-
[QUOTE=enorton;146736]3 kuruş için imf vs. peşinde geziyoruz ama 12 milyar dolara füze alıyoruz, hem de işimize hiç yaramayacak füzeleri...
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/228725/o-fuzeleri-aldirmayacagiz.html[/url][/QUOTE]
Sayın enerton bu tür anlaşmaların ihtiyaçtan çok siyasi olduğuna,bunun karşılığında da ihtiyacımız olan ne ise verileceğine inanıyorum.saygılarımla.
-
Bencede iran bizim için tehtid değil.. Benim için şuan tek tehtid bu dansöz dax :D
-
Flata geçtim Fitch haber basmaya başladı yuh ya şimdi 57800 den ölsem elim longlamaya gitmez bunlar gene haber basmayamı başladılar offf ulen offfff
-
iran israile düşman,abd ye düşman...ama inanın bizimle hiçbir sorunu yok..yahu 500 yıldır değişmeyen tek sınırımız...
hatta ortak noktalarımız daha çok.
halkımızın son yıllarda irana beslediği sevgide belli..sonuçta iyi niyetli iki komşuyuz...
kim ne derse desin şahsen Ahmedi necatı kendi ideolojisi dogrultusundaki samimiyetinden dolayı takdir ediyorum..
bu adam tahran belediye başkanlığı yapmış..yıllarca..ama dolaylı olarak bizimkilerin yaptığı gibi kendi akrabalarına saadet yolunu açmamış..mütevazi bir evde oturuyor...bunlar benim değil..FATİH ALTAYLI NIN tesbitleri...
islamdaki mütevazilik,isarfdan kaçış,yoksula yardım,emperyalizme karşı olmak vs. vs...
ah aha ..bizim müslüman diye geçinenlerde keşke bu adama benzeseler..
[B]ama malesef onlar şatavat,lüksü esaa tutan suudi krallarını tercih ,rehber ediniyorlar...[/B]
-
-
[quote=Barney;146742]Bencede iran bizim için tehtid değil.. Benim için şuan tek tehtid bu dansöz dax :D[/quote]
dax nöbetini dow futureler tutuyor 1trl usd nedeniyle
dowun yeni yukarıları AB ye yani dax sın performansına bağlı
çin bu süreçte ajanlık yapacak gibi yani bunlar eğer
tökezlerse kötü haber falan, çin den güzel haberler
alacağız............
-
Bakalım açılışta basacaklar mı...
-
dün ve bugünün karlarıyla 875-900 den kısa ilave ettim ..piramitledim ..piramit olmam inşallah .. şelale şelale şelale şelale şelale şelale şelale ..
-
900 den bana da al geldi...
-
EFG short tarafından acil vınladı Sankoda shortları azalttı ancak tek sorun ters indikatör garantinin longları azaltması lazım garanti 3500 kontratla long tarafını zaptetmişken long olmak zor iş
-
benim 1 dk ve 5 dk sistemlerimde alda .. ama inatlaşayım diyorum piyasayla biraz .. kısa devam uzlaşacam .. yaşasın sistemsizlik .. yaşasın histem .. şelale şelale şelale .. :D:D:D
-
[QUOTE=abka;146749]900 den bana da al geldi...[/QUOTE]
bana bişey gelimiyo :) ne al geliyo ne sat .. .üüüüüüüü