59100 SHORTTT
Takas barım barım bağırıyor yahu EFG ve İş yatırım toplamda 3000 kontrata yakın short açtı heyt maşallah be operasyon tamam olmalı haydi ŞELALEEEEE
Ters indikatörde LONG arttırmaya başladı TEYTEYETEYYYY
59500 stop
Printable View
59100 SHORTTT
Takas barım barım bağırıyor yahu EFG ve İş yatırım toplamda 3000 kontrata yakın short açtı heyt maşallah be operasyon tamam olmalı haydi ŞELALEEEEE
Ters indikatörde LONG arttırmaya başladı TEYTEYETEYYYY
59500 stop
dünde rezildi bugünde rezil...anlaşılan bunnar bayrama irezil bir piyasa ile girmek istiyorlar...
[quote=BORSACIOZGUR;146817]ya bu aga çok korkuttu beni..58975-59000 arası pis kokular geliyor. çok pis sert hareket olacak. kazanma şansım yüzde 50 ... kaybetmeye tahammülüm yok..
İstemiyrum aga paranı felan bugünlük yeter.....senin al flatım 59975 flatt... gene longlarımı aldın elimden...bekliycem ne olacağını görelim...
. hele bi 59000 i geç görücem seni.. tekrar alıcam..[/quote]
ohaa gördünüz mü agayı ne yaptı ? 59000 üstünde alacaktım az kalsın.. el sürmedim gittim 58925 ten aldım.. iskonto yaptı
58925 long forever. bu sefer inşallah ))
usaglar...
haçlı ordusu bozuldu....aralarına nifak soktum....
çok shortçu vardı...indirdiler....müslüm agam bile indi....
usaglar
bende long olurdum emme...elimi daks tutuyor...
çünki daks çıkıyor....
anlamı...
bizde müşteri var...hem longcu...hem malcı....
eeee...
ben guzuyum....müşteri hayatta olmam...
Alın verin, ekonomiye can verin :D Ben halan perşembede beri sıfır işlem long devam...
58 500 kırıldımı...hızla 58 200....orada geregi yapılır....
Çökecekse şimdi çökmesi lazım yurt dışı artı iken hazır alıcıda varken verebildikleri kadar vermeleri lazım yahu lazımda lazım
EFG = Short ve İş Yatırım = Short , Sanko = Short ve Garanti = Long ise denklem tamamdır bence bu iş bitmiştir AGA = EFG+İş yatırım+Sanko = 4098 kontrat shortta
59100 shortlarla arkaya yaslanıyorummmm ŞELALEEEE Düden olsun Please
[QUOTE=jani;146829]çok shortçu vardı...indirdiler....müslüm agam bile indi....[/QUOTE]
bende gittim 59150 den short yaptım....lelele.lelele.lelele
çok güçsüz duruyoruz yeni dip yapma olasılığı çok fazla...hele birde 58600 altında stoplar çalışmaya başladımı bakın o zaman tantanaya...
kısa devam..işlem yok...
basın uşaklar.. acımayın...
Haytt...500 ü kırmaya gidiyoruz...