Shortladım...
Printable View
Shortladım...
[quote=jani;146701]AGAM 6 İŞ GÜNÜDÜR....
gün içi furuşma düzenini şöyle yaptı...onun üçün eyi götürdüm...
gün içinde diplere indi...aaaşama tepeden kapadı....
bu düzene göre...ben long ve short pozlar aldım....
bugün 7 ci gün....AGAM DÜZENİ DEGİŞTİRİR....[/quote]
SHORTLADIM...58 700 den....sebeb bu yazdıklarım....
Türkiye de Piyasa yapıcı sadece kağıt üzerinde var... Agamın (yandaşları ile birlikte 30 -40 kişi ) o kadar çok parası var ki. Hele son dönemde iyice kazandı.. Birçok fonu siler süpürür.
1 gün içinde piyasa şartları ve yurtdışı aynıyken makası +600 den - 100 e getiren sonra tekrar +400 e çıkaran ve totalde 3000 puan artı yapan adama
kimse kusura bakmasın piyasa yapıcı demem ben... Hırsız derim ya da kibarca - Aga -derim..
Neyse bunlar felsefe..
Şimdi ben agamın yerinde olsam bi daha aşağı süpürürüm... korku salarım.
58500 ü kırdırırım aşağı.. stopları çalıştırırım.. Nasıl olsa aşağıda bekleyen alışların da büyük kısmı kendinin..
Ordan da kaldırıp saat 15:00 den sonra FDOW ve dax la birlikte 60000 e götürürüm.
İddiaya girerim bu senaryo tutar. Ve aga yı zengin eder.. aganın telefonunu bilsem açar söylerdim vallahi...
Ama o benden önce düşünmüştür. Sağol özgür ben tam tersini yapıcam diyip telefonu kapatır 1 saat sonra benim dediğimin aynısını yapardı. Aga kalleştir.
hesabıma göre...
seans arasında daks yıkılırken....bu eksi makasla....ana hedefim 58 200 ü boylar....
Enorton hala sisteme uyuyor musunuz?
[QUOTE=Barney;146708]Enorton hala sisteme uyuyor musunuz?[/QUOTE]
Abi ben hala 57000 longlarla bekliyorum, 58500 kırılırsa shorta geçerim...
[quote=enorton;146709]Abi ben hala 57000 longlarla bekliyorum, 58500 kırılırsa shorta geçerim...[/quote]
Peki sisteme uyarak mı longları bozmadınız? Çok inatcı bi sisteminiz var sanırım shorta geçmemekte direniyorsa :)
[quote=booth;146702]Arkadaşalar Matriks 2.6.6 kullanıyorum,
Gün işi APSD yi grafikte gösterecek bir olanak yok mu?[/quote]
bende bu işe kafa yordum ancaak mtx olumsuz yanıtladı
bunun üzerine exceel de kendim uğraştım belli aralıkla (10 dk)
ancak çok can sıkıyor .......
Birde öyle bir piyasa çeviriyorlarki
EFG=Sanko=Garanti
EFG short 1281 kontrat + Sanko Short 2207 kontrat = garanti long 3336 kontrat
yani belli edinde bu kadarda etmeyin be arkadaş arada 152 kontrat fark var bu karşılıklı işlemlerde bir yere kadar yahu hep ters tarafta garanti kullanılıyor şimdi öğleden sonra garanti eğerki longları kapatmaya başlarsa piyasa düşmesi gerekirken bir anda uçuşa geçer nedir bu takastan çektiğimiz yahu el insaf
[QUOTE=Barney;146710]Peki sisteme uyarak mı longları bozmadınız? Çok inatcı bi sisteminiz var sanırım shorta geçmemekte direniyorsa :)[/QUOTE]
Evet sistem, bu benim bu hafta sonu uygulamaya başladığım bir sistem. Daha doğrusu strateji denebilir. Benim eski sistem dün bugün toplamda 9 işlem yaptı ve 8 i zararlı :) Son işlemi 59100 short belki bundan kar edecek... Artık yoruldum bu kadar sık işlem yapmaktan, şovalye abinin tarzına geçiş yapıyorum. :D
[QUOTE=security;146711]bende bu işe kafa yordum ancaak mtx olumsuz yanıtladı
bunun üzerine exceel de kendim uğraştım belli aralıkla (10 dk)
ancak çok can sıkıyor .......[/QUOTE]
MTX neyi olumlu yanıtlıyor ki zaten. X30YVADE grafiğinin 5dk verileri için kaç kez mail attım, bunu 4 ay ile sınırlamayın diye ama hala bu yanlışa devam ediyorlar... :mad:
[URL=http://img193.imageshack.us/i/sonum.jpg/][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/7990/sonum.jpg[/IMG][/URL]
sistemin 12 aylık kazanç egrisi...
ama son 2 haftadır yatay..kar yok..