-
B yükselişin içindeki B düşüşte oluşan bir tepkidir bu sabah seans açılmadan bunu yakaldık, ancak tuzak geliştirmek için bunu sonuna kadar abarttılar normal olarak. tek teselli şimdilik bu. 150 puan yanılma oldu.
Sayın Abkanın bugün bir ara yazdığı sonuna kadar yapıyorlar önce sözüne katılmamak elde değil.
düşünce hala aynı geçen aykı tarihimiz 20 sinde dibi yapmıştık, bu ayda 23-29 arası zirveyi yapacağız. böylesine bir vixte trade zor oluyor.
1 ay 10 gün sınırlarına Ana trend A nın dibi göründü, B yükselişe geçildi. B içinde A yükseliş bitti, B düşüş içindeyiz (8200 hedefli),
ve 23-29 dan önce buda bitip C yükseliş yukarıdaki tarihler arasında bitecek. (9600-10000 arasında)
ve ikinci dalga düşüş C başlayacak.
peki 74XX in nihai dip olmamasının ispatı nerdedir. sp deki 2002 düşüğünün geçen ay altında yapılan tek günlük kapanıştır.
sevgiler.
-
Kısalarla devam diyosun Jelicim
-
[QUOTE=catedral;67003]Sayın jelibon
Bugün piyasa hakkaten kafa karıştırıcıydı.. Ben dahi hedefim yukarılar olmasına rağmen rahat oturamadım uzun pozisyonda. Kapanışa yakın bir kaç kez short denememe rağmen gözüm yemedi.
35.400 civarı realize gelebir diye düşünüyorum.[/QUOTE]
sebep ekran izlemek, adi py piyasaya girmedi bugün özel işlemler falan filan, makasıda aşağıda tuttular masus kafalar karıştı.
işareti garanti verdide işte kafama sabit 8200 düşüncesi takılı ya gün ayarlaması yapamadık bu sefer. aslında gün ayarlaması yaptıkda puan ayarlaması yapamadık.
sevgiler.
-
[quote=hexa;67005]Astatin var mı tavsiyen eur-usd kısalsam mı acaba fibo,andrew,elliot... tüm noktalar dümdüz oldu?[/quote]
Tavsiyem var tabi, hem de kendime...Bir sürü
1) Sisteminin sözünden çıkma..Aman abi nasılsa 100 puan daha düşünce sat verecek deyip kısalama...
2) FED'li GECELERE pozisyonda girme..Pozisyonlar çeşitleniyor çünkü !
:)...onun dışında tavsiyem varmı.......war..bir bira iç ve uyu :) buda kendime :) ...ha 1.24 den 1.41 e gelmiş EURUSD kısalanırmı.. belki.. ama bu saatte değil
hep bu süt danasının yüzünden oldu bunlar.boks..boks.
-
Arkadaşlar,
Sistem performanslarımızı kıyaslayabilmek amacıyla, "Sistematik VOB" başlığı altında, "VOB'da Sistem Performansları" adlı bir topic açtım. İki kendi sistemimden birinin sonuçlarını da yazdım. VOB'da bir sistem kullanarak trade eden herkesin sistem performans sonuçlarını bekliyorum.
Herkese bol kazançlar.
-
Piyasalar çıldırmış olmalı...
Bu euro / usd buradan kısalanmazda nereden kısalanır, vallahi çok manyak yere geldi, akıl sır ermez bu dangalakların yaptığına, buralardan short pozisyonlar çok ama çok kazandırır diye düşünüyorum, imkansız diyebileceğim seviyelere ulaşmış bir anda, bu fırsat kaçmaazzzz derim, saygılar..
-
[QUOTE=Astatin;67010]
hep bu süt danasının yüzünden oldu bunlar.boks..boks.[/QUOTE]
Yaww gelmiş geçmiş en bi ayı kalkmış ben süt danası oldum deyyooo...brv Hiç mi bi durup düşünmedin? Hiç mi biraz ürkmedin ? he de bakiim:..::..::..:
-
[quote=ESAY.RUL;66666]1.3475 önemli direnç. Kırarsa 1.3650 ve 1.3780 hedefleri mümkündür..Bir de küçük uyarı yapmak isterim ; Enstrumanlar arasında son 2-3 aydır oluşan korelasyonların değişeceği bir döneme giriyor olabiliriz.. Yani parite düşerse borsalar düşer ve altında düşer gibi ilişkiler farklılaşabilir.[/quote]
Hedefine ulaştı. 1.4050 üzerinde uzun pozisyon taşınması artık risklidir
-
[quote=ESAY.RUL;66667]Altın güçlü hareketini sürdürüyor..Önceki mesajımda bahsettiğim, enstrumanlar arasında son aylarda gözlenen korelasyonların değişimi beklentime paralel, Altın ın görece daha güçlü duracağını tahmin ediyorum. Örneğin petrol düşünce altında düşer demek doğru olmayabilecektir. Her ne kadar tekrar 710 u test etme ihtimali varsa da 2009 da altının çok iyi iş yapacağını tahmin ediyorum.
