herkese günaydın bol kazanclar
Printable View
herkese günaydın bol kazanclar
[QUOTE=Cornetto;67054]Zaten biz de nadir demişiz.Neyse ama siz dow az kaldı düşecek diyorsunuz az kaldı ise nasıl ocak ayında artacak borsamız?Dow düşerken biraz zor olmazmı imkb artması?Naçizane bir soru sadece yoksa ne haddimize tahmin bile yapmak.Başarılar size borsa hayatınızda.[/QUOTE]
Kim Ocak ayında artacağını söylüyor?
Nadir dediğiniz bu ise.... Son 10 yıl değil benim çıkardığım sonuç.. 98 ve 99 yılları yok.. Son 8 yılda 3 kez Ocak ayında düşmüş:)
Bu arada dün foreks te kayan yazının iptali için yardımcı olan sayın Vobixe çok teşekkür ederim
[B]Forum kızı İrma[/B]
Çok sevdim bunu ben yaaaa:)
Bu arada acılıs tahmınınızı alabılırmıyım sakıncası yoksa
[QUOTE=torsion;67059]Bu arada acılıs tahmınınızı alabılırmıyım sakıncası yoksa[/QUOTE]34500 derim..
DÜNDEN YARIM kısayım açılışda kalan yarıyı da vercem uzlaşma gelmeden. çünkü vercem miktar azalmasın:)
[quote=catedral;67056]Kim Ocak ayında artacağını söylüyor?
Nadir dediğiniz bu ise.... Son 10 yıl değil benim çıkardığım sonuç.. 98 ve 99 yılları yok.. Son 8 yılda 3 kez Ocak ayında düşmüş:)[/quote]
Dur şimdi ben ortalığı karıştırayım biraz :)
catedral;
Bak cornetto seni diğer forumlarda da takip etmiş hep belli ki..Sonra imzasında "aşkımla erir misin" diyor...eee..son mesajında da mahzun takılıp geri çekilmiş seni kırmamak için... :) Bu bir platonik durum olmasın :) Cornetto kardeşim ne dersin:) bu soruya sadece sen yanıt verebilirsin..
fdow da tehlikeli bekleyiş var..
[quote=torsion;67059]Bu arada acılıs tahmınınızı alabılırmıyım sakıncası yoksa[/quote]
34900
34600 kalan yarıyı da verdim. stop loss margin call
[QUOTE=Astatin;67063]Dur şimdi ben ortalığı karıştırayım biraz :)
catedral;
Bak cornetto seni diğer forumlarda da takip etmiş hep belli ki..Sonra imzasında "aşkımla erir misin" diyor...eee..son mesajında da mahzun takılıp geri çekilmiş seni kırmamak için... :) Bu bir platonik durum olmasın :) Cornetto kardeşim ne dersin:) bu soruya sadece sen yanıt verebilirsin..[/QUOTE]
Hahhh hahhh hahhh:..: :..: :..:
fdow a dikkat..deprem oradan gelecek..tüm uzunları kapattım..ama kısa açmıyorum..
haydaaa terminalim gitti...vob30 kaç arkadaşlar şu an????
[FONT="]İnsanlar sabırsız olma eğilimindedir, ve bazen mutlu olma zamanının (kar alma) gelmesi gerektiğini düşünürler.
[/FONT]
Charlie Wright
34525-34550 deyiz
[URL]http://www.finanstrend.com/[/URL] sitesini biliyorsunuzdur vob 30 değeri yazıyor fakat gecikmeli herhalde
8810 da fdow dan long cover geldi..
Astatin bey şu forumlarda iki adamı yüzyüze görmek istiyorum.Birisi sensin birisi ise KIZILAĞA hissenetteki.Kendine iyi bak kardeşim herkese bol kazançlar.
Vadeliyi spota bağlı olarak biraz daha alabilirler ama (34750 ler gibi) oralardan bi çakılma bekliyorum.. Sonrasına bakıcas.. Ama indikatörler daha yukarılara izin vermiycek gibi.
sistem sat vermeden kısalmak yok...
devam uzuna...
gündüz umrumda olmaz fdow,öteki beriki....
üstelik fdowun aşagı atagı olsa bile uyumsuz olur teper gibi...
aslolan bizim grafik ve alda......
[quote=Cornetto;67075]Astatin bey şu forumlarda iki adamı yüzyüze görmek istiyorum.Birisi sensin birisi ise KIZILAĞA hissenetteki.Kendine iyi bak kardeşim herkese bol kazançlar.[/quote]
dostum kızmadın umarım.. o mesajları gerilen ortam yumuşasın diye yazmıştım..yani amacım "çöpçatanlık" değil, "diplomatlık" dı :) fifa gözlemcisi olarak kalmayayım dedim olaya :)
-500 makasla kimse almıyor garip
günler den bir gün adım gibi eminim bi gece önce dow uçtu vadeli bi gün evvel 34100 kapamıştı. ertesi gün vadeli 34800 açtı 34500-34600 arası dengelendi ve en iyi satıcı ykb idi ve kapanışı 33 civarlarıydı:)
evet teknikçi, gedikde direnç geçildi al modunda
[quote=Vob Trader;67079]-500 makasla kimse almıyor garip[/quote]
Vobum treydırım, dünde öyleydi..Sonuçta bizim portfoyu makasladılar :(..
