-
[quote=BORSACIOZGUR;146602]Bugün 9550 gördüğü için gücü 1 saatte ancak 9631 e kadar yetti.
Ammaa yarın tekrar 9600 ü geçtiğini duyanların aldığı gazla yarın ya da öbür gün Sam amcalar ve MR Jones lar konsorsiyumu DJI yı 9780 e götürecek.
[COLOR=red]Hem geçmeyecek olsa 9600 ü tekrar aşıp dirençte duran o kadar malı alırlar mı allahaşkına ?[/quote][/COLOR]
dirençte o kadar malı kim, niye sattı.
satanında bir düşüş beklentisi var onun için sattı diyebiliriz..fikirler aynı olsa kim kazanacak :)))
-
[quote=YAVUZHAN;146601]geçmiş olsun özgür borsacı..
boşver sen bosch frenle,ayenle ilgilenen arkadaşını şu 3 harfli kurumun elemanı arkadaşından tiyo varmı onu söyle :)[/quote]
[U]Teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için..[/U]
Yok üç harfli kurumun türkiye temsilcisi ile bir daha görüşemedim..
Zaten Arkadaşım değil bir dostumun komşusu idi. Türkiye de yerleşik yaşıyor. Adam ultra zengin bizlerle işi olmaz.
Zaten söyleyeceğini söyledi. Daha ne desin ki )
-
[quote=YAVUZHAN;146603]yıllar önce trt 1 de oynayan versiyonu kitaba uygundu.
ama bu başlı başına hikaye oldu dediğin gibi.
yinede seviyorum ben bu diziyi.
elveda rumeliyi hiç izlemedim bütün olarak..
başrol oyuncusuda Bursalı..[/quote]
.....Evet halil abiyi tanırım...........iyi oyuncudur.....
-
yok halil ergün değil,elveda rumelinin başrol oyuncusu bursalı.
hoş halil ergünde iznikli..
-
uyuz bir gün olmaz inşallah yarın...bugün hiçte iyi değildi piyasa.cuma günü güzeldi...
keşke bi gün 3000 çıksak ertesi gün 3000 insek sonra tekrar 3000 çıksak geri insek...çıksak insek çıksak insek.....
iyi geceler VOBORSA...
-
[quote=YAVUZHAN;146609]yok halil ergün değil,elveda rumelinin başrol oyuncusu bursalı.
hoş halil ergünde iznikli..[/quote]
....Erdal özyağcılar mı benim aklımda hep istanbullu kalmış herhalde şu uzun bir dizi vardı ondan olacak........
-
OLUŞAN BALONLARA BAKACAKSIN...NEREDE BALONLAR....
emergin marketlerin tümü balon şu anda....
yeni kriz bu balonlar patlarken tetiklenecektir....amerika ve avrupada balon yoktur henuz....
emergin marketler borç üstüne bina edilmiştir....ve bu marketlerdeki karlılık üretimden degildir...HEPSİ SPEKÜLATİFTİR....ve halkları naivdir....soyulmaya müsaittir...çünki finansal arenayı yatırımcılık sanar....
dolayısıyle....
ilk kurşun bu marketlerde sıkılacaktır....VE buralardan çekilecek sermaye...amerikan bütçe açıgını yamıyacaktır....
-
[quote=V.O.B;146189]Sayın Borsacıözgür Sahurda bile vob yapıyorsun galiba.:DBakalım sabah dediğin gibi olacakmı olmazsa fena çarpar agan seni.:o[/quote]
Sahurda vob yapmıyorum . Gece 02 de Forex de parite ve Dow Future üzerine çıtır yapıyorum.
Ne demiş rahmetli Sabancı . Hayatta vazgeçemeyeceğiniz 3 şey ne diye sormuşlar ? Meşhur yamuk çenesiyle . Çalışmaaak çalışmaak çalışmakl
-
.........Herkese hayırlı geceler yarın herşey gönlünüzce olsun.......