Not: Altın analizi USD bazında yapılmıştır. VOB da veya spotta ytl bazında yapılacak işlemler farklılık gösterebilir. Şöyle ki ; dışarıda altın çıkmışken, burda bir nedenle -imf- usdytl de yaşanacak ani düşüş nedeniyle, ytl riski paraları buhar edebilir..Ama pek tabi ki tersi de mümkün..Yani hem USDYTL hem XAUUSD yükselirse de karlar katmerlenir...ABD nin FED bilançosu büyüklükleri dikkatle izlenmeli.. USD para arzında ivmeli bir yükseliş başlarsa ALTInda da panik yükselişler olabilir. ...ki Demokrat iktidarlar zamanında bu olasılık çok daha güçlüdür...[/quote]
Altında uzun vadeli yükselişin süreceğini düşünüyorum
-
[quote=ESAY.RUL;66672]USDCAD da gevşemenin devamı mümkün (Not: Ekli grafik, paritenin geçen haftaki ali)[/quote]
1.20 altında kısaya devam riskli. Burdan kapatılması uygun
-
Kesinlikle bi dolap dönüyo, benden söylemesi, Ocak ayı pek hayırlı olmayacak gibi, borsalarda yükselişler satış fırsatı olarak kullanmalı derim, Ocak ayına girmeden Şubat vadelide kısaları giymeli, vob Şubat da 37000-38000 kısalamak için fena değil gibi durmaya başladı gözüme, yarında çok yukarda açılış beklemiyorum, hatta yatay açılış sonrası düşüş bile olabilir, saygılar.
-
Eur/ usd 1,3750 üzeri çok ama çok fazladır, orta vade için böyle düşünüyorum, saygılar.
-
[quote=catedral;67016]Yaww gelmiş geçmiş en bi ayı kalkmış ben süt danası oldum deyyooo...brv Hiç mi bi durup düşünmedin? Hiç mi biraz ürkmedin ? he de bakiim:..::..::..:[/quote]
De get gı.boks..boks..boks. ilk süt danası olduğunda sütten kesilmedimiydin sen..piyasa yine aşağı yapmıştı...hem sen gizli işler çeviriyon ha :)...
Ürkmedim aksine kükredim ama şimdi sesim kısıldı. İki tırnağım kırık :)))
Hem unutma bir ayı para kaybettiğinde deel, boğa olduğunda ölür..manen :)
-
Herkese merhabalar, cumadan kalma uzunlarla devam. Sistem sat derse satarız. Bayram tatilinde türeyen borsacılar ve eski felaket tellalı arkadaşlar acaba bu yükselişe ne diyecekler?? Sn catedralı ve sn jelibonu bayram tatilinden önce uzun pozisyon tavsiyelerinden dolayı tebrik ediyorum...
-
herkesde oluşan kanaat;yarınki yükselişten sonra realize gelirdir...inanın belli olmaz..düşüşde de aha buradan dönecek,tepki olacak diye diye 26000 e gelmedik mi..ben sisteme bakarım..ama bu sıralar moda sonuna kadardır..öyleki 1,68 den 2,50 ye kadar garanti geldi..kar realize beklerken göz göre göre 3,50 olmasın...
-
[quote=okansak;66961]adamlar tum ımkanlarını kullandı
ee şimdi beklentılerıde kalmadı
neyı fıyatlayacaklar acaba[/quote]
Tabiki fed faiz arttırımını.2002 den başlayan yükseliş trendi fed faiz arttırırken oldu.:DBu sefer de fed faiz arttırsın enflasyon kaygıları azalsın diyecekler.Hep aynı hikaye.
-
[quote=bull market;67012]Piyasalar çıldırmış olmalı...
