bende gecey kısa.. gün iyi başladı kötü devam etti ama iyi kapandı...4/5 kısa geceye
Printable View
bende gecey kısa.. gün iyi başladı kötü devam etti ama iyi kapandı...4/5 kısa geceye
oubini: ABD'yi güç zamanlar bekliyor
Ekonomist Nouriel Roubini'ye göre, tüketicilerin harcamaları kesmesi ve ticari gayrimenkul piyasasındaki çöküşün etkilerinin artması sebebiyle ABD ekonomisini güç zamanlar bekliyor. CNBC'ye verdiği röportajda çift dipli resesyon beklentisini yineleyen ve en iyi ihtimalle yavaş büyümeli U şeklinde bir iyileşme olacağını, daha fazla bankanın batacağını ve ticari gayrimenkul fiyatlarının düşeceğini söyleyen Roubini, şunları dile getirdi: Şirket tahvilleri baskı altında kalacak, seküritizasyon piyasası öldü, kredi piyasaları hala kilitli ve tüketiciler daha az harcayacak. Finansal sistem ciddi biçimde darbe aldı ve bu sadece bankalar için geçerli değil. 1,000'den fazla mali kuruluş iflas edebilir. Emlak fiyatları da gelecek yıl yüzde 12 daha gerileyebilir ve ev sahiplerinin yarısının mortgage borcu evlerinin değerini aşacak. Arz ve talep arasındaki fark o kadar büyük ki stokları eritmek için bir yıl boyunca yeni ev inşaatına ara vermek zorunda kalabiliriz. Fiyat ayarlamaları ise bir yıl daha sürecek
kapandı...
450 puan kar önerdi bana al çık dedi....zabahın köründe....
almam dedim....al çık süründürürüm dedi...inanmadım...
meger dogru söylüyormus ***....
bütün gün süründüm...59 300 maliyetli dünki shortlarla salıya gidiyorum...
salı sallanır....yetiş ya resulallah....
geceye short.Paladan korkan pala gibi olsun.
Geceye FLAT, Kafa RAHAT.. :D
[quote=elstock;146512]Su adamların bi konusması bitmedi be arkadas..Önüne gelen konusuyor ya..1 trilyon benjamin bastı adamlar hala konusuyor..[/quote]
sarkozy cortluyor, batanlara ikramiye yok vs., verirseniz gelmem oralara der, keserse obama wall street sevmez kesmezse sarkozy gitmez, sarkozy e ne verecek bakalım:..:
sistem ve ben geceye flat, iyi akşamlar vobdaşlar...
[quote=selçuklu;146531]geceye kısa devam .. dow çöker tahminim ..şelale şelale şelale şelale şelale şelale şelale ..
ilk kez 7 kere şelale yazdım ... demekki dow iyice çökecek .. dow kapanış tahminim . 7555,31 kayıtlara geçsin . :D:D:D:D[/quote]
patron 7 saysı zaten çöküşü simgeler, kökeni tee incile vs. dayanır, bakınız william delbert gann ın eserleri ;)
[quote=mozkan;146540]patron 7 saysı zaten çöküşü simgeler, kökeni tee incile vs. dayanır, bakınız william delbert gann ın eserleri ;)[/quote]
Kutsal çöküş bu akşam o zaman.:..:Bütün sistemler çökecek diyor Ulumanitu korusun dowu.
Patronlar benden de ya herro ya merro full short ..
Bugün birde Sırplarla basket macımız var gece 10.da NTV'de...Bi ******da yarınada kendimize gelelim..
Hepinize iyi aksamlar abiler..
[quote=jani;146535]kapandı...
450 puan kar önerdi bana al çık dedi....zabahın köründe....
almam dedim....al çık süründürürüm dedi...inanmadım...
meger dogru söylüyormus ***....
bütün gün süründüm...59 300 maliyetli dünki shortlarla salıya gidiyorum...
salı sallanır....yetiş ya resulallah....[/quote]
Guzum sn ceoritto hellim saa teşekkür etmiş. belliki yazdıın bişey çokh hoşuna gitmiş ::: tecrübelerim eyle deyor
[IMG]http://i31.tinypic.com/2572000.png[/IMG]
[QUOTE=elstock;146542]Patronlar benden de ya herro ya merro full short ..
Bugün birde Sırplarla basket macımız var gece 10.da NTV'de...Bi ******da yarınada kendimize gelelim..
Hepinize iyi aksamlar abiler..[/QUOTE]
FOX ANA HABERDE canlı yayında spiker Kocaeline bağlanır. Hatun kişi Kocaelinde sokak ropörtajları yapıyor mevzu harçlar felan geçim sıkıntısı.Genç delikanlı kıza yaklaşır sen bişeymi söylemek istiyorsun der spiker ...
Çocuk daha çok genç 16-17 yaşında işte seni izliyorum beğeniyorum felan der spikere yağlar ballar sonra ayrıca üzerindeki pembe yakışmış der pembenin sana yakıştığı gibi morda galatasaraya yakışıyor, bu sene moruz fenere **** der. .dng.dng.dng tabi hem aan haberdeki hem hatun kişi mossmor olurlar :D
sende sırplara koyunca o geldi aklıma şimdi