euro usd Zurnanın son deliğine geldi 1.46.47 bakalım ne olacak.Büyük çöküşe hazırlık galiba.
Printable View
euro usd Zurnanın son deliğine geldi 1.46.47 bakalım ne olacak.Büyük çöküşe hazırlık galiba.
Benden başka geceye long giren yok galiba :::
[QUOTE=enorton;146546]Benden başka geceye long giren yok galiba :::[/QUOTE]
ben de longum
kira ile ilgili bir şeyler sormuştun..
başka forumda yazdığımı koplayayım..
kontratın varsa ev senindir..istersen içinde ateş yak..istersen evi başka amaçlar için kullan,istersen adama kirasını verme...ev sahibi MAHKEME KARARI getirmeden seni asla atamaz..
[B]borçlar kanununa göre kira 1 yıılık yapılır..ama 1 yıldan sonra süresiz kontrat olur.kiracı ilk yıl kontratda yazan artış oranına uymak zorunda ..sonraki yıllarda kanunen uymak zorunda değil..ev sahibi en fazla kira tesbit davası açar...[/B]
ihtarname vs. kolluk kuvvetlerini asla bağlamaz..onlar mahkeme kararına bakar...ev senindir..
oğlum falan gelecek derse bile git mahkeme kararı getir dersin...mahkleme kararının ,gerekcesi belli olu..ammma eger oğlu oturmazsa vay haline hapis ve para cezası var...mahkemeler 2 yıl sürere...
yukardaki örnekler kanun koyucunun kiracıya verdiği gücü göstermek için verilmiştir..asla tavsiye değildir..
adam evini başkasına satsa bile yine seni mahkeme kararı olmadan çıkaramaz..hakim dava sonunda(dava 2 yıl sürse) durumuna göre sana süre bile verebilir..
tamam kirayı 2 kere vermezsen,oğlu gelecekse mahkeme ev sahibini haklı bulur...ama MAHKEME KARARI olmadan asla çıkmak zorunda değil..o ev mahkeme kararına kadar onundur..
kötü olmayı teşvik etmek için değil..sadece kanun koyucunun kiracıya verdiği gücü ifade etmek için yazdım...
hukuğa güvenin...
bazen diyorum keşke hukuğu okusaydım..iyi bir avukat olur muydum...:)
[quote=Larossıan;146541]Kutsal çöküş bu akşam o zaman.:..:Bütün sistemler çökecek diyor Ulumanitu korusun dowu.[/quote]
Larossian KOcaoğlan alda mı?
[quote=Larossıan;146545]euro usd Zurnanın son deliğine geldi 1.46.47 bakalım ne olacak.Büyük çöküşe hazırlık galiba.[/quote]
Tabiki larossss...Obama konuşması beklentisiyle kızışır kızışır piyasa, konuşma biter...bumuydu ** derler ve haşırtos...:..::..: umarım öyle olur ama belli de olmaz..
Bu arada Hellim hanımı yormayın. Moderatörler ortada yok kaldı yek başına..İllede deşarj olmak isteyen istediği kadar * kullansın kardeş....nokota
[QUOTE=Astatin;146550]Tabiki larossss...Obama konuşması beklentisiyle kızışır kızışır piyasa, konuşma biter...bumuydu ** derler ve haşırtos...:..::..: umarım öyle olur ama belli de olmaz..
Bu arada Hellim hanımı yormayın. Moderatörler ortada yok kaldı yek başına..İllede deşarj olan istediği kadar * kullansın kardeş....nokota[/QUOTE]
Bence mod seçelim, forumun mevcudu giderek artıyor. Hellim hanım yetişemez tek başına...
Şort tabiki şort bitanem diyerek....23:00 da gel ayrılda gel
[QUOTE=enorton;146551]Bence mod seçelim, forumun mevcudu giderek artıyor. Hellim hanım yetişemez tek başına...[/QUOTE]
Bence seçmeyelim dıaşrıdan ithal edelim. Böylece sen böyleydin ben böyleydim olmaz.
Teftiş geçmişine dayanaraks eni seçsek ilk işin tandır yapmak oalcak.
Astiyiseçsek sistem formülünü vermeyeni banlamakla tehdit edecek.
Seyyaha ekmek arası pideyi veren yasağını kaldırtacak.
Queen görümcesinden vakit bulamaz.
Zor bu mod işleri...
[QUOTE=VOBiX;146562]Bence seçmeyelim dıaşrıdan ithal edelim. Böylece sen böyleydin ben böyleydim olmaz.
Teftiş geçmişine dayanaraks eni seçsek ilk işin tandır yapmak oalcak.
Astiyiseçsek sistem formülünü vermeyeni banlamakla tehdit edecek.
Seyyaha ekmek arası pideyi veren yasağını kaldırtacak.
Queen görümcesinden vakit bulamaz.
Zor bu mod işleri...[/QUOTE]
:::::::::
Selcuklu abi var, yavuzhan var,mbm var, larossian var, fxci abi var, jerfin var, abka var. Gerçi jerfin olursa ilk beni banlar heralde ::: Bunlar için de bişeyler yaz bence :D
yok benim vakit yok görümce ..elti..meşgulüm..taşınıyorum gız..bardak sarıyorum tabak sarıyorumm..koli başı 2 ytl veriyorm..çocuklara..hiç yardıma gelmiyosunuz gız..çok yorgunuuumm..üstelik şortumm kapanıştan ü[url]www..[/url]
ne 9650 miş 3.denemesindede geçemedi.oboma bile geçirtemedi.
usaglar...
görünen oki...yarın bize biraz dürtecek....
şimdi diyeceksiniz ki...dürterse dürtsün...sanki ik kez mi dürtecek....
heee bende aynen öyle dedim agama...
dürtersen dürt...sanki ilk kez mi dürtecen dedim...GÜLDÜ...utanır gibi yaptı...ama aslında utanmıyrdu.....