-
[QUOTE=YAVUZHAN;146583]geçen hafta milli maç vardı ve yaprak dökümü kaçmıştı.
geçen haftaki bölümü izliyorum,hanımda sinir oluyor :)
ne olacak bu şevketle leylanın hali bilmiyorum yani :..:[/QUOTE]
Yavuzhan yapma etme kardeşim, senin gibi at yarışı sevdalısı delikanlı bir kardeşimizin ne işi olur yaprak dökümü gibi dizilerle :D Bu bir kabus olmalı ben böyle bişey duymadım senden :::
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;146585]Merhabalar.. Yukarıdakiler[U] pazar gecesi yorumlarımdı[/U]. [B]Enorton a ragmen ne dediysem aynısı çıktı.[/B]
Bugün hastalık gibi özel sebeplerden dolayı seansta yoktum.
Telefonla düşük fiyattan önceki günkü uzunlarıma bi miktar daha ekledim..
Çünkü Sam amca nın Dow u fazla düşürmeden götüreceğinden artık eminim.
[U]Burada olup da sizi uyaramadığım için özür dilerim.[/U]
[U]Bugün de düşüncem aynı dünküyle aynı.. Benim yerli Agam yine mal aldı[/U]. Çünkü bugün amerika yı son 1 saat koparıcaz dediler [B][U]agama telefonla[/U][/B].
,
[U][B]Agamın elindeki uzunlar arttı ya artık kıyamet kopsa 2000 puan götürmeden bırakmaz[/B][/U].
Minimum hedefimiz ( vobu sel bile bassa ) 61300
..
59100-59300 uzunlarımın yarısını 61300 den realize edeceğim..
Diğer yarısını ise sam amca nın Dow daki yükselişi için saklayacağım..
Herkese kayıpsız bol kazançlı yarınlar dileğiyle.[/QUOTE]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;146055]Sadece cuma [U]çok yükseldiği[/U] için korkarak biraz temkinli girdimn.. Yoksa önümüzdeki hafta fulleyeceğim merak etme. [B] Zaten long girmeye cesaret eden çok az insan vardır...[/B][/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;146068]Saldırıya açık dediğin enorton Cuma günü işlem yamadan uzunlarını tutan ve uzunlarını azaltmadan haftasonuna uzun giren biridir. Senin ağana rağmen gösteremediğin cesareti sadece ssitemine bakarak göstermiştir. Yani senin sandığın gibi o mesajı short psikolojisi ile yazmamıştır.
Üstelik kahvaltı konulu birinci mesajında da o haklıdır.[/QUOTE]
::::::::: Yahu kardeşim ben sana cevap vermekten bıktım sen saçmalamaktan bıkmadın. Ben perşembeden beri işlemsiz long bekliyorum, senin geceleri tırsıp long giremediğin kaç gecedir ben longum... Neyse seninle uğraşılmaz :D
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;146598]Biraz da çıtır sohbet ;
Bugün hastaneye babamın rahatsızlığı dolayısıyla eski bir borsacı arkadaşım. aynı zamanda da hemşehrim geldi.
Dönüp dolaşıp konu nereye gelsin ?
1 - Dedi ki : Paranın çıkıp da gidecek yeri yok..
Faizler amerika da sıfır seviyesinde.
Amerika sürekli para basıyor. Bu yüzden dövizde de hareket olamıyor.
Bu böyle 2,5 -3 ay daha gider .. Ondan sonra pis verecekler..
Ne zamanki Amerika da enflasyonist belirtiler ortaya çıkar. Faizler yükselir... O zaman Para borsadan çıkıp faize ve dövize girebilir dedi....
2- Bu yüzden Evet fiyatlar çok pahalı ama Düşüş beklemek boşuna . [U]En iyisi yatıp beklemek dedi.. Kendisinin boshfren ve ayen enerji de hatırı sayılacak kadar hisse seneedi var...[/U][COLOR="Red"]Dow Jones 11.000 hedefimi o da paylaştı..[/COLOR]
3 - Paranın yönünü doğru tahmin edersen borsa da hep kazanırsın dedi..
Paranın şu anda çıkıp da gideceği yer yok ki düşürsünler..[/QUOTE]
Bu arada çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin... Dow da sadece senin 11.000 hedefin yok. HR de senin gibi düşünüyor...
[url]http://www.voborsa.com/forum/halil-recber-teknik-analiz-yorumlari-t5244.html?p=146528#post146528[/url]