İnan bugün 1500 artı açsa düşüş ihtimali daha fazla olurdu..ama şimdi meçhul..
bu arada Ankara buluşmanız niye olmadı?
Arkadaşlar tekrar soruyorum lütfen dolar-ytl işlemlerini saat sınırlandırması olmadan yani sabahın 8 inde yapabileceğim bir kurum var mı. Anadolubank yine yaptı yapacağını saat 9:30 da açıldı ve nerdeyse zarara giriyordum bıktım. Ayrıca DJI işlem yapabileceğim kurum olursa sevinirim, özelden mesaj bekliyorum lütfen. Astatin pozisyon var mı?
[QUOTE=Astatin;67082]Vobum treydırım, dünde öyleydi..Sonuçta bizim portfoyu makasladılar :(..
İnan bugün 1500 artı açsa düşüş ihtimali daha fazla olurdu..ama şimdi meçhul..
bu arada Ankara buluşmanız niye olmadı?[/QUOTE]
ya 20 gün yazdım burda kimse kesin bişi sölemioki. ben 3-4 kişi bile olsa gelicektim nasılsa işim gücüm yok boş adamım maksatla ankarayı da gezerdik ama kimse doğru düzgün net bişi de yazmıoki topic açtık tarihe karıştı o bile:)
[QUOTE=hexa;67083]Arkadaşlar tekrar soruyorum lütfen dolar-ytl işlemlerini saat sınırlandırması olmadan yani sabahın 8 inde yapabileceğim bir kurum var mı. Anadolubank yine yaptı yapacağını saat 9:30 da açıldı ve nerdeyse zarara giriyordum bıktım. Ayrıca DJI işlem yapabileceğim kurum olursa sevinirim, özelden mesaj bekliyorum lütfen. Astatin pozisyon var mı?[/QUOTE]
baltay kapital,ulukartal kapital,destek türev
hexen ağa dan plans
jelibon ustadan durum değerlemesi
istiyoruz:)
baltay ve ulukartal dji işlem yaptırmıyor diye biliyorum ayrıca sabah erken açılmıyorlar galiba?
Ayrıca destektürevde forex işlemi göremedim?
[QUOTE=Cornetto;67029]10 yıla yakındır buradayım borsanın ocak ayında eksi kapattığı nadir olmuş.[/QUOTE]
2008e kadar süren yükseliş trendinde eksi kapanış olmaması normaldir.
[QUOTE=hexa;67087]baltay ve ulukartal dji işlem yaptırmıyor diye biliyorum ayrıca sabah erken açılmıyorlar galiba?
Ayrıca destektürevde forex işlemi göremedim?[/QUOTE]
sende birinden parite işlemi yap diğerinden dji işlemi hepsi de açık 24 saat o işlemler için. yapmak istediğin bir işlem para piyasasında diğeri sermaye piyasasında :)
[QUOTE=torsion;67057]Bu arada dün foreks te kayan yazının iptali için yardımcı olan sayın Vobixe çok teşekkür ederim[/QUOTE]Rica ederim ;)
[QUOTE=mbm;67077]sistem sat vermeden kısalmak yok...
devam uzuna...
gündüz umrumda olmaz fdow,öteki beriki....
üstelik fdowun aşagı atagı olsa bile uyumsuz olur teper gibi...
aslolan bizim grafik ve alda......[/QUOTE] Bizdeki uyumsuzluklar ne alemde?:confused:
jelibon,
Eğer DJ burdan aşağı dönüp 8200 e giderse, sana 1 kilo bonibon göndereceğim..bir de highly takdir edeceğim
[QUOTE=VOBiX;67092]Bizdeki uyumsuzluklar ne alemde?:confused:[/QUOTE]
şuan henüz teyidi yok bizdede..ihtimali var sadece..
ama bu sıralar ben sistemi esas alıyorum..ve aldayız..
o yüzden işlem yapmadan devam uzuna şimdilik.....
Kısalarla devam, 34.8 üstüne çok kısa vadeli bir çıkış sonrası 1500 puanlık (1000, 1500 oldu) düşüş beklentimi sürdürüyorum.
[QUOTE=Astatin;67093]jelibon,
Eğer DJ burdan aşağı dönüp 8200 e giderse, sana 1 kilo bonibon göndereceğim..bir de highly takdir edeceğim[/QUOTE]
el emeği teşekkürle ödenmez dermişim. forumdan bir iskender alırım.:..:
[quote=hexa;67083]Arkadaşlar tekrar soruyorum lütfen dolar-ytl işlemlerini saat sınırlandırması olmadan yani sabahın 8 inde yapabileceğim bir kurum var mı. Anadolubank yine yaptı yapacağını saat 9:30 da açıldı ve nerdeyse zarara giriyordum bıktım. Ayrıca DJI işlem yapabileceğim kurum olursa sevinirim, özelden mesaj bekliyorum lütfen. Astatin pozisyon var mı?[/quote]
Destektürev dowjones'da işlem yaptırmıyormuş fakat ilerde açılabilirmiş. Arkadaşlar memnun olduğunuz aracı kurum var mı özel mesajla da yazabilirsiniz lütfen.