Bu euro / usd buradan kısalanmazda nereden kısalanır, vallahi çok manyak yere geldi, akıl sır ermez bu dangalakların yaptığına, buralardan short pozisyonlar çok ama çok kazandırır diye düşünüyorum, imkansız diyebileceğim seviyelere ulaşmış bir anda, bu fırsat kaçmaazzzz derim, saygılar..[/quote]
1.34 lerde de emin olun aynısı düşünülüyordu.Millet longlamadan o zor düşer.Ama nikkei shortlanır sanırım.Bu parite ile japon ekonomisi kötü olabilir epey.Bundan 2 sene önce 120 lerde kar eden japon şirketleri artık şimdi 88 de kar etmek zorundalar.Bu da en az yüzde 25 daha az kar anlamına geliyor.Global kriz ne olacak izleyecez.Çok arttı artık artmaz mantığı genelde sermaye ile kedi arasında bağ kuruyor bir müddet sonra.Kolay gelsin.
-
[quote=bull market;67020]Kesinlikle bi dolap dönüyo, benden söylemesi, Ocak ayı pek hayırlı olmayacak gibi, borsalarda yükselişler satış fırsatı olarak kullanmalı derim, Ocak ayına girmeden Şubat vadelide kısaları giymeli, vob Şubat da 37000-38000 kısalamak için fena değil gibi durmaya başladı gözüme, yarında çok yukarda açılış beklemiyorum, hatta yatay açılış sonrası düşüş bile olabilir, saygılar.[/quote]
10 yıla yakındır buradayım borsanın ocak ayında eksi kapattığı nadir olmuş.
-
Sayın hexa kardeşim astatin beyfendiden sürekli pozisyon tavsiyesi istiyorsunuz.Bu sanırım yasak.Yasak olsun yada olmasın borsada öğrenmeniz ilk gereken şey başkalarına yada başkasına kulak tıkayıp kendiniz karar verip kendi tecrübelerinizi kazanmanız lazım.Başkasından yardım beklemektense astatin kardeşimiz gibi kendiniz de tecrübelenip pozisyon alsanız daha güzel olmazmı.Yanlış anlaşıldı isem özür dilerim.Ben borsaya başladıktan sonra bir abim bana neyin nasıl olduğunu grafiklerle 2 3 kere anlattı ben daha da o abime borsa ile ilgili hiçbirşey sormadım ve hala onun öğrettikleri ile borsa oynuyorum.HAMDOLSUN kazanıyoruz.Şu anda hergün 1 sıfır araba kaybediyorum kazanıyorum.Çok değişik oluyor ama gerçekten ben de inanamıyorum.Bence nikkei eksi olacak bugün bu pariteden dolayı olabilir.Hepsini izleyip göreceğiz.Bu arada ben saat farkından dolayı gece yazıyorum sizin saatle.Buranın saati ile de gece ayaktayım.Yarasa gibi uyumuyorum.Nadir uyuyorum.Türkiyeye geleyim de düzene girelim.
-
Ben alsatçıyım ama şu yazıyımı birköşeye koyun.Bu vob 25000 olacak.Ha ben long short olurum ama 10 000 puan düşecez.Bunun başka yolu yok.Alternatifi yok.Ben ne Kayahanım ne de başkası.Ama düşecezzzzz çokk hem de çokkkkk.Tepede hacime dikkat edin imkb veya başka borsalarda.
-
[QUOTE=Cornetto;67027]Tabiki fed faiz arttırımını.2002 den başlayan yükseliş trendi fed faiz arttırırken oldu.:DBu sefer de fed faiz arttırsın enflasyon kaygıları azalsın diyecekler.Hep aynı hikaye.[/QUOTE]
güzel tespit, borsalar faiz düşerken artmaz. trend olarak yani, tepkiler tabiiki olacaktır.
dezenflasyon süreci herşeyi eritir.
onun için paketler, kurtarışlar, herşey enflasyon yaratmak içindir.
enflasyon ve balon yoksa borsaların artması için sebep yoktur.
-
[QUOTE=enorton;67024]Herkese merhabalar, cumadan kalma uzunlarla devam. Sistem sat derse satarız. Bayram tatilinde türeyen borsacılar ve eski felaket tellalı arkadaşlar acaba bu yükselişe ne diyecekler?? Sn catedralı ve sn jelibonu bayram tatilinden önce uzun pozisyon tavsiyelerinden dolayı tebrik ediyorum...[/QUOTE]
saol Sevgili Enerton,
tavsiye etmedimde beklentimi yazdım.
sevgiler.
