şelale şelale şelale şelale şelale şelale ..
ilk kez 7 kere şelale yazdım ... demekki dow iyice çökecek .. dow kapanış tahminim . 7555,31 kayıtlara geçsin . :D:D:D:D[/QUOTE]
bende kısa girdimde...ümitsizim..
gece dow aşagı,sabah fdow yukarı olur...
inşallah yanılırım.. ikiside aşagı olur....