-
[quote=küçük_k;146589]fiyat barlarınında oluşan öpüşme kısa vade için kullanıyorum..
dow.22 artı kapatmış fdow 0.10 yarın yükselişle başlama olasalığımız yüksek(şimdilik)
biz rafikdeki ALLLLLL işaretlerini takip ediyoruz.. sat gelirse yazacağım..
forumdaşlar faidelensin diye...
bu arada kuzuyu sıkı takip edelim[/quote]
Teşekkürler....
Ben artık uykuya gidiyorum..daha yatacağız...sahura kalkacağız...tekrar yatacağız...tekrar uyanıp işe gideceğiz.....
Cümleten iyi geceler....:rolleyes:
-
bugün çekiker karışıktı...sarı çekikler düştü...beyaz çekikler çıktı...yarın tersi olur....
daks...bugün yüzde 1.45 eksilerdeydi zabah...aaasama neredeyse artı kapıyacaktı...bu fake ti...yarın daksi gız küllüm göçer....saat 11 e kadar agır yara almazsak....
aaasama shortlar 1000 puan yazar....
-
[quote=demir;146565]ne 9650 miş 3.denemesindede geçemedi.oboma bile geçirtemedi.[/quote]
bugün kapanışta dow 9650 denemedi ki. zaman yetmedi. yarın sam amca 9780 denetecek.
-
yarın mareşal asti...haso yigit celcuki ve ben....cephedeyiz....queen otagında geride....
bana öyle geliyorki...
yarın mareşal sehadet mertebesine erer....saat 9.45 de....haso yiyit...bi iki şellele ve ayı resmi kyar...emme dayanamaz oda long olur....
ben kalırım çalıların arasında....
-
[quote=jani;146596]yarın mareşal asti...haso yigit celcuki ve ben....cephedeyiz....queen otagında geride....
bana öyle geliyorki...
yarın mareşal sehadet mertebesine erer....saat 9.45 de....haso yiyit...bi iki şellele ve ayı resmi kyar...emme dayanamaz oda long olur....
ben kalırım çalıların arasında....[/quote]
bu demircide...o saniye yerimi ihbar eder...süngülü haçlı lesgerine....saat 11 e kadar sag kalırsam yeter bana....
-
Biraz da çıtır sohbet ;
Bugün hastaneye babamın rahatsızlığı dolayısıyla eski bir borsacı arkadaşım. aynı zamanda da hemşehrim geldi.
Dönüp dolaşıp konu nereye gelsin ?
1 - Dedi ki : Paranın çıkıp da gidecek yeri yok..
Faizler amerika da sıfır seviyesinde.
Amerika sürekli para basıyor. Bu yüzden dövizde de hareket olamıyor.
Bu böyle 2,5 -3 ay daha gider .. Ondan sonra pis verecekler..
Ne zamanki Amerika da enflasyonist belirtiler ortaya çıkar. Faizler yükselir... O zaman Para borsadan çıkıp faize ve dövize girebilir dedi....
2- Bu yüzden Evet fiyatlar çok pahalı ama Düşüş beklemek boşuna . [U]En iyisi yatıp beklemek dedi.. Kendisinin boshfren ve ayen enerji de hatırı sayılacak kadar hisse seneedi var...[/U]Dow Jones 11.000 hedefimi o da paylaştı..
3 - Paranın yönünü doğru tahmin edersen borsa da hep kazanırsın dedi..
Paranın şu anda çıkıp da gideceği yer yok ki düşürsünler..
-
[quote=YAVUZHAN;146583]geçen hafta milli maç vardı ve yaprak dökümü kaçmıştı.
geçen haftaki bölümü izliyorum,hanımda sinir oluyor :)
ne olacak bu şevketle leylanın hali bilmiyorum yani :..:[/quote]
...........REŞAT NURİ bu diziyi seyretse bu kitabı ben yazmadım derdi............Usta sen baya baya azmetmişsin sonunu getirecen sanırım dizinin........Ha bak yeni duyumlar aldım elveda rumelinin kalanı bursada çekilecekmiş......
-
[quote=BORSACIOZGUR;146595]bugün kapanışta dow 9650 denemedi ki. zaman yetmedi. yarın sam amca 9780 denetecek.[/quote]
9650 ye doğru gitti ama oraya gidemeden satış yedi.9631 gördü en yüksek.yani o kadar basit geçemez.oboma bile geçiremedi sam nasıl geçirecek :D
-
geçmiş olsun özgür borsacı..
boşver sen bosch frenle,ayenle ilgilenen arkadaşını şu 3 harfli kurumun elemanı arkadaşından tiyo varmı onu söyle :)
-
[quote=demir;146600]9650 ye doğru gitti ama oraya gidemeden satış yedi.9631 gördü en yüksek.yani o kadar basit geçemez.oboma bile geçiremedi sam nasıl geçirecek :D[/quote]
Bugün 9550 gördüğü için gücü 1 saatte ancak 9631 e kadar yetti.
Ammaa yarın tekrar 9600 ü geçtiğini duyanların aldığı gazla yarın ya da öbür gün Sam amcalar ve MR Jones lar konsorsiyumu DJI yı 9780 e götürecek.
Hem geçmeyecek olsa 9600 ü tekrar aşıp dirençte duran o kadar malı alırlar mı allahaşkına ?
-
[quote=palamut;146599]...........REŞAT NURİ bu diziyi seyretse bu kitabı ben yazmadım derdi............Usta sen baya baya azmetmişsin sonunu getirecen sanırım dizinin........Ha bak yeni duyumlar aldım elveda rumelinin kalanı bursada çekilecekmiş......[/quote]
yıllar önce trt 1 de oynayan versiyonu kitaba uygundu.
ama bu başlı başına hikaye oldu dediğin gibi.
yinede seviyorum ben bu diziyi.
elveda rumeliyi hiç izlemedim bütün olarak..
başrol oyuncusuda Bursalı..
-
[quote=BORSACIOZGUR;146598]Biraz da çıtır sohbet ;
Bugün hastaneye babamın rahatsızlığı dolayısıyla eski bir borsacı arkadaşım. aynı zamanda da hemşehrim geldi.
Dönüp dolaşıp konu nereye gelsin ?
1 - Dedi ki : Paranın çıkıp da gidecek yeri yok..
Faizler amerika da sıfır seviyesinde.
Amerika sürekli para basıyor. Bu yüzden dövizde de hareket olamıyor.
Bu böyle 2,5 -3 ay daha gider .. Ondan sonra pis verecekler..
Ne zamanki Amerika da enflasyonist belirtiler ortaya çıkar. Faizler yükselir... O zaman Para borsadan çıkıp faize ve dövize girebilir dedi....
2- Bu yüzden Evet fiyatlar çok pahalı ama Düşüş beklemek boşuna . [U]En iyisi yatıp beklemek dedi.. Kendisinin boshfren ve ayen enerji de hatırı sayılacak kadar hisse seneedi var...[/U]Dow Jones 11.000 hedefimi o da paylaştı..
3 - Paranın yönünü doğru tahmin edersen borsa da hep kazanırsın dedi..
Paranın şu anda çıkıp da gideceği yer yok ki düşürsünler..[/quote]
özgürüm bu yazdıkların dogru ama eksik....
borsalar paranın gidecegi yer oldugu üçün göçmez...
borsalar mal müşteriye devredilmişse göçer....birinin pis verebimesi üçün birininde pis alması ilazımdır....
etrafına bakacaksın PİS ALICI KALDIMI....VARSA...PİS VERİRLER...YOKSA KENDİ KENDİLERİNE PİS VERİRLERKİ...BU OLMAZ....