-
Merhaba arkadaşlar günaydın hepinize.Nikkei eksi kapayacak sanırım kapamasa da artısı az olabilir.Ama vobu sorarsanız epey şişti gibi geliyor bana fiyatlar.Bu adamlar faizleri düşürünce Abd den para çıkışı oluyor olabilir.Bu da her ne kadar Abd faizi güvenli liman da olsa daha da yüksek yerlerde faiz veren yere gidecek para anlamına gelir.Bu emin olun Türkiye olmaz.Ama Avrupa ülkeleri olabilir.Euro dolar paritesi bundan dolayı artıyor olabilir.Faizlerin 0.25 e gelmesi artık abd doları olanın canına tak etmiş olabilir ve bu yüzden euro dolar ralli yapıyor olabilir.Usdjpy ye bakacak olursak 13 yıl önce gördüğü yere gelmiş.Paralarda ciddi denge değişimleri oluyor.Japon ekonomisi zaten resesyonda bu parite ile daha da darbe alacak ve insanlarda zaten olmayan güven duygusu yine gelmeyecek ve paralar yine yastığın altında kalacak.Kalmaya devam edecek.Japonlar zaten yaşlı bir millet.Harcamaları öyle sizin bizim gibi giyim kuşam değil.Ancak iç çamaşırı alırlar o da zorunlu olduğu için.Bir de tuzsuz pilav yerler.Keşke long yapıp iyi paralar kazansak ama durum yaklaşık bence 1 sene civarı daha müsait olmayacak.Uzun ve orta vade görüşlerim bunlar.Ansiklopedi bile fırlatsalar ekonomimize birşey olmaz diyen Kemal Unakıtan rüyadan uyanınca çok geç olmuş olacak.Ama şundan eminim ekonomik kriz bile çıksa nedeni Tayyip Erdoğan olmayacağı için o koltuğundan biraz zor iner.Panik cinnet çöküş ise eğer çöküşe az kaldı.Bir de olaya şu açıdan bakabiliriz.Herşey oluyor bütün kozlar oynanıyor.Masaya sunuluyor.Kurtarma falan filan birsürü şeyler açıklanıyor ama bir türlü artmıyor dow jones.Ama şu da bir gerçek eğer kurtarma planları falan yapılmak isteniyorsa ekonomilerin gerçekten kötü olduğu ilk ağızlardan tescillenmiş oluyor.Hiç para basarak olmayan bir şey ile olan bir varlık alındığı nerde görülmüş.Eninde sonunda fatura birine patlar.Bu da bu sefer Çinliler değil Abdliler olacak.Çünkü çinliler harıl harıl çalışıyorlar.Çalışmayan milleti sömürme peşinde ve lüks peşinde koşan Abd eninde sonunda bulacak cezasını öyle yada böyle.Saygılar.
-
[QUOTE=Cornetto;67029]10 yıla yakındır buradayım borsanın ocak ayında eksi kapattığı nadir olmuş.[/QUOTE]
Aralık demek istediniz sanırım:)
Hastayım zaten borsada İMKB de 10 yılda çok şey öğrendim diyenlere..Son 10 yıl tamamen elektronik geçen bir borsa. Mikrodalga fırında ısıtılan hazır yemek gibi bişi:)
Düşecekmiyiz? Evet düşecez... Hem de nasıl... Düşmek için önce yerden yukarda olmak gerekir. Zamanı gelince onuda söyleyeceğiz:)
-
[QUOTE=Astatin;67022]De get gı.boks..boks..boks. ilk süt danası olduğunda sütten kesilmedimiydin sen..piyasa yine aşağı yapmıştı...hem sen gizli işler çeviriyon ha :)...
[B]Ürkmedim aksine kükredim ama şimdi sesim kısıldı. İki tırnağım kırık :)))[/B]Hem unutma bir ayı para kaybettiğinde deel, boğa olduğunda ölür..manen :)[/QUOTE]
İki kırık tırnakla atlattıysan iyidir.. Milletin ağzındaki dişleri verdiler ellerine:)
Ben 29.000 lerde söledim yukarı buralardan diye. Aralarda çok nadir gün içi pozisyon yazıyorum ben.. TOBO dedim..TOBO..
-
[QUOTE=enorton;67024]Herkese merhabalar, cumadan kalma uzunlarla devam. Sistem sat derse satarız. Bayram tatilinde türeyen borsacılar ve eski felaket tellalı arkadaşlar acaba bu yükselişe ne diyecekler?? Sn catedralı ve sn jelibonu bayram tatilinden önce uzun pozisyon tavsiyelerinden dolayı tebrik ediyorum...[/QUOTE]
Teşekkürler sevgili Enorton:)
Tavsiye pek değil gördüklerimiz doğrultusunda hatırlatma diyelim:)
Bol kazançlar
-
evet sabahtan belirlenen strateji çalıştı future çöktü.
en azından pozisyon değişimi zarar yazmayacak.
sevgiler.
-
[quote=catedral;67035]Aralık demek istediniz sanırım:)
Hastayım zaten borsada İMKB de 10 yılda çok şey öğrendim diyenlere..Son 10 yıl tamamen elektronik geçen bir borsa. Mikrodalga fırında ısıtılan hazır yemek gibi bişi:)
Düşecekmiyiz? Evet düşecez... Hem de nasıl... Düşmek için önce yerden yukarda olmak gerekir. Zamanı gelince onuda söyleyeceğiz:)[/quote]
Aralık demek istemedim ocak demek istedim.10 yıldır buradayım ama 10 yıldır ocak ayında borsayı izlemeye gerek yok bu bilgiyi vermek için.Aylık grafikler de gösterir bu bilgiyi.10 yıldır borsadayız ama ben bir halt öğrendiğimi düşünmüyorum.Öğrenemedik çünkü çok hızlı değişiyor ortam.10 yıl önceki teknikle şimdikiler artık yemiyor.Şimdi para daha da çok aslanın ağzında.Ben ama vobtan çok şey öğrendiğimi düşünüyorum bundan şüphem yok.Vob evvela bana sabretmeyi öğretiyor.Ayrıca çevrenizde fazla zarar edenler olunca şükretmeyi de öğretiyor.Millete üstten bakan aptallara haddini bildirmeyi de öğretti hamdolsun.Saygılar.
-
#[URL="http://www.hisse.net/forum/showpost.php?p=2845450&postcount=11394"][B]11394[/B][/URL]
[IMG]http://www.hisse.net/forum/images/statusicon/post_new.gif[/IMG] Bugün, 00:48
[URL="http://www.hisse.net/forum/member.php?u=30043"][IMG]http://www.hisse.net/forum/image.php?u=30043&dateline=1228053970[/IMG][/URL][URL="http://www.hisse.net/forum/member.php?u=30043"][SIZE=5]catedral[/SIZE][/URL] [IMG]http://www.hisse.net/forum/images/statusicon/user_offline.gif[/IMG]
Duhül: Jul 2007
Gönderi: 1,493
[IMG]http://www.hisse.net/forum/images/reputation/reputation_off.gif[/IMG]
[IMG]http://www.hisse.net/forum/images/icons/icon1.gif[/IMG]
Yarın önce shortculara shortcover yaptırırlar.. Sonra longculara...Vob kuvvetli yukarı açar.. Spot zayıf açılış bekliyorum. Sonrası döke saça yukarı olacaktır.
Eğer spot bugünkü işlem hacmini geçerse düzeltme beklerim.. Yok işlem hacmi düşük olursa yukarı devam diye düşünürüm. Ama dow un yarın akşam dayanabileceğini sanmıyorum. Kesin sukoyverir.
35.400 lerde vadelide kısalırım.
Böyle bir yorum yapmış kişinin her dediği olsa yada olmasa da dediği oluyor.Çünkü bütün olasılıklar yazılmış.Diyecek birşey bulamıyorum.Nunu ile ikiniz zaten ona buna bulaşın icraat yok.Evde çocuk bakmak daha güzel.Ne gerek var borsaya.
-
[QUOTE=Cornetto;67040]Aralık demek istemedim ocak demek istedim.10 yıldır buradayım ama 10 yıldır ocak ayında borsayı izlemeye gerek yok bu bilgiyi vermek için..[/QUOTE]
2002 ocak....-739
2004 ocak....-1939
[B]2008 0cak.... - 17.022 puan..[/B] Bunu saymıycasmı? :..: :..: :..:
Sakın yanlış anlamayın.. Amaç eleştirmek değil.. Aralık deseydiniz anlaşırdık.. Gelin aralıkta anlaşalım:)
-
[QUOTE=Cornetto;67042]#
[B]Böyle bir yorum yapmış kişinin her dediği olsa yada olmasa da dediği oluyor.Çünkü bütün olasılıklar yazılmış.[/B]Diyecek birşey bulamıyorum.Nunu ile ikiniz zaten ona buna bulaşın icraat yok.Evde çocuk bakmak daha güzel.Ne gerek var borsaya.[/QUOTE]
Hmmm anlaşıldıı...Kimsin sen bakimmmm? :)
[B]Kuyruk ve acı meselesi....İlginç.. Başka forumdan yazı taşıma... [/B]
O yorumda ne var ki?
Gün içi beklentim yazıyodu.. Kafası alana.. Ama sizin için...Tercüme edeyim..
1- Vadeli yukarı açar
2- Spot beklendiği gibi açmaz (Spotu tam takib etmedim. Piyasada açık varsa spotuda yukarıdan açarlar)
3- vadeli spota uymak için aşağı gelir
4- Piyasayı aşağı yukarı yaptırarak yukarı sürerler
5- 35.400 beklentim.. Oradan düzeltme gelecektir
6- İşlem hacminin bu düzeltme konusunda önemi vardır..
7-Spot işlem hacmi dünün üstüne çıkarsa düzeltme gelecektir (5. madde)
8-Spot işlem hacmi düşük kalırsa yukarı hareket devam eder (5. madde geçersiz )
9- Dow un bu gece yükselişe devam etmesini beklemiyorum.
10- Dow artı açar eksi kapatır bu gece.. N O K T A
Yaniiiii... Ne yapacikmişiizzzz.... Spotta hacimi dikkatle izliycekmişizzzz:)
Bu sene OCAK ayında da kemerlerinizi bağlayınız:)
-
fdow ve nıkkeını % değişimi nasıl..
-
[QUOTE=abka;67045]fdow ve nıkkeını % değişimi nasıl..[/QUOTE]
Nikkei şamşırmış vaziyette.. Henüz kapanmadı her an değişebilir..
1 saat önce 0 dı.. saat 7 civarı -1.50 lerdeyken..
Şimdi .. 0.00 :)
F dow da normal.. -0.79 larda..
-
[QUOTE=catedral;67046]Nikkei şamşırmış vaziyette.. Henüz kapanmadı her an değişebilir..
1 saat önce 0 dı.. saat 7 civarı -1.50 lerdeyken..
Şimdi .. 0.00 :)
F dow da normal.. -0.79 larda..[/QUOTE]
fdow böyle olursa en fazla 300 puanla açılırız..
-
[quote=catedral;67044]Hmmm anlaşıldıı...Kimsin sen bakimmmm? :)
[B]Kuyruk ve acı meselesi....İlginç.. Başka forumdan yazı taşıma... [/B]
O yorumda ne var ki?
Gün içi beklentim yazıyodu.. Kafası alana.. Ama sizin için...Tercüme edeyim..
1- Vadeli yukarı açar
2- Spot beklendiği gibi açmaz (Spotu tam takib etmedim. Piyasada açık varsa spotuda yukarıdan açarlar)
3- vadeli spota uymak için aşağı gelir
4- Piyasayı aşağı yukarı yaptırarak yukarı sürerler
5- 35.400 beklentim.. Oradan düzeltme gelecektir
6- İşlem hacminin bu düzeltme konusunda önemi vardır..
7-Spot işlem hacmi dünün üstüne çıkarsa düzeltme gelecektir (5. madde)
8-Spot işlem hacmi düşük kalırsa yukarı hareket devam eder (5. madde geçersiz )
9- Dow un bu gece yükselişe devam etmesini beklemiyorum.
10- Dow artı açar eksi kapatır bu gece.. N O K T A
Yaniiiii... Ne yapacikmişiizzzz.... Spotta hacimi dikkatle izliycekmişizzzz:)
Bu sene OCAK ayında da kemerlerinizi bağlayınız:)[/quote]
Ehehe..Catedral, Interforum ve hatta multiforum bir insan oldun çıktın..adım adım da izleyenlerin var....en çok da Bobineri ile iyi anlaşıyordunuz değil mi :) yoksa bobineri ile en iyi ben mi anlaşıyordum... :)
-
Bu arada;
Lucy Lui : %0.52
Ping Pong : %0.93
Sittiret Zamanları : %1.06
da..bunlardaki cüzi artılar gösterge olmaz bence..Yani bizi daha fazla artı açarız..malum ABD deki faiz düşüşü çekik arkadaşlara yazıyor biraz...Aslında makro açıdan bakıldığında bu seviyeye indirilmiş bir faiz ekonomimiz bitti demenin başka bir yoludur. Malum caponlarda zamanında sıfır faiz yaptılar, yıllar geldi yıllar geçti, en güzeli Lucy Lui kadar sevilmedi, capon ekonomisi kendine gelemedi..Nikeyi yıllardır nalları dikeyi...
-
[QUOTE=Astatin;67049]Ehehe..Catedral, Interforum ve hatta multiforum bir insan oldun çıktın..[B]adım adım da izleyenlerin var.[/B]...en çok da Bobineri ile iyi anlaşıyordunuz değil mi :) yoksa bobineri ile en iyi ben mi anlaşıyordum... :)[/QUOTE]
Bobineri kim yaaa.. Kıskandınmı? Çalış senin de izleyenin olur :)
Ben global bir insanım. :) Bi forum daha varmış.. Oraya üye olmadım ama daha:)
-
[QUOTE=Astatin;67050]Bu arada;
Lucy Lui : %0.52
Ping Pong : %0.93
Sittiret Zamanları : %1.06
da..bunlardaki cüzi artılar gösterge olmaz bence..Yani bizi daha fazla artı açarız..malum ABD deki faiz düşüşü çekik arkadaşlara yazıyor biraz...Aslında makro açıdan bakıldığında bu seviyeye indirilmiş bir faiz ekonomimiz bitti demenin başka bir yoludur. Malum caponlarda zamanında sıfır faiz yaptılar, yıllar geldi yıllar geçti, en güzeli Lucy Lui kadar sevilmedi, capon ekonomisi kendine gelemedi..Nikeyi yıllardır nalları dikeyi...[/QUOTE]
Dün amcam şarjörü boşalttığı anda Amerika bitti.. Artık atacak kurşun yok.. .boks. Çalışır ancak..
Yarın öbür gün ayılmaya başlarlar.. Esas yeni yıl sonrası durum bu kadar vahimmiş demek derler.. bankaların durumunu Otomotivi falan hatırlarlar. Malum demans bozukluğu var piyasada:)
-
[quote=catedral;67051]Bobineri kim yaaa.. Kıskandınmı? Çalış senin de izleyenin olur :)
Ben global bir insanım. :) Bi forum daha varmış.. Oraya üye olmadım ama daha:)[/quote]
bobineri kim mi...aşkolsun...düşün düşün..kafiyeli nikleri düşün :) Kıskandımmı...hemde nasıl...ehehe...bak caarrtt diye yırtarım senin aazını heeee.boks..boks..boks....Çalış çalış nereye kadar :) :) "Çalışmak insanı özgürleştirir-A.Hitler"......"Gözüm namda şanda şöhrette değil Fitnat, herkes gibi rahat ve lüküs yaşamak istiyorum sadece-Belgin Doruk" ...O YÜZDEN VOBDAYIM....."Bu sokaklar (bu forumlar), bu insanlar seni alır yıpratır santim santim çürürsün - Y. Hayaloğlu" Öyle forum forum gezme..İstikrarlı düzenli bir forumun olsun..."Nicelikdeki büyük değişimler bir süre sonra niteliksel değişime götürür.- Karl Marx"...Yani sokak/forum kızı İrma olur çıkarsın :):)
-
[quote=catedral;67043]2002 ocak....-739
2004 ocak....-1939
[B]2008 0cak.... - 17.022 puan..[/B] Bunu saymıycasmı? :..: :..: :..:
Sakın yanlış anlamayın.. Amaç eleştirmek değil.. Aralık deseydiniz anlaşırdık.. Gelin aralıkta anlaşalım:)[/quote]
Zaten biz de nadir demişiz.Neyse ama siz dow az kaldı düşecek diyorsunuz az kaldı ise nasıl ocak ayında artacak borsamız?Dow düşerken biraz zor olmazmı imkb artması?Naçizane bir soru sadece yoksa ne haddimize tahmin bile yapmak.Başarılar size borsa hayatınızda.