[quote=Kennym;146766]yaf aracı kurumum benden cok kazandı gecen ay :) ama az kaldı değiştircem cok yakında.. yok hayır indirin biraz demesek 10000 de 42 ile iyice yoluyolarmıs zaten :)[/quote]
Vereceğin en büyük komisyon onbinde 2,5 olsun...
Printable View
[quote=Kennym;146766]yaf aracı kurumum benden cok kazandı gecen ay :) ama az kaldı değiştircem cok yakında.. yok hayır indirin biraz demesek 10000 de 42 ile iyice yoluyolarmıs zaten :)[/quote]
Vereceğin en büyük komisyon onbinde 2,5 olsun...
Sıktın be pala yeter gari.
bu doğan yayınlar hala nasıl buralarda tutunuyor kim tutuyor anlamış degilim.
0,60 ya da en iyi 0,75 olması gerek.
[QUOTE=Larossıan;146778]Sıktın be pala yeter gari.[/QUOTE]
sabret larossian abi .. çökecez inşallah .. kocaoğlan satta nasılsa .. :o:o
[QUOTE=selçuklu;146771]bu sefer doğru pozdasın bence kennym patron ..
şeytanın bacağını kıracaz inşallah .. şelale şelele şalela şalala .. :D:D:D[/QUOTE]
nieagaranın sesini duyar gibiyim :)
uzlasıcam arkadas bu pozda yeter artık gun ıcı trade diey diye bankayı ihya ettim..
patron bundan sonra peşindeyim uzlasmaya beraber gidek , olmadı dolmuş filan tutarız uzlaşma gününe :)
Harbiden ver artık vereceksen..her tarafın oynuyor pala:)
[quote=Kennym;146769]sistemcilik garanti işi aga heyecan şart :)
bide histemcilerin bi dezavantajı var ben short actım .. ters indikatorum ben piyasada.. herkes mersine ben tersine :)[/quote]
Aman boşver napalım öle heycanı ya... sinir stress nesi güzel onun:) parayı kazanalımda harcarken heycan yaparız burda yapmasakta olur :)
dogana ceza kesen kontroller daha önce citibnk a 2 milyar dolar kesmişler..
citibnk uzlaşmaya gitmiş..cezası sıfırlanmış.
doğanda süpriz ani karar çıkabilir..zaten dyholde oluşan olagan üstü hacim 1.05 in dip olduğunu düşündürüyor...
dyholun lot sayısı 270 milyon lot..
2 günde taban fiyatlardan 410 milyon lot hacim oldu...[B]olagan üstü mal değişi oldu...[/B]
[quote=abka;146784]dogana ceza kesen kontroller daha önce citibnk a 2 milyar dolar kesmişler..
doğanda süpriz ani karar çıkabilir..zaten dyholde oluşan olagan üstü hacim 1.05 in dip olduğunu düşündürüyor...[/quote]
Çok zor,
tepedekilerin Citibank ile sorunları yok,
ama Aydın Doğan ile var...
[QUOTE=Kennym;146780]nieagaranın sesini duyar gibiyim :)
uzlasıcam arkadas bu pozda yeter artık gun ıcı trade diey diye bankayı ihya ettim..
patron bundan sonra peşindeyim uzlasmaya beraber gidek , olmadı dolmuş filan tutarız uzlaşma gününe :)[/QUOTE]
Kennym patron eğer projeksyonum doğruysa ve piramitlemeye devam edersem .. .. helikopter alırım bikaç tane .. .. onla gideriz uzlaşmaya .. . .lelele.lelele
projeksyon yanlışsa üç tekerlekli triportor ile gideriz uzlaşmaya ..
[IMG]http://www.yeniresimler.com/data/media/288/29-helikopter.jpg[/IMG]
[IMG]http://wowturkey.info/tr131/unalbey34_11.jpg[/IMG]
[QUOTE=abka;146784]dogana ceza kesen kontroller daha önce citibnk a 2 milyar dolar kesmişler..
doğanda süpriz ani karar çıkabilir..zaten dyholde oluşan olagan üstü hacim 1.05 in dip olduğunu düşündürüyor...
dyholun lot sayısı 270 milyon lot..
2 günde taban fiyatlardan 410 milyon lot hacim oldu...[B]olagan üstü mal değişi oldu...[/B][/QUOTE]
Bu uzlaşma işini daha önce Şükrü Kızılot yazmıştı ve gerçekten borcun nerdeyse sıfırlandığı oluyormuş. Zaten bu ülkede hep dürüst vatandaş kazıklanır. Adam vergi borcunu gününde ödemek için borç alır kredi çeker 10 lira borcu 12 lira olur. Öbürkü de yıllarca ödemez sonra da 10 lira borcunu gider 2 lirada anlaşır öder :(
daxa dow a dansöz dedik o kadar, olay gerçek oldu :D
[url]http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/etkinlik/12485153.asp?gid=229[/url]