Günaydın.Bol kazançlar
Printable View
Günaydın.Bol kazançlar
dün düşmesin diye canları çıktı, bugün de artmasın diye uğraşırlar şu ana kadar
sapık herifler
[quote=stonhand;146629]Bugün aslında tamda mal basılacak gün. Dün yurt dışı eksi iken babalar mal basmadı ama bugün yurt dışı hafif artı olur spotta herkes gene ralli beklerken U100 ü temiz bir 1000 puan göçertseler KY ralli beklerken şaşkınlıktan malda satamaz kazanan gene PY olur.[/quote]
millet şorte olmuş düşüş senaryoları yazıyor.. demek ki daha çok gidecek.. şortlar kapanana kadar..
en azından 61000 benkliyorum..
[quote=küçük_k;146634]millet şorte olmuş düşüş senaryoları yazıyor.. demek ki daha çok gidecek.. şortlar kapanana kadar..
en azından 61000 benkliyorum..[/quote]
Hocam ben flatım fırsat bekliyorum ancak Yaşar Erdinç nasıl becerdiyse geçen haftaki yükselişi tamda 1 gün öncesinden temiz verdi şimdilerde ise ani bir düşüş beklediğinide yazdı .
Hoca piyasadan dayak yemekten eski hal ve tavırlarından uzaklaşmış
toplantı molası..şort tabiki şort bir tanem..sistem hala satta...VOBIX Moderatör olsun...bye
selçuklu patron,
kral arthur un portresini göremedim...yapıştır eyle acil...pamıkkkk avatarın iğrenç olmuş:)
Günaydın
kadir geceniz mübarek olsun
[QUOTE=Astatin;146637]selçuklu patron,
kral arthur un portresini göremedim...yapıştır eyle acil...pamıkkkk avatarın iğrenç olmuş:)[/QUOTE]
ayıpsın patron .. küskü işleriyle uğraşıyordum ..
ahanda ayı ..
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;146639]ayıpsın patron .. küskü işleriyle uğraşıyordum ..
ahanda ayı ..
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG][/quote]
asalete bak **... göğsünün kılları hafif ağarmış..çok görmüş çok geçirmiş bir ayu bu belli..bugün en az 58300 kpatır bu güzel abim...kralım arthurum
59125 den ben ve sistem şort....
Günaydın dünden short devam ediyor daha.
[QUOTE=Astatin;146640]asalete bak **... göğsünün kılları hafif ağarmış..çok görmüş çok geçirmiş bir ayu bu belli..bugün en az 58300 kpatır bu güzel abim...kralım arthurum[/QUOTE]
bu ayı 5000 tane boğa parçalamış patron ..
bende 5000 boğa parçalasam benimde göğsümün kılları beyazlar a* .. hehhehe :D:D:D:D