-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;146598]Biraz da çıtır sohbet ;
Bugün hastaneye babamın rahatsızlığı dolayısıyla eski bir borsacı arkadaşım. aynı zamanda da hemşehrim geldi.
Dönüp dolaşıp konu nereye gelsin ?
1 - Dedi ki : Paranın çıkıp da gidecek yeri yok..
Faizler amerika da sıfır seviyesinde.
Amerika sürekli para basıyor. Bu yüzden dövizde de hareket olamıyor.
Bu böyle 2,5 -3 ay daha gider .. Ondan sonra pis verecekler..
Ne zamanki Amerika da enflasyonist belirtiler ortaya çıkar. Faizler yükselir... O zaman Para borsadan çıkıp faize ve dövize girebilir dedi....
2- Bu yüzden Evet fiyatlar çok pahalı ama Düşüş beklemek boşuna . [U]En iyisi yatıp beklemek dedi.. Kendisinin boshfren ve ayen enerji de hatırı sayılacak kadar hisse seneedi var...[/U]Dow Jones 11.000 hedefimi o da paylaştı..
3 - Paranın yönünü doğru tahmin edersen borsa da hep kazanırsın dedi..
Paranın şu anda çıkıp da gideceği yer yok ki düşürsünler..[/QUOTE]
Amerikada hisselerde kısa pozsiyon açmanın hisse senedi almak kadar kolay olduğunun farkındasınızdır inşallah. Parnaın borsaya gidecek olması borsaların yükseleceği anlamına gelmiyor. Kaldı ki bizim tahvil piyasamız bile hala cazibesini koruyabiliyor.
-
Günaydın herkese bol kazançlar. Kadir geceniz şimdiden hayırlı olsun.
-
[quote=jani;146596]yarın mareşal asti...haso yigit celcuki ve ben....cephedeyiz....queen otagında geride....
bana öyle geliyorki...
[COLOR=red]yarın mareşal sehadet mertebesine erer[/COLOR]....saat 9.45 de....haso yiyit...bi iki şellele ve ayı resmi kyar...emme dayanamaz oda long olur....
ben kalırım çalıların arasında....[/quote]
:..::..::..::..: ilahi jani..sen hiç savaşta şehadete eren mareşal duydunmu :)
Mareşaller,
a) Ya onurlu teslim anlaşmaları yaparlar (Stop)
b) Ya kazanırlar (Sistem veya bal veya her ikisi)
c) Yada çıkar hesapları v.s. yüzünden suikaste kurban giderler. (yok yahu, pala nın üzerime oynamasını gerektirecek kadar çok param yok vob da)..
Ha bir de kritik ayrımlarda ne tarafda olacağını bilemeyen Mareşaller var (Hitler-Volkiri vakası) ki onlar her zaman kaybeder( Tabiki long, hay Allah düşüyo şort, yok yok yine long diye yitip giden koç yiğitler)...:D:D
Gün boyu yokum bir sürpriz olmazsa...Vuruşkan arkadaşlara kolay gelsin:D
Bir de krala kraliçeye entrika düzenleyebilirler ama KUIN den kral kraliçeyi :) nerde bulacağız, dursun orda..Smaç diyosun patlatıyo, manşet diyosun acımıyo...daha ne olsun
-
Bu arada bence Moderatör TOKOBA namı diğer VOBIX olsun..hemde efektiv immeditli
-
gut mornik VOBORSA,
KADİR GECENİZ mübarek olsun,dualarınız kabul olsun...
herkeşe bol kazançlı ve güzel bir gün dilerim...
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Kadir geceniz mübarek olsun
-
Cümleten günaydın Bugün Herkesin para kazanması dileğiyle bol bereketli bir gün olsun ceplerimiz para dolsun herkese hayırlı ve bol kazançlar.
-
-
cümleten günaydın .. .. kapanış tahminim 55.475.. kayıtlara geçsin .. sal sallanır . kısa devam .. :D:D
-
Bugün aslında tamda mal basılacak gün. Dün yurt dışı eksi iken babalar mal basmadı ama bugün yurt dışı hafif artı olur spotta herkes gene ralli beklerken U100 ü temiz bir 1000 puan göçertseler KY ralli beklerken şaşkınlıktan malda satamaz kazanan gene PY olur.
-
-
[QUOTE=selçuklu;146628]cümleten günaydın .. .. kapanış tahminim 55.475.. kayıtlara geçsin .. sal sallanır . kısa devam .. :D:D[/QUOTE]
55.600 alış yazdım patron tamah etmeyeyim dedim garanti olsun :)