ühhhüühühü .. .....
Printable View
ühhhüühühü .. .....
gunaydınlar...kısa dewam...
selcuklu patroms mondiyoosal düşüş olsun di mi...biz de tebrik edelim...
günaydın ve bol kazanclar...
ya 75xxx kapatırsa..oowww mondiyooo:::
Selpatros, elmas var mı patron..:))) ya arthur:püüüüüü
üvvvvvvvşd.... :..:
ooowwwww.yeaaaaaa..wundıbaaaaaa..ja ja ja
gerçi konu kapanmış ama, yuro bölü dolar kardeşimizin forumdan gitmiş olması ile alakalı bir şey söyleyeceğim.
kendisi saraylı abiyi kıracak üzecek türden bir niyetle veya tarzda yazmadığını iletmiş. açıkçası ben de kıracak üzecek bir tarzda olmadığını düşünüyorum. yalnızca, yeni girdiğiniz bir ortamda, üstelik yaşını başını almış ve bazı konularda herkesin önünde başarılarını kanıtlamış olanlar dahil herkesin "abi" diye hitap ettiği bir kişiye sen diye hitap etmesi bence bu ortamı oluşturdu. EUR/USD kurallara aykırı bir durum yaratmadı ama eskilerin teamül dediği şeye aykırı oldu.
yalnız şunu da belirtelim.
bu forumda bu konu ile ilgili kendisini uyaran iki arkadaşımız da (Hem Seyyah, hem VOX) çok yumuşak bir tarzda, kırmadan dökmeden uyarıda bulunmuşlardır. adı üzerinde, uyarıdır. ne tartışma, ne kavga, ne sataşma...
kendisinin forumdan gitmesi elbette kendi kararıdır ama bence bu kadar radikal bir karar almayı gerektirecek bir durum olmamıştır.
mesajı gereksiz bulan arkadaşlardan şimdiden özür dilerim.
herkese günaydın, bol kazançlar...
Yawrum FDAX... Dow'a baksak iflas ettirecekti bizi... Canım DAX'ım yine imdadıma koştu... Seviyorum bu Alaman'ları... :)))
[QUOTE=ATHLON;265535]gunaydınlar...kısa dewam...
selcuklu patroms mondiyoosal düşüş olsun di mi...biz de tebrik edelim...[/QUOTE]
olsun patron ... küsküsel mondiosal bi o kadarda baskılı bir düşüş olsun ..... :D:D
kırlarda gezelim .. astatin patron bize türkü söylesin ... ::::::
ahanda mondiyösel ayı,modiyösel fransız düşüşü...uwwww
[quote=Strategist;265544]Yawrum FDAX... Dow'a baksak iflas ettirecekti bizi... Canım DAX'ım yine imdadıma koştu... Seviyorum bu [COLOR=red]Alaman[/COLOR]'ları... :)))[/quote]
ja ja ja wundıbaaaa....lelele
seLçuklu abey bu 72800 e değdirdiler üwww abi bi sayım alsak üwwww