[quote=catedral;66959]Nefesim kuvvetlidir diyom inanmıyon:([/quote]
du bakalım..saat 23:00 olsun hele...:) ayan dana .boks.
Printable View
[quote=catedral;66959]Nefesim kuvvetlidir diyom inanmıyon:([/quote]
du bakalım..saat 23:00 olsun hele...:) ayan dana .boks.
[quote=hexa;66960]Astatin 1.400 kırar mı eur-usd longlayabilir miyim? Eur-Jpy abartılı bir tepki vermedi dowjones'un hızlı yükselişine ilginç. Bugün en az + %2 kapatır dow demiştim (acemi şansı) ama bu kadarını beklemiyordum herhalde geri çekilir şimdi zaten flatim.
Edit: Dolar-ytl spotta 1.543 kırarsa 1.517 ye yolu var[/quote]
1.4 den eurusd longlamak mı!!!! puffff...cesur kürek :)
onun yerine 138 üzerindne kısalamaya ne dersin :) ortalama 35 pips zarardayım şu an son pozisyonlardan..ama kara gececek bunlar :) umarım:)
Uzun zamandır (Son 1-2 ay, benim için uzun zaman) VOB'da geliştirmeye çalıştığım sistemin performans sonuçlarını diğer sistem sahipleri paylaşmak ve kıyaslamak istiyorum (Tabi ki sistemlerimizi paylaşmaksızın). Acaba boşuna mı kürek çekiyorum veya daha iyisi olamaz derken gerçekten daha gidilecek yolum var mı görmek amacıyla.
Topigi de kirletmemek adına ayrı bir topic açıp paylaşmadan önce, benimle ve diğer forumdaşlarca, ayrı topicte performans sonuclarını paylaşmayı düşünen varmı bilmek isterim. ?
yarın pıyasalar kendılerıne gelır tahmın edıyorum
durum çok vahım deyıp
bugunun acısını alırlar
belkıde son yarım saatte(((
cesur kürek :D sadece 15 dakikalığına demiştim :D
stoooooooooooopppppppppppp
[quote=sazan;66965]Uzun zamandır (Son 1-2 ay, benim için uzun zaman) VOB'da geliştirmeye çalıştığım sistemin performans sonuçlarını diğer sistem sahipleri paylaşmak ve kıyaslamak istiyorum (Tabi ki sistemlerimizi paylaşmaksızın). Acaba boşuna mı kürek çekiyorum veya daha iyisi olamaz derken gerçekten daha gidilecek yolum var mı görmek amacıyla.
Topigi de kirletmemek adına ayrı bir topic açıp paylaşmadan önce, benimle ve diğer forumdaşlarca, ayrı topicte performans sonuclarını paylaşmayı düşünen varmı bilmek isterim. ?[/quote]
şüphesiz..
KALAN yarıyı da yarın açılışda geçircem
Sn. SAZAN,
DJ %5 e doğru gidiyor..Ayva yı yarı yarıya kırışalım
9000 ne dersınız
yarın kısalar ıçın gun doğdu
astatin ne stopu anlamadım? stop please mi yoksa? :) bir şeyleri shortlıycam ama neyi bilmiyorum fikri olan var mı?
Bu arada dolar 1.543 kritik nokta aşağı kırıldı 1.517 ye gidebilir
yarın showwwtımeeeeeeeeee
[quote=hexa;66973]astatin ne stopu anlamadım? stop please mi yoksa? :) bir şeyleri shortlıycam ama neyi bilmiyorum fikri olan var mı?
Bu arada dolar 1.543 kritik nokta aşağı kırıldı 1.517 ye gidebilir[/quote]
tüm FX pozları 45 pips zarara kapattım manasında
çok çarpıldığım ıçın
hala ıçımda son yarım saat korkusu var
burda çok dondu
bakalım dansozluğunu yapacakmı? nedersınız?
nerde bu kayahan borsacı özgur felaket tellalı maaslı py adamları nerde asağı yazanlar dow 50 günlük ortalamasını yukarı kırdı bizimkide 36000 lerde sanırım iş yerindeyim burda fx im yok bakamıyorum
[QUOTE=okansak;66976]çok çarpıldığım ıçın
hala ıçımda son yarım saat korkusu var
burda çok dondu
bakalım dansozluğunu yapacakmı? nedersınız?[/QUOTE]
yukarı topuklar
Dow'un bu hareketleri pek mantıklı gelmedi son yarım saat bir kısmını geri verebilirler (yine acemi hissi) :) Bu arada altının onsu da iyi yere geldi 859 gördü shortlasam mı acaba, sanki 850 den kapatacak gibi duruyor.
Astatin parite 1.400 ü kırdı :D demir küreke malum oldu :D
arkadaşlar parıteyı çok falz takıp edemıyorum ama usd/jpy duşuk geldı doğrumu?
[QUOTE=okansak;66980]arkadaşlar parıteyı çok falz takıp edemıyorum ama usd/jpy duşuk geldı doğrumu?[/QUOTE]
doğru. artık carry tradenin yeni adresi yen değil usd olcak. abd faizi 0.25:) usd in yen out
sn sazan, sistem performanslarını karşılaştırmak iyi olur..topik açılırsa iyi olur.
bende blommbergden bakıyorum 89 larda usd yen her zamn bıse ıfade etmeyebılıyor dow habıre dusuyordu bı ara usd yen 108 105 gıdıp gelıyordu
yınede temkınlı olmakta fayda var realızasyon nerden gelır 9200 belkıde
yarın ola hayrola sabaha future bi bakarsınız %1 ve üzeri eksi olur kısada olupda panikleyen arkadaşlar için diorum ben de kısayım ama no panik bende:)
[QUOTE=abka;66916]o kadar emin olmayın..nasıl ki 70.000 den beri düştükce verdiler,canı çıkıncaya kadar..şimdi de arşa kadar alır bunlar..artık hep alma veya hep satma yapıyorlar..[/QUOTE]
[QUOTE=abka;66917]sisteme göre;dax,fdow,dow,vob al da..dolar sat da..vob bu kadar net al iken ,dow bu gece eşşeklik etmez diye düşünüyorum..geceye uzunum..[/QUOTE]
artık kural hep almak veya hep satmak..
eur jpy yüksek fakat usdjpy dolardaki değer kaybından dolayı o durumda normal yani
[quote=Vob Trader;66981]doğru. artık carry tradenin yeni adresi yen değil usd olcak. abd faizi 0.25:) usd in yen out[/quote]
yarın asya bundan kotu etkılenırmı acaba?
[QUOTE=okansak;66988]yarın asya bundan kotu etkılenırmı acaba?[/QUOTE]
sanmam. çünkü sürüden ayrılanı kurt kapar
mini bir ralli deyipte nasıl erken kısaldığıma inanamıyorum yani. ekran şaşırttı bugün beni.
150 puan şaştık bu sefer. dirençteyiz.
8200 hedefle kısa açılabilir rahat.
ancak vobda short olmak yarın sabır gerektirecek.
[QUOTE=jelibon;66990]mini bir ralli deyipte nasıl erken kısaldığıma inanamıyorum yani. ekran şaşırttı bugün beni.
ancak vobda short olmak yarın sabır gerektirecek.[/QUOTE]
canın saolsun üzülme
vergi verdim say :)
[QUOTE=Vob Trader;66991]canın saolsun üzülme
vergi verdim say :)[/QUOTE]
hayırlısı bakalım. saol.
[QUOTE=jelibon;66992]hayırlısı bakalım. saol.[/QUOTE]
ben de kısayım yarım. yarın kalan yarıyı da yukardan kısalcam:)
yarın yukarı açar ama çok buyuk farkın olacağını sanmıyorum
yarın sabah fdow eksı gorebılırız
sozun kısası
kısacılar uzulmesın çabuk doneceğız
[QUOTE=okansak;66980]arkadaşlar parıteyı çok falz takıp edemıyorum ama usd/jpy duşuk geldı doğrumu?[/QUOTE]
an itibariyle 89.04
euro /usd 1.41 mı yanlışmı goruyorum
[quote=okansak;66995]yarın yukarı açar ama çok buyuk farkın olacağını sanmıyorum
yarın sabah fdow eksı gorebılırız
sozun kısası
kısacılar uzulmesın çabuk doneceğız[/quote]
bende kısadayım ama o kadar iyimser değilim :( iki tesellim var:
- 4 kaldıraçla kısadayım VOB30 da
- az bir miktar altın longum var
muhtemeln sabah açılışta portfoy %15 civarı eriyecek
[quote=okansak;66998]euro /usd 1.41 mı yanlışmı goruyorum[/quote]
yanlış görüyorsun..1.4150 :)
[QUOTE=jelibon;66990]mini bir ralli deyipte nasıl erken kısaldığıma inanamıyorum yani. ekran şaşırttı bugün beni.
ancak vobda short olmak yarın sabır gerektirecek.[/QUOTE]
Sayın jelibon
Bugün piyasa hakkaten kafa karıştırıcıydı.. Ben dahi hedefim yukarılar olmasına rağmen rahat oturamadım uzun pozisyonda. Kapanışa yakın bir kaç kez short denememe rağmen gözüm yemedi.
35.400 civarı realize gelebir diye düşünüyorum.
geçen gun 1.45 hedef dedıklerı zaman fazla abartılı bulmuştum ama
bu hızla gıderse yarın bıle goruruz gıbımı gelıyor
her şey çok hızlı gelışıyor
geçmıştede faız kararları açıklandı
ama boyle bır tepkı beklemıyordum
şaşırdımmmm
Astatin var mı tavsiyen eur-usd kısalsam mı acaba fibo,andrew,elliot... tüm noktalar dümdüz